SİZDE ŞEKER HASTALIĞI TEŞHİS EDİLDİYSE NE YAPMALISINIZ?

Uzm. Dr. Fatih Keskin
Uzm. Dr. Fatih Keskin
14 Aralık 2018103 görüntülenme
Randevu Al
SİZDE ŞEKER HASTALIĞI TEŞHİS EDİLDİYSE NE YAPMALISINIZ?

Bu durumda yapılacak şey “şeker hastalığı ile barışık yaşama”yı öğrenmektir. Diyabetliyseniz hayatınızın bundan sonraki döneminde kendinizi çok iyi kontrol altında tutmanız gerekecektir. Diyabetle barışık yaşamanın yolu kendinize sürekli dikkat etmekten ve tedavi ve takip yöntemlerini en iyi şekilde uygulamaktan geçer. Kan şekeri düzeylerinizi ideal aralıklarda tutarak olabildiğince normal yaşam sürdürmeyi hedeflemelisiniz. Bu hedefe ulaşmanın en iyi yolu diyet uygulamak, düzenli egzersiz yapmak ve doktorunuzun önereceği ilaçları düzenli olarak almaktır.

Şeker hastalığı kesin olarak tedavi edilebilen, bir süre ilaç kullandıktan sonra ortadan kalkan bir hastalık değildir. Ancak uygun tedaviyle kontrol altında tutulabilmektedir. Tedavinizi aksattığınızda bunun size muhakkak zararları olacaktır.

Etiketler

Şeker hastalığıDiyabet oluşumuDiyabet artışıŞeker hastalığı oluşumuDiyabet tedavisiŞeker hastalığı tedavisiŞeker hastalığı nedenleriDiyabet nedenleriŞeker hastasıŞeker hastalarıDiyabetlilerŞekerDiyabet

Yazar Hakkında

Uzm. Dr. Fatih Keskin

Uzm. Dr. Fatih Keskin

Uzm. Dr. Fatih KESKİN, 02.08.1975 yılında doğmuştur. Lisans öncesi öğrenimlerinin ardından 1993 yılında Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nde başladığı tıp eğitimini 2000 yılında başarıyla tamamlayarak Tıp Doktoru unvanı almıştır. İhtisasını ise, 2003 - 2007 yılları arasında aynı fakülte de tamamlayarak Dahiliye - İç Hastalıkları uzmanı olmuştur. 

Ordu Evi Dispanseri, Gülhane Askeri Tıp Akademisi, Özel Akay Hastanesi, Özel 4- D Millet Hastanesi, Sarıkamış Askeri Hastanesi, İbn-i Sina Dal Merkezi, Özel Ethica İncirli Hastanesi gibi bir çok kurumda hasta kabulü yapmış olan Uzm. Dr. Fatih KESKİN, mesleki çalışmalarına İstanbul'da bulunan BHT CLINIC Tema İstanbul Hastanesi'nde devam etmektedir.

Önemli Bilgilendirme

Site içerisinde bulunan bilgiler bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgilendirme kesinlikle hekimin hastasını tıbbi amaçla muayene etmesi veya tanı koyması yerine geçmez.

Benzer Makaleler

Bu uzmanın başka makalesi bulunmamaktadır