Biorezonans ile sigara bırakma

Biorezonans ile sigara bırakma

Biorezonans ile sigara bırakma tedavisi birçok gelişmiş ülkede yıllardır uygulanmakta. Sigara bağımlılığınızı aşamıyorsanız Biorezonans ile tanışma zamanınız gelmiş demektir.  

Ağrısız ve yan etkisiz bir uygulama olan Biorezonans, vücudumuzdaki  hücre, doku ve organların yaydığı sağlıklı ve hastalık yapıcı elektromanyetik frekansları  tesbit eder, birbirinden ayırır ve bu frekansları  tedavinin ihtiyacına göre  ters çevirip, büyütüp ya da birleştirip modifiye ederek vücuda geri verir.

Biorezonans ile  tüm maddelerin elektromanyetik frekans kalıplarını elde etme olanağımız bulunmaktadır.  Sigara bırakma seansında içtiğiniz sigaranın frekans kalıbı elde edilir ve  biorezonans ile sigara bırakma terapisinde kullanılır.  

Biorezonans ile sigara bırakma yönteminin uygulanabilmesi için kişinin sigarayı bırakmaya kesin karar vermiş olması gerekmektedir.

Kişiden son bir sigara içip, izmarit kısmını cam bir tüp içerisine koyması istenir. Bicom Biorezonans cihazının giriş kısmına, kişinin içtiği son sigara ile tükürük örneği yerleştirilir. Bu tükürük örneğinden ve sigara izmaritinden, "kişiye özel" nikotin elektromanyetik frekans  kalıbı çıkarılır. Tesbit edilen bu frekans kalıbı  ters çevrilip 64 kat büyütülerek elektrotlar ve manyetik minder aracılığıyla vücuda geri verilir. Vücuttaki  nikotin frekansı,  ters frekansıyla karşılaştırılır. Bu işlem ile bünyedeki  nikotin frekansı sıfırlanır.

Yaklaşık 60 dakika süren seans sırasında uygulanan frekanslar bir çipe yüklenir ve kişinin cildine yapıştırılır. Bir ay süreyle taşıması istenir. Böylece frekans alımı devam  eder.

Biorezonans ile sigarayı bırakma tedavisinde genellikle tek seans yeterlidir. Biorezonans seansı sonrasında kişinin bünyesi sigarayı yabancı bir madde gibi algılamaya ve sigarayla daha önce hiç tanışmamış gibi davranmaya başlar. Sigaraya karşı bir tokluk ve isteksizlik oluşur. Kişi sigara dumanından aşırı derecede rahatsız olmaya başlar. Baş ağrısı, konsantrasyon güçlüğü ve sinirlilik gibi nikotin yoksunluğu belirtileri ortaya çıkmaz. Vücut sigarayı yabancı bir madde olarak algılayacağı için hızla bu maddeden kurtulmaya çalışır.

Nikotinin vücuttan daha hızlı atılmasını sağlamak için, kişilere bir ay müddetle günde 2 -2.5 litre (8 -10 bardak) su içmeleri önerilir.  

Bu makale 19 Mart 2019 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Op. Dr. Hasan İlkehan

Op. Dr. Hasan İLKEHAN, lisans öncesi eğitimlerinin ardından Hacettepe Üniveristesi Tıp Fakültesi'nde başladığı tıp eğitimini başarıyla tamamlayarak tıp doktoru unvanı almıştır. İhtisasını ise Çocuk Cerrahisi üzerine yapmıştır. 25 yıl kadar uzun bir süre boyunca Samsun Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi, Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi', İnönü Üniversitesi Hastanesi, İngiltere Sheffield Children's Hospital, Kahramanmaraş Devlet Hastanesi, Fatih Devlet Hastanesi ve Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi gibi sağlık alanında önde gelen kurumlarda görev yapmış olan Op. Dr. Hasan İLKEHAN, 2006 yılından beri Alternatif Tıp alanında araştırmalar yapmakta olup 2008 yılı itibariyle "Geleceğin tıbbı" olarak nitelendirilen Biorezonans uygulamalarına başlamıştır. Kendisi halen uluslararası eğitim ve konferanslarına katılmaya devam ettiği ...

Etiketler
Sigara bırakma yöntemleri
Op. Dr. Hasan İlkehan
Op. Dr. Hasan İlkehan
İstanbul -
Facebook Twitter Instagram Youtube