Sorularda Ara

Akupunktur - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Sünnet esnasında anestezi

Merhaba Hocam. Benim 15 aylık oğlum var, U-P Darlık? olduğundan dolayı bir an önce sünnet yaptırmak istiyorum. Kullanmış olduğum ilaçlar içerinde Alores Şurup ve Emedur fitil alerji yaptı vücudunda kızarıklıklar oluştu.Antibiyotik ve ateş düşürücü ilaçlarda bir problem olmadı.Sünnet esnasında anestezi verileceğinden dolayı ilaçlara karşıda yan etki olur mu diye tedirginim.Hangi anesteziyi tercih etmeliyiz.Ne yapmamız gerekir.Teşekkür ederim cevabınız için.

18 Eylül 2014 10:41
Uzm. Dr. Mustafa Karakan Doktora Sor

Uzm. Dr. Mustafa Karakan tarafından cevaplandı.

sezeryan anestezisi

hocam bende bronşektazi olduğu için 3, sezeryanımı belden uyuşturarak yaptılar. sezeryanda bebeğimi de gördükten sonra kalbimde aşırı baskı oluştu ve geçti. sezeryanımın devamında aşırı derecede kalbe baskı oldu ancak geçmedi ve ben dayanamayak kadar olunca ölüyorum diye bağırdım ve beni genel anesteziye almışlar. tüplerimi de bağlattım ama 2 saat sonra ancak odama geçebildim. ameliyat esnasında ne olmuş olabilir.

17 Eylül 2014 00:22
Uzm. Dr. Mustafa Karakan Doktora Sor

Uzm. Dr. Mustafa Karakan tarafından cevaplandı.

refleks terleme

hocam iyi günler ben bundan bir yıl once İstanbulda tavsıye üzerine ETS' amalıyatı oldum... hocam benım sorunum amalıyat sonrası aşırı şiddtetli şekilde refleks terlemem başladı ellerım harıcınde tüm vücüdum aşırı terlıyor ne yapmam gerek bunun kesın ve kalıcı tedavısı varmıdır yaşım 18

10 Eylül 2014 17:57
Uzm. Dr. Mustafa Karakan Doktora Sor

Uzm. Dr. Mustafa Karakan tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube