Vücuttaki toksinlerden nasıl kurtulabilirim?

Uzm. Dr. Murat Yıldırım
Uzm. Dr. Murat Yıldırım
27 Temmuz 2016579 görüntülenme
Randevu Al
Vücuttaki toksinlerden nasıl kurtulabilirim?

Detoksifikasyon (Şelasyon)

Organizmanın kendisine zarar veren toksik maddelerden temizlenmesine detoksifikasyon denir. Detoks sistemlerinin yetersiz kalması halinde vücut toksin yükü artar ve buna bağlı olarak halsizlik, bitkinlik, sinirlilik, ağrı, cinsel fonksiyon bozuklukları gibi sağlık sorunları oluşabilir.Çağımızda özellikle endüstriyel kimyasallar, elektromanyetik kirlenme, gıda katkı meddeleri, tarım ilaçları, yanlış beslenme kaynaklı aşırı asit birikimi, , alkol, tütün kullanımı, hava kirliliği, ağır metaller vücutta toksin yükü artışına neden olurlar. Organizmanın canlılığını sağlıklı bir şekilde sürdürebilmesi için bedene dışardan bilinçli bir şekilde yardım ederek bedenin bu toksinlerden arınması sağlanmalıdır.

Burada kişiye özel düzenlenmiş şelasyon tedavisi programları uygulanır. Bu amaçla;

Nöral terapi, özel diyetler, sağlık orucu, bazı vitamin takviyeleri, aminoasit, bitki çayları takviyeleri, elektrosmog eliminasyonu, kolon temizleme,biofoton, manyetik alan, ozon tedavileri uygulanabilir.

Ağır metal zehirlenmelerinde vücuda destek olunmadan vücudun bunlardan kurtulması mümkün olmaz. Kanda ağır metallerin saptanmaması vücutta ağır metal depolanması olmadığı anlamına gelmez.Bu ağır metaller bulundukları yerden mobilize edildiklerinde kanda saptanabilir hale gelirler. Şelasyon tedavisi nöral terapi ile kombine edildiğinde hücre içinde ve beyindeki ağır metaller hareketlendirilerek kana geçmesi sağlanır.

Vücudun arındırılma işlemi en az 6 ay sürmektedir ve her yıl en az 1 defa şelasyon/detoksifikasyon programının uygulanması sağlıklı bir yaşam için önem taşır.

Etiketler

DetoksifikasyonŞelasyon sorunu medikal tedaviVücuttaki toksinlerden nasıl kurtulabilirim?Şelasyon nedirToksinleri atma yöntemleri

Yazar Hakkında

Uzm. Dr. Murat Yıldırım

Uzm. Dr. Murat Yıldırım

Uzm. Dr. Murat YILDIRIM, lisans öncesi öğrenimlerinin ardından Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde başladığı tıp eğitimini 2003 yılında tamamlayarak tıp doktoru unvanı almıştır. İhtisasını ise yine Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde yapmış ve 2008 yılında Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Uzmanı olmuştur.

Önemli Bilgilendirme

Site içerisinde bulunan bilgiler bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgilendirme kesinlikle hekimin hastasını tıbbi amaçla muayene etmesi veya tanı koyması yerine geçmez.

Benzer Makaleler

Bu uzmanın başka makalesi bulunmamaktadır