Doktorsitesi.com

Koltukaltı botoks uygulaması

Op. Dr. Eser Aydoğdu
Op. Dr. Eser Aydoğdu
5 Ocak 2015543 görüntülenme
Randevu Al
Koltukaltı botoks uygulaması

Botoks; koltukaltı terlemede yaygın kullanılmaktadır. Hatta artık günlük hayatımızın bir rutini olmuştur. Çünkü sağladığı kolaylıklar, hijyen, istediğini giyebilme özgürlüğü çok tercih edilmesine sebep olmaktadır.
Koltuk altına yapılan Botoks uygulaması ortalama 10-15 dakika sürmektedir. Botoks etkisi ise genellikle 8-12 ay devam etmektedir ve terleme miktarını büyük oranda azaltaktadır.
Botoks sadece kırışıklıklar için değil, aynı zamanda aşırı terleme sorunu için bir tedavi yöntemidir Bu uygulama öğle tatilinde bile kolayca uygulanabilmektedir.
Koltukaltı Botoks fiyatları; kullanılan Botoks markasına, yapan doktora göre değişmektedir. Botoks ücretlerine etki eden en önemli faktör; uygulama yapılacak bölge sayısıdır. Bir bölge Botoks fiyatı ile 3 bölge Botoks fiyatı tabi ki farklıdır. Kliniğimizde Botoks maliyeti hesaplanırken uygulama yapılacak bölge sayısı baz alınmaktadır. Bir hastaya kaş arası, alın, göz çevresi, dudak üstü, kaş kaldırma, boyuna aynı anda Botoks uygulanabilir. Bu durumda fiyat değişecektir.
Yine bir flakonun tamamen kullanıldığı terleme Botoks uygulamasında, koltukaltı Botoks fiyatları elbette farklı olacaktır.

Etiketler

Botoks yan etkileriBotoks yaptırmakBotoks nasıl yapılırBotoks nedirKoltuk altına yapılan botoks uygulamasıKoltuk altına yapılan botoksKoltukaltına botoks

Yazar Hakkında

Op. Dr. Eser Aydoğdu

Op. Dr. Eser Aydoğdu

Op. Dr. Eser AYDOĞDU, Samsun'da doğmuştur. Lisans öncesi eğitimini Gaziantep’te tamamlamıştır. Ardından Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tıp eğitimini tamamlayarak tıp doktoru unvanı almıştır. Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi ihtisas eğitimini de tamamlamış ve uzmanlığını almıştır. Ayrıca İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi'nde El Cerrahisi ve Onkolojik Plastik Cerrahi eğitimleri de almıştır.

Önemli Bilgilendirme

Site içerisinde bulunan bilgiler bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgilendirme kesinlikle hekimin hastasını tıbbi amaçla muayene etmesi veya tanı koyması yerine geçmez.

Benzer Makaleler

Bu uzmanın başka makalesi bulunmamaktadır