Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 7 soru cevaplandı.

Akupunktur ile zayıflama

Merhaba.Zayıflamak için akupunktur uyguluyor musunuz?Detaylı bilgiye nerden ulaşabilirim? Ve akupunkturla zayıflama yapıyorsanız kaç haftada sonuç alırız.Teşekkürler.

19 Aralık 2020 23:07
Uzm. Dr. Funda Kırtay Tütüncüler Doktora Sor

Uzm. Dr. Funda Kırtay Tütüncüler tarafından cevaplandı.

SEANS ÜCRETİ

AKUPUNKTUR (KULAĞA TAKILAN TOHUMLAR) İLE ZAYIFLAMA İÇİN SEANS ÜCRETİNİZ NE KADARDIR? BU KONUDA SİTEDE BİLGİ GÖREMEDİM AMA BİLGİLENDİREBİLİR MİSİNİZ?

18 Eylül 2020 09:47
Uzm. Dr. Funda Kırtay Tütüncüler Doktora Sor

Uzm. Dr. Funda Kırtay Tütüncüler tarafından cevaplandı.

Kolesterolyukseklıgı

yuksrklıgo kolon kanserı Kolesterolyukseklıgı SORU Kolesterolyukseklıgı Kolesterol hocam saygilar son tahlilde hdl40 ldl140trig230tkol239 hbac15.25 ldlyi ve trigleseritim yuksek dusuremiyorum bunun icin oneriniz yokmu sabah 8zeytin birtatlikasigi tahinpekmez karisumu haf tafa3 yumurta yiyorum zarari varmi kolesterol hapi icmiyorum sersemlık unıtkanlık yaptıgı ocın kolesterol ilacı cemıyorum hergun30dakika yuruyorum baska ne yapayim degerli bir uzman olarak 10kilo fazlaligim var.haftada3kez omega3gunde1000mgıcıyorum bir Dr onemli sakıncası olurmu onerııze tesekurler benim son tahlilde kalsiyum 10d vitamini ise119 cıktı d vitaminini kestim ayrıca günde bir tatlı kaşığı hindistan cevizi yagı yiyorum zararı olurmu bitkisel onerınız yokmu eşim k...

31 Aralık 2019 08:19
Dr. Ceyhun Dündar Doktora Sor

Dr. Ceyhun Dündar tarafından cevaplandı.

Akupunktur ile zayıflanır mı?

Erdem hocam merhaba Akupunktur yapıyormusunuz?Akupunktur ile zayıflama yöntemini önerirmisiniz eğer önerirseniz sizlerle nasıl iletişime geçebilirim.Denemediğim yöntem bir tek bu kaldı açıkcası bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

16 Eylül 2019 00:58
Dr. Erdem Arık Doktora Sor

Dr. Erdem Arık tarafından cevaplandı.

Akupunktur diyet'den etkili olur mu acaba?

Merhaba Zeynep hanım 27 yaşındayım ve 95 kiloyum. küçüklüğümden beri kilo problemim var ne kadar diyet yapsam da kilolarımı geri alıyorum. son çare akupunktur tedavisini uygulamak istiyorum bu tedavi bana yararlı olur mu acaba ücreti ne kadar acaba ?

12 Eylül 2019 17:31
Uzm. Dr. Zeynep Avşar Doktora Sor

Uzm. Dr. Zeynep Avşar tarafından cevaplandı.

Akupunktur ile zayıflamak mümkün mü?

Hocam merhaba, akupunktur yöntemi ile zayıflamaya yardımcı oluyor musunuz? İlk defa denemeyi düşünüyorum kesin olarak sonuç alırmıyız acaba sizi önerdiler acaba muayene ücretiniz hizmet ücretiniz ne kadar?Önerebileceğiniz farklı bir tedavi var ise onada açık olduğumu belirtmek istiyorum.

12 Eylül 2019 10:53
Dr. Havvanur Keleş Doktora Sor

Dr. Havvanur Keleş tarafından cevaplandı.

Akupunktur ile zayıflanır mı?

Hocam akupunktur yapıyor musunuz ? Yapıyorsanız akupunktur ile zayıflamak mümkün mü birçok şeyi denedim zayıflama adına akupunkturu denememi önerdiler siz ne dersiniz acaba ?

11 Eylül 2019 15:51
Uzm. Dr. Zeynep Avşar Doktora Sor

Uzm. Dr. Zeynep Avşar tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube