FUE Tekniği ile Saç Ekimi

Prof. Dr. Mithat Akan
Prof. Dr. Mithat Akan
12 Ekim 2017114 görüntülenme
Randevu Al
FUE Tekniği ile Saç Ekimi

Saç dökülmesi, her iki cinsi de etkilemekle birlikte ergenliği takiben erkeklerin yaklaşık %10’unda fiziksel olduğu kadar psişik problemlere de yol açan bir durumdur. Saç dökülmesi genetik faktörler, hormon düzensizlikleri, vitamin eksiklikleri, anemi, tiroid hastalıkları ve daha belki de adını koyamadığımız birçok sebepten ötürü gelişebilmektedir.

"Dünyada ve Türkiye’de en sık uygulanan FUE (foliculer unit extraction) yöntemi ile kıl kökleri mikro motor yardımı ile alınırlar daha sonda mikro bıçaklar ile açılan yuvalarına uzun ve teknik bir işlem sonrasında yerleştirilirler. "

Androjenik tip saç dökülmesi en sık rastlanan durumdur ve bundan etkilenmeyen bölgedeki saçların transferi ile tedavi edilirler. Bu gibi durumlarda uzman kadromuz ile size en uygun çözümleri sunuyoruz. Dünyada ve Türkiye’de en sık uygulanan FUE (foliculer unit extraction) yöntemi ile kıl kökleri mikro motor yardımı ile alınırlar daha sonda mikro bıçaklar ile açılan yuvalarına uzun ve teknik bir işlem sonrasında yerleştirilirler. Lokal anestezi altında yapılan işlem 4-6 saat kadar sürmekte, hastane şartlarında yapılmakta ve kişi işlem sonrasında taburcu edilmektedir. Saç ekimini takiben yaklaşık iki - sekiz hafta içerisinde ekilen saçlar dökülecek ancak ekilmiş olan kıl köklerinden 6-12 ay içerisinde yeniden çıkacaktır. Memnuniyetin çok yüksek olduğu bu işlemler sandığınız kadar zor ve uzakta değil!

Etiketler

Fue tekniğiSaç ekim başarısıSaç ekimi ameliyatıSaç ekimi süresiSaç ekimi nasıl yapılırSaç ekimi yaşıFue saç ekim tekniğiSaç ekiminde dikkat edilecek hususlarSaç ekimi sonrası dikkat edilmesi gerekenlerSaç ekimi yapilabilecek durumlarSaç ektirmeFue yöntemiSaç ektirmede yaşanan problemler

Yazar Hakkında

Prof. Dr. Mithat Akan

Prof. Dr. Mithat Akan

Prof.Dr. Mithat AKAN, 1970 yılında Çankırı’da doğmuştur. Lisans öncesi eğitimlerini tamamladıktan sonra, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde başlamış olduğu tıp eğitimini tamamlayarak tıp doktoru unvanı olmuştur. İhtisasını ise Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Plastik ve Rekonstruktif Cerrahi Kliniği'nde ihtisas eğitimini tamamlayarak Plastik Cerrahi Uzmanı olmuştur. 2005 yılında Doçent ünvanı, 2013 yılında ise Profesör ünvanını almıştır.

Önemli Bilgilendirme

Site içerisinde bulunan bilgiler bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgilendirme kesinlikle hekimin hastasını tıbbi amaçla muayene etmesi veya tanı koyması yerine geçmez.

Benzer Makaleler

Bu uzmanın başka makalesi bulunmamaktadır