Cerrahi Onkoloji - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 8 soru cevaplandı.

makatta kırmızı sislik

hocam merhaba yaklaşık 3 aydır ara ara tekrarlayan diskimin başını çıkarırken makatimin sol tarafında acı batma hissediyorum bu sürekli değil ara ara oluyordu en son bi kere zor cikardigimda az bi kan geldi sonra geçmişti ama son zamanlarda makatimin sol tarafında az acı hissediyordum bugün baktığımda makatimin sol tarafında iç kısımda mercimek büyüklüğünde kırmızı renkte şişlik vardı kan toplanmış gibi ama hiç ağrım yok doktora hiç gözükmedim hocam yaşım 24 ciddi bişey olabilir mi?

5 Ekim 2017 00:02
Op. Dr. Berkhan Savaşçın Doktora Sor

Op. Dr. Berkhan Savaşçın tarafından cevaplandı.

Anal çatlak

İki ay önce kronik anal çatlak için lis operasyonu geçirdim (operasyondan önceki son hafta özellikle nerdeyse oturamıyordum) şikayetlerimde azalma var günlük hayatım normal fakat geçmedi kanama oluyor ve nöbetçi meme de geçmedi

24 Haziran 2017 23:18
Prof. Dr. Ersin Öztürk Doktora Sor

Prof. Dr. Ersin Öztürk tarafından cevaplandı.

Makat çatlağı

Merhaba hocam iyi çalışmalar nişanlımın makat çatlağı sorunu var yara çok büyük değil küçük lakin kremler pek fayda etmiyor internette okuduğum kadarıyla anlık tedavi ile çözüm bulunabiliyormuş bunun fiyatı nedir acaba bugün saat kaça kadar orda olursunuz bilgi verirseniz sevinirim

18 Nisan 2017 09:12
Prof. Dr. Ersin Öztürk Doktora Sor

Prof. Dr. Ersin Öztürk tarafından cevaplandı.

Kabızlık ilaçlarına bağımlı oldum

Hocam merhabalar...ciddi boyutlara ulaşan kronik kabızlık sıkıntım var kilo vermek için yaptığım yanlış diyetler ve içtiğim bitkisel çayların sebep olduğunh biliyorum...suan dışkı yumuşatıcı ilaçlar kullanmadan asla tuvalete gidemiyorum ve bağımlı oldum günde 2tane mutlaka içiyorum...yoksa sert bi dışkı oluyor ve 10günde bir kanamayla dışarı atabiliyorum...bu sorunu ciddi anlamda nasıl çözebilirim lütfen yardımcı olun??

2 Nisan 2017 22:22
Prof. Dr. Ersin Öztürk Doktora Sor

Prof. Dr. Ersin Öztürk tarafından cevaplandı.

kıl dönmesi

hocam iyi günler hamileyim bu ayın sonunda kıl dönmesi ameliyatı olmam gerekiyor bebeğime zarar verir mi ve ameliyattan snra tuvalet ihtiyacı nasıl görülüyor?

14 Mart 2017 09:36
Prof. Dr. Ersin Öztürk Doktora Sor

Prof. Dr. Ersin Öztürk tarafından cevaplandı.

Anal Fissür sonrası

Merhabalar hocam. Birkaç gün sonra anal fissür ameliyatı olacağım. Doktora net olarak kaç gün sonra ayağa kalkarım dediğimde 1 hafta dedi. Fakat ben yine de sormak istedim. Genel olarak bu ameliyattan sonra ayağa kalkma süresi ne kadardır? Yani eski hayata dönüş yürümek koşmak zıplamak oturmak ve en önemlisi büyük tuvaleti yapabilmek için kaç gün gerekli hastaya? Cevaplarsanız sevinirim teşekkürler.

13 Ağustos 2016 00:04
Prof. Dr. Erhan Reis Doktora Sor

Prof. Dr. Erhan Reis tarafından cevaplandı.

Anal stenoz + anal fissür

Hocam merhaba 23 yasinda bekar bayanim diskim yumusak da olsa sert de yaparken o kadar aciyordu kaniyordu ki son zamanlarda ikindigimda bile cikaramamaya basladim dayanamadim bugun doktora gittim.rektal tuse yapti makat darligi var ameliyat olman lazim dedi.hem de senin makatin baya dar dedi Boyle hemen tek bir doktora gore ameliyat olunur mu? Rektal tuse ile hemen anlasilacak birsey mi? Baska hicbir seyle bakilmadi .Acikcasi hic aydinlatmadi korkuyorum..

26 Şubat 2016 03:20
Prof. Dr. Erhan Reis Doktora Sor

Prof. Dr. Erhan Reis tarafından cevaplandı.

anal fistül

selamlar hocam.ben mersin mut ilçesindeyim.Kamuda memurum. 1990 yılında fistül ameliyatı oldum.iyileşmedim.1991 yılında tekrar oldum. iyileştim. Fakat 20 yıl sonra tekrar akıntı gelmeye başladı.2009 yılında ameliyat oldum. iyileşmedi.2012 yılnda tekrar oldum yine iyileşmedi.şu an çok az akıntı gelmeye devam ediyor. Ağrı,sızı,kanama olmuyor.Mideme va barsaklara kamera gönderilerek parça alındı ve tahlile gönderildi.Çok şükür temiz çıktı. Hocam şimdi bir daha ameliyat olmaktan korkuyorum.Yine iyileşmez korkusu var. Hocam ameliyat olsam iyileşirmi. Amaliyat nasıl ve hangi yöntemle olur -Ameliyat olmasam ilerde tehlikeli bir durum olurmu. Yardımcı olmanız dileğiyle saygılar sunar başarılar dilerim

16 Ekim 2015 20:30
Prof. Dr. Zafer Ferahköşe Doktora Sor

Prof. Dr. Zafer Ferahköşe tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube