Göz Hastalıkları - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 5 soru cevaplandı.

Göz kapağı estetiği

21 yaşındayım doğustan sol göz kapağı düşüklüğüm var.Yorulunca daha belli oluyor hem görüşüm kapanıyor hem de dışarıdan hasta gibi gözüküyorum.Polislik,askerlik gibi mesleklere de engel teşkil ediyor.Devlet hastanesinde ameliyat olmam mümkün mü? Sigorta ameliyat masraflarını karşılayabilir mi?

24 Aralık 2020 18:40
Prof. Dr. Melis Palamar Doktora Sor

Prof. Dr. Melis Palamar tarafından cevaplandı.

Göz hastalığı

Sayın doktorum, bende 2 aydır gözde sulanma, çapaklanma oluyor, göz yaşı kanalı tıkalı dediler. Bunun tedavisi ameliyatsız olurumu.

10 Haziran 2019 11:11
Op. Dr. Emre Yılmaz Doktora Sor

Op. Dr. Emre Yılmaz tarafından cevaplandı.

Gozkapagi dusuklugu

Sayın gölge hanim 3.5 aylık oğlum da göz kapağında düşüklük var ama goz bebegini tamamen kapatir derecede degil bulunduğumuz şehirdeki Dr ameliyat olması gerek dedi genetik olmayan durumlarda 1 yaşına kadar düzelme ihtimali olduğunu okudum dogrumudur saygilarimla

28 Aralık 2017 22:39
Doç. Dr. Gölge Acaroğlu Doktora Sor

Doç. Dr. Gölge Acaroğlu tarafından cevaplandı.

Göz kapağı düşüklüğü

Sağ gözümün kapağı bir süredir diğer gözüme gçre daha kapalı duruyor. Geçer dedim ama düzelmedi. Geçen hafta bir göz doktoruna gösterdim lens kullanırken gözünüzü çekiyorsanız ondan olabilir dedi ancak herhangi bir tedavi önermedi. Fakat özellikle fotoğraflarda falan çok kötü görünüyor düzeltmem için ne yapabilirim?

24 Kasım 2017 14:51
Prof. Dr. Ayşen Topalkara Doktora Sor

Prof. Dr. Ayşen Topalkara tarafından cevaplandı.

marcus gun

30 yaşındayım çok hafif göz kapağı düşüklüğü var fakat yemek yerken ve su içerken kayma oluyor sağ gözümde,marcuz gun hastalığı var! dünya gözde muayene olmuştum,pire için evi yakarsın dediler ve kesin çözümü yok dediler.göz kapagının kasları kesilip sonrasında kapak kaldırma ameliyatı ile tedavisi mümkün mü? birde çenemi sürekli oynatıp göz kapağımı sürekli çalıştırıyorum arada bir,kas kuvveti artıp düzelme ihtimali varmıdır? tesekkürler...

22 Haziran 2017 04:39
Prof. Dr. Halil İbrahim Altınsoy Doktora Sor

Prof. Dr. Halil İbrahim Altınsoy tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube