Dahiliye - İç Hastalıkları - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 4 soru cevaplandı.

Hazımsızlık,şişkinlik

Hocam ara ara bende hep hazımsızlık oluyordu. Şimdide özellikle yemeklerden sonra midem ağzıma gelir gibi oluyor bazen yanma olabiliyor şişkinlik de oluyor. Ağzıma acı su geliyor sanki bi gegirsem rahatlicam gibi oluyorum afedersiniz. Midemde agri vs yok sadece bunlar oluyor hafif de bulantım olabiliyor bazen. İştahım gayet yerinde midem sürekli aç sanki kilo kaybım vs de yok ama korkuyorum bunlar mide kanseri belirtileri olabilir ?

18 Mart 2023 10:23
Doç. Dr. Mustafa Kaplan Doktora Sor

Doç. Dr. Mustafa Kaplan tarafından cevaplandı.

Yuksek tansiyon

tansiyon Hipertansiyon saygılar son günlerde tansiyonumu olctugumde9a 15 çıkıyor ilaca başlamadan evvel nasil bir tutum içinde olayım coversly10 .mg onerildi ayrica dideral günde yarim tane verildi bana tavsiyeniz yokmu bu ilacı içersem önemli sakincasi varmi bu iki ilacın birini sabah diğerini akşam alıyorum tansiyon ilacı ne zaman içilirse etkili olur hap24 saat etkilimi

1 Ekim 2021 14:00
Uzm. Dr. Ayşen Bayraç Doktora Sor

Uzm. Dr. Ayşen Bayraç tarafından cevaplandı.

Ağizdan salya gelmesi

Değerli hocam merhaba, uyurken sürekli ağzımdan salya geliyor. Gece veya gündüz fark etmiyor 10 dakika uyuyakalsam bile aynı durum mevcut başka bir şikayetim yok genellikle yüzüstü veya cenin pozisyonunda uyurum. Tek başına ağızdan salya gelmesi bir problem midir ?

18 Ağustos 2021 03:18
Uzm. Dr. Ayşen Bayraç Doktora Sor

Uzm. Dr. Ayşen Bayraç tarafından cevaplandı.

Kolonkanseri

Kolonkanseri Hocam saygilar esim2yil evvel kolon kanserinden ameliyat ve kemo gordu dr kontrolerini 6ay ara ile oluyor geceleri 11-12ye dogru yatiyor sabahya10a dogru uyaniyor bu durum bagisikligini olumsuz etkilerni beslenmesine yuruyusune dikkat ediyor oberiniz yokmu..

16 Şubat 2021 07:43
Uzm. Dr. Ayşen Bayraç Doktora Sor

Uzm. Dr. Ayşen Bayraç tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube