Uyku apnesi ve horlama

Uyku apnesi ve horlama

Günümüzde, horlama ve uyku apnesi rahatsızlıklarını tedavi etmek için birtakım araçlar ve tedavi yöntemleri bulunmaktadır.  Altçenenin ileri konumunda havayolu genişler, bu sayede horlamaya neden olan yumuşak doku titreşimleri de azalır ve oksijenin geçiş yolu genişler.

Bazı diş merkezleri, cerrahi müdahaleye gerek kalmadan bu optimal pozisyonunun rahatlıkla korunmasına yardımcı olacak araçları tedarik etmektedir.  Birçok insan için uyku apnesi ciddi bir sağlık sorunudur ve diş hekiminiz, endişelerinizi gidermek için sizinle birlikte çalışacaktır.  Bu tedaviden fayda sağlayabileceğinizi düşünüyorsanız, danışma veya yerel uyku klinikleri hakkında daha fazla bilgi almak amacıyla lütfen diş hekiminizle temasa geçiniz.

Bu makale 6 Mart 2019 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Dr. Dt. Barış Ünlü

Dr.Dt. Barış ÜNLÜ, 25 Şubat 1969 tarihinde Ankara'da doğmuştur. Lisans öncesi öğrenimlerinin ardından Marmara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nde başladığı lisans eğitimini başarıyla tamamlayarak 1987 yılında Diş Hekimi unvanı almıştır. Daha sonra ise Marmara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ortodonti Anabilim Dalı'ndan almış ve 1998 yılında Ortodonti Uzmanı olmuştur.

Mesleki çalışmalarına, kurucusu olduğu Özel Ortodontist Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği'nde devam etmektedir.

Etiketler
Horlama sebebi
Dr. Dt. Barış Ünlü
Dr. Dt. Barış Ünlü
İstanbul - Diş Hekimi
Facebook Twitter Instagram Youtube