Göz Hastalıkları - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Göz bozukluğu

Merhaba hocam iyi günler 23 yaşındayım sol 1.5 sağ 1.75 miyopum.bu reçete 2021 ocak ayında yazıldı.3 yıl önce sol 1 sağ 1.25 di.ben çok sık telefon tablet kullanıyorum günde 10 12 saat.Gözlüğümle çevremdeki herşeyi net görüyorum ama gözlük takmama rağmen 40 50 metre uzaktaki nesneler, örneğin araç plakalarını bulanık görüyorum.Işığın az olduğu yerdede zaman zaman bulanıklık var.Bunun nedeni nedir? Teşekkür ederim.

8 Ağustos 2021 00:20
Op. Dr. Alim Hüseynov Doktora Sor

Op. Dr. Alim Hüseynov tarafından cevaplandı.

göz damar belirginleşmesi

hocam merhaba benim gözümde hiçbir sorun yoktu karantinaya girince yoğun bi şekilde 1 gün telefona gömüldüm gözümde kanlanma ve damar belirginleşmesi oldu kanlamma geçti damarlar geçmedi ve git gide de artıyolar sanki. bir çok doktora gittim telefona uzun bakmakla alakalı olduğu için bu bir hastalık değil dediler gözlerim sürekli böyle telefoja baıtıkça damarlar artıcak mı kıpkırmızı mı olacak gözüm bu olmadan öncede telefona çok bakıyordum ama o sefer fazla uzun baktım 7 saat falan hiç ara vermeden ve o günden sonra geçmediler artıyolar telefona baktıkça (18 yaşındayım astigmat miyopum var bir emekli doktor ben söylemeden bence küçük dereceli astigmatınız var ve gözlük takmadığınızdan olmuş dedi olabilir mi hocam) nolur bir çaresi olsun 1 ...

10 Haziran 2021 13:55
Op. Dr. Alim Hüseynov Doktora Sor

Op. Dr. Alim Hüseynov tarafından cevaplandı.

Bulanık görme

İyi aksamlar hocam gözümde batma,kaşıntı,uzagı bulanık görme , gözümde yasarma sikayetiyle göz doktoruna basvurdum.Sag uzak silendirik -0.25 aks 170/ sol uzak silendirik -0.25 aks 170 gözlük verdi gözümde kuruluk içinde damla bide krem verdi.Devlet hastanesi oldugu için cok fazla dr.soru sorma sansım olmadı gözlügü süreklimi kullanmam gerek astigmatım ilerlermi.simdidenn tsk ederim cevap için.

9 Ocak 2021 21:05
Op. Dr. Alim Hüseynov Doktora Sor

Op. Dr. Alim Hüseynov tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube