Diş Protez Uzmanı - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 5 soru cevaplandı.

20lik dis çekim sonrası agri

Iyi günler hocam ben yaklaşık 3 gün önce alt çene sağ 20lik dis çekimi oldum.ameliyata gerek duymadılar normal çıkardılar. hocam boşluk olan tarafta yemek kırıntıları var onları nasıl temizleyebilirim bi zarari olurmu iyilesme surecinde hocam doktorum panadol verdi bu ilaç cene tarafımdaki ağrıyı fazla kesmedi ne yapmalayim teşekkür ederim iyi gunler

12 Eylül 2019 08:17
Uzm. Dr. Dt. Mehmet Mert Özcan Doktora Sor

Uzm. Dr. Dt. Mehmet Mert Özcan tarafından cevaplandı.

Diş iltihabı ve Antibiyotik

Diş ağrısı için doktora gittim ve doktor itihap olduğu için bana 1 tane gargara ve 1 tane de antibiyotik verdi.Antibiyotiğin adı KLAMOKS dün 2 tane kullandım 12 saatte 1 olmak üzere.Dişimin ağrısı bayağı dindi fakat yanağım çok şişti yani yanağım derken dişimin hizasında ki bölge.Sanki orda iltihap toplanmış gibi hissediyorum bu normal midir ?

8 Nisan 2015 12:15
Dr. Dt. Dirim Bozok Demir Doktora Sor

Dr. Dt. Dirim Bozok Demir tarafından cevaplandı.

diş eti

iyi günler doktor bey 23 yaşındayım dişlerimi dilimle itekleyince sallanma hissediyorum dişeti çekilmesi var orta düzeyde diş taşı temizliği yaptırdım dişlerimide günde en az iki kere fırçalıyorum küretaj tedavisi yapılması gerekiyormuş sanırım dişçilere gittim fakat kaplama yapalım diyor benim amacım diş etlerimi kurtarmak yaşım daha genç değilmi kaplama için biraz maliyet düşünüyorlar sanırım diş eti uzmanına gidemedim daha fırsatım olmadı gataya gitmeyi düşünüyorum önerebileceğiniz diş eti uzmanı varmı acaba ve diş lerimi şuan için kaybedermiyim ve içimi rahatlatmak için soruyorum korkuyorum kemik erimesi filanda vardır diye kemik eriesinde dişler komple çekiliyormuş sanırım yardım edermisiniz lütfen üniversite okuyorum kendimi derslerim...

15 Şubat 2015 21:57
Dr. Dt. Dirim Bozok Demir Doktora Sor

Dr. Dt. Dirim Bozok Demir tarafından cevaplandı.

Çalışma Yeri

İyi günler Doktor Bey,Sizin hasta muayene yaptığınız bir fakülte veya başka bir yer var mıdır? Muayene olmak için soruyorum.

17 Eylül 2014 13:36
Doç. Dr. Dt. Hakan Bilhan Doktora Sor

Doç. Dr. Dt. Hakan Bilhan tarafından cevaplandı.

Diş çürüğü

Sayın Doktor,Ben 46 yaşında bir bayanım.Sol Alt çene,en arka'daki(sanırım azı diş'i oluyor)dişim 27 sene önce dolgu yapılmıştı(gri dolgu)eskiyince diş hastanesine gittim.2 sene önce beyaz dolgu yapıldı,bu diş'im ortası çok oyuk,çürük bir diş.Fakat yapıldığından beri diş'imde hassasiyet var,sıcak soğuk yiyecekler dışında da.Fakat ağrı hiç yok.Dolgumun iyi yapıldığını söylediler.Sizce bu diş'e ne yapılması gerekir? Vereceğiniz bilgiler için şimdiden teşekkür ederim.

27 Temmuz 2014 13:47
Doç. Dr. Dt. Hakan Bilhan Doktora Sor

Doç. Dr. Dt. Hakan Bilhan tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube