"crp türbidimetrik nedir" ile ilgili etiket sonuçları

Soru&Cevap (308)

Doktor Bey merhaba, Kardeşim kontrol amaçlı kan tahlilleri yaptırdı.Yaşı 28-erkek. Tahlil sonuçlarında Crp türbidimetrik değeri 17 çıkmış.Doktoru normal değerlerin üzerinden olduğunu söylemiş.vücudunda...

Genel Enfeksiyon Hastalıkları 05.09.2014 19:43

merhaba hocam, 27 yaşındayım halsizlik, düşük tansiyon ve bacağımda zaman zaman çıkan morarmalar nedenıyle yaptırdığım kan tahlili sonuçlarında Sedimentasyon 8 (5-20) , CRP Türbidimetrik 2,1 (0-0,35)...

Genel İç Hastalıkları 03.08.2014 14:53

değerlerim CRP 5.95 Skuamoz epitel 5/hpf Trigliserit 185 Kolesterol 297 LDL kolesterol 184 Ferritin 5.5 BUNLAR YÜKSEK DEĞERLER. KORKTUĞUM CRP NEFELOMETRİK DEĞERİM. NE OLDUĞUNU AÇIKLARSANIZ...

Genel İç Hastalıkları 06.08.2014 20:50
x