Doktorsitesi.com

Vajinal yapışıklık

ES

Eyl*** S***

21 Ekim 2015
Doktor bey 2 sorum olucak size ilki 23 aylık kızımın vajinasında yapışıklık oldugunu farkettim.Cocuk cerrahına götürdüm krem vs hiç bisey vermeden direk makas gibi birseyle açtı sanki biraz kan gibi bişey vardı orda kızlık zarıyla alakası varmıdır acaba. İkincisi doktor estroıl kremı gunde 1 defa mercimek kadar sur dedı ben ıkı defa suruyorum vede her kaka yapışında orayı yıkıyorum ve bı muddet altını acık bırakıyorum.bunların dışında tekrar kapanmaması için bi tavsiyeniz varmı.simdiden teşekürler.
2 cevap
439 görüntülenme

Cevaplar (2)

Prof. Dr. Selim Aksöyek
Prof. Dr. Selim Aksöyek
Çocuk Cerrahisi
Sayın Sarıkaya, Bu tip yapışıklıkların açılması kızlık zarına bir zarar vermez. Doktorunuz bir defa sürün dediyse siz de bir kez sürün. Orayı yıkamanızda bir sorun olmaz. yapışıklık olan bölgeyi günde bir iki kez elinizle aralayarak kontrol etmeniz, yapışıklığın tekrar oluşumunu engelleyebilir. Saygılarımla
22 Ekim 2015
ES
Öncelikle cevabınız için çok teşeşekür ederim.günde 2 kere sürüyorum derken bir detayı atlamışım.çoğu zaman krem sürdükten sonraki 1 saatin içinde altını kirletiyo.ıslak mendil kullanmadığım için yıkamam gerekiyo. Sanki o bölgedeki kremide yıkamışım ve bu yüzden bi faydasını göremiycekmişiz gibi geliyo o yüzden 2 defa sürme gereksinimi duyuyordum.Altını yıkasam bile kremi sürmemelimiyim acaba?
22 Ekim 2015
Prof. Dr. Selim Aksöyek
Prof. Dr. Selim Aksöyek
Çocuk Cerrahisi
İsterseniz bunu ilacı öneren meslektaşıma sorun. Saygılarımla
22 Ekim 2015