Beyin ve Sinir Cerrahisi - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 4 soru cevaplandı.

Guillain-barre sendromu

Merhaba hocam benim kardeşim Guillain-barre sendromu hastalığına yakalandı bunu tedavisi var mı? Yaklaşık 6 ay dan fazla oldu bu hastalıkla mücadele ediyor.

25 Kasım 2018 20:12
Op. Dr. Kerem Bıkmaz Doktora Sor

Op. Dr. Kerem Bıkmaz tarafından cevaplandı.

Mesanem çalışmıyor

Hocam ben 25 yasindayim ve gullian barrehastaligina yakalandim suan tedavim devam ediyo ivig tedavisi uygulandi ve yürümem duzeldi kendim genel olarak iyiyim ama doktorlarin demesine gore omur iliğe mikrop girmis ve mesane sinirlerine zarar vermis ve bende suan idrarimin geldigini hissetmiyorum mesanem calismiyo idrar iyice doluyo fakat bende sızınti falan olmuyo iyice dolunca taşmayla cok az idrar yapabiliyorum.yardimci olursaniz cok sevinirim hocam böbreklerde temiz cikti acaba tedavisi ne olabilir hocam iyi günler...

19 Ekim 2017 09:51
Op. Dr. Kerem Bıkmaz Doktora Sor

Op. Dr. Kerem Bıkmaz tarafından cevaplandı.

IVIG TEDAVİSİ SONRASI

Merhabalar Kemal Bey. annem guillain barre sendromunu geçirdi. henüz geçmiş değil tabi. hastaneden çıktık kontrolümüze henüz var lakin ağrıları arttı.vücudunun herhangi bir yerine dokunamıyoruz. dokunmamız dahi etini sızlatıyor. bir de ateşi çok çıkıyor buna bağlı üşüme oluyor. ıvıg tedavisi gördü. bu tedaviden sonra bu şikayetler normal midir? endişe ediyoruz. şimdiden çok teşekkür ederim. başarılar dilerim..

6 Nisan 2014 23:04
Prof. Dr. Kemal Yücesoy Doktora Sor

Prof. Dr. Kemal Yücesoy tarafından cevaplandı.

guillain

Merhaba,3 4 ay önce bir hafta içinde gelişen el ve ayaklarda başlayan ve vücuda yayilan karincalanma hissi ve guc kaybı şikayetleriyle doktora başvurdum.mr ve belden bos alınarak gbs teşhisi koyuldu.suan kas gücü fizik tedaviyle iyi ama karincalanmalar devam ediyor.bazen kaslarda kısa süreli ağrı,bazı bölgelere tutunca elektriklenme hissi var bunlar normal şeyler mi başka bir hastalık olabilir mi? Teşekkürler..

19 Mart 2014 00:44
Op. Dr. Tuncer Taşcıoğlu Doktora Sor

Op. Dr. Tuncer Taşcıoğlu tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube