Hocam Merhaba,öncelikle böyle bir soru sorma imkanı verdiğiniz için çok teşekkürler. Benim hikayem şu şekilde: 35 yaşında bir bayanım.6 yaşında bir kızım var sezeryan ile sorunsuz bir doğum yaptım. 07 ağustos 2014 tarihinde(geçen hafta) 4 gün boyunca sadece sabahları günde bir kez olarak ishal yaşadım. Bunun yanında çok olmamakla beraber karın ağrısı oldu. Sonraki günlerde ishal bitti ve karın ve kasık ağrısı devam etti. Ağrı sırt ve özellikle belimin sağ kısmında daha yoğun.Ayrıca sağ bacağımın özellikle baldır kısmında ağrı ve hassasiyet oluyor. Dayanılmayacak bir ağrı değil sadece benim tedirgin olmama yol açıyor. Biraz baş dönmesi ve halsizlik uyku halimde bulunmakta. Apandisitten korkuyorum Hocam bu nedenle 2 gün önce Genel Cerraha başvurdum muayene oldum.Birşey olmadığını söyledi. Fakat şikayetlerim devam ediyor. Bugün özellikle sağ kasık ve bel ağrım daha belirgin.Ama söylediğim gibi aslında dayanılamayacak bir ağrı değil.Sadece tedirginliğim devam ediyor. Bunlar apandisit belirtilerimidir Hocam,muayenede anlaşılmamış veya daha sonra ortaya çıkmış olabilirmi?İnanın çok tedirginim. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Saygılarımla.
Cerrah birşey yok dediğine göre , bence bir gastroenterolog meslektaşıma gidin, farklı açılardan da değerlendirsin, sağlık dileklerimle..
Hocam yanıtınız için teşekkür ederim.Sizi tekrar rahatsız ediyorum özür dilerim. ben kan testi ve usg yaptırdım.kan testinde tüm değerler referans aralıkları içinde .sadece crp değeri referans aralıkları *** *** ** olması gerekirken benim sonucum 6.28 çıktı. usg de normal. mide ağrım var günlerdir kasığım sağ kısmına bastırınca acıyor elimi çekincede acıyor ama dayanılmayacak bir acı değil. Bunlar apandisit belirtisimi Hocam? İster istemez tedirginliğim devam ediyor. Yanıtlarsanız çok sevinirim. Teşekkür ederim. Saygılarımla
Geçmiş olsun, bence doğru bir yolda değilsiniz, değişik tanı ve yardımcı labaratuvar metodlarını kullanarak kendi-kendinize teşhis koyamazsınız, veya yapılanları da doğru değerlendiremezsiniz, lütfen bir cerrah meslektaşımla işbirliği yapın, sağlıkla..