Awt (akustik wave therapy) ile yüz germe

Awt (akustik wave therapy) ile yüz germe

ameliyatsiz-yuz_germe

AWT; radyo dalgası, ultrasound dalgasının üstünde bir şok yaratır, hücre hasarı yapmaksızın üst üste atış yapabilir. AWT başta selülit olmak üzere, çene altı, kol ve yüzdeki, boyundaki sarkmalarda etkili olmaktadır.
Kontrollü gruplarda yapılan çalışmalarda tedavi öncesi ve sonrası alınan kan örneklerinde serbest yağ asitlerinin ve gliserolün yani yağ dokusu parçalandığında açığa çıkan ürünlerin anlık arttığı biyokimyasal olarak kanıtlanmıştır.

AWT cilt, cilt altı yağ doku, bağ doku, dolaşım sistemi kaslar ve metabolik sistemi düzenleyen tam kat doku aktivasyon tedavisidir. Bunun doğal sonucu olarak yüz bölgesinde ve boyun bölgesinde cilt sıkılaşır. Yüz germe ameliyatı istemeyen kişilerde ideal bir seçenektir.

Doku içinde ilerlerken ultrason dalgaları gibi ısı oluşturmazlar ve dokuda tahribat meydana getirmezler. Doku içinde şok dalgaların mekanik gücünden kaynaklı olarak metabolik ve iyileştirici özellikleri açığa çıkar.
Ciltte kollajen sentezini uyarır, elastin oranı yüksek kaliteli kollajen sentezini tetikleyerek cilt gerginliğini sağlar.

Yüz ve boyun uygulamalarında haftada 1 seans olmak üzere ortalama  6 seans olmak üzere uygulama yapılır. Orta yüz, çene, boyun bölgesinde ameliyatsız lifting ( germe ) etkisi yapar. Cerrahi olmayan non-invaziv bir yöntemdir. Gevşemiş, sarkmış ciltlerde lifting, sıkılaşma ve toparlanma etkisi meydana getirmektedir.  Cerrahi işleme hazır olmayan kişiler için de farklı bir alternatiftir.

Bu makale 12 Mart 2019 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Op. Dr. Eser Aydoğdu

Op. Dr. Eser AYDOĞDU, Samsun'da doğmuştur. Lisans öncesi eğitimini Gaziantep’te tamamlamıştır. Ardından Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tıp eğitimini tamamlayarak tıp doktoru unvanı almıştır. Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi ihtisas eğitimini de tamamlamış ve uzmanlığını almıştır. Ayrıca İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi'nde El Cerrahisi ve Onkolojik Plastik Cerrahi eğitimleri de almıştır. 2 yıl boyunca Yalova Devlet Hastanesi’nde görev yapmış ve ardından özel bir estetik cerrahi kliniğinde çalışmalarına başlamıştır. Daha sonra New Jersey’de Dr. Gregory Pistone’nin yanında saç ekimi eğitimi almış, Philadelphia’da Pennsylvania Üniversitesi’nde yüz cerrahisi ve meme cerrahisi biriminde klinik observer olarak bulunmuştur. Amerika’daki eğitimini tamamlamasının ardından Metropo ...

Etiketler
Awt
Op. Dr. Eser Aydoğdu
Op. Dr. Eser Aydoğdu
İstanbul - Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi
Facebook Twitter Instagram Youtube