Cerrahi Onkoloji - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 6 soru cevaplandı.

makat apse

iyi günler makat apse bugün boşaltıldı. doktor sargı bezi kapatmıştı akşam o sargı bezi çıkar iyice yıka dedi ....ben de sıcak su oturma işlemini sorunca tamam akşam onuda yap iyice iltihap boşalsın dedi. sorularım 1) o bölgeyi yıkadıktan sonra sargı bezi ile kapatmalıyım mı 2)hafif sargı bezi ile dokunduğumda çok ağrıdı normal mi 3)sıcak su oturma işlemini hemen mi yapmalıyım. 4) ne zaman normal koltuda oturma yapayım zarar vermesin diye yüz üstü duruyorum yanlış yapıyorum iltihapmın boşaltılmasına zarar mı veriyorum cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

25 Temmuz 2017 01:24
Op. Dr. Gündüz Tunç Doktora Sor

Op. Dr. Gündüz Tunç tarafından cevaplandı.

dren yerinden akıntı

Merhaba hocam babam yeni bagırsak amaliyatı oldu 25 gün. bagırsagı dışarı bağladılar ancak dren yerinden intahap geliyor.dr aksık iyidir dedi!

2 Ekim 2016 20:30
Prof. Dr. Erhan Reis Doktora Sor

Prof. Dr. Erhan Reis tarafından cevaplandı.

kasıkta apse

genital bölgemde sol kasığıma doğru apse var, süreki iltihap akıyor içeride 2 cm uzun sert bir şişlik var. devlet hastanesinde, ameliyat olmam gerektiğini fakat iz kalıcağını ve yürümekte zorlanacağımı söylüyorlar. son 6 aydır mücade ediyordum daha sonra büyümeye ve daha da sertleşmeye başladı sürekli akıyor ve ansızın patlıyor, doktor tramva önlemelisin patlamamalısın dedi fakat kesin bir çözüm arıyorum. sürekli krem kullandım ama suanda ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.

4 Haziran 2016 15:31
Prof. Dr. Haluk Recai Ünalp Doktora Sor

Prof. Dr. Haluk Recai Ünalp tarafından cevaplandı.

granulamatoz mastit

Merhabalar hocam 1 ay once gogsumde sislik ve agri sebebiyle doktora gittim mastit denildi ve antibiyotige basladim iki kutu kullandim ancak sadece kizariklik ve atesi gecti tru cut biyopsi yapildi granulamatoz mastit denildi su anda colsin ve etol fort kullaniyorum iki farklı doktorla gorustum biri kortizona başlayalım diyor diğeri akinti yok olursa kullaniriz diyor aklım karisti iyice sizce izlemem gereken yol nedir yardimci olirsaniz sevinirim iyi akşamlar

7 Mart 2016 22:26
Prof. Dr. Erhan Reis Doktora Sor

Prof. Dr. Erhan Reis tarafından cevaplandı.

Kalçadan iğne yapıldıktan sonra beze oluşumu

Hocam tekrar ben, hocam bu kitlenin iyileştiğinde belirtileri nedir bide ameliyatı nasıl olur risk faktörleri nelerdir siz bana ne önerisiniz? bu kitle 6 aydır kalçamda ve su son 1 haftadır çok ağrı yapıyor ve sağ bacamın üstüne zor basıyorum yardımcı olabilir misiniz hocam?

31 Temmuz 2015 16:54
Op. Dr. Berkhan Savaşçın Doktora Sor

Op. Dr. Berkhan Savaşçın tarafından cevaplandı.

Kalçadan iğne yapıldıktan sonra beze oluşumu

İyi günler hocam 6 ay önce sağ kalçamdan cezol 1 gr iğne yaptırmıştım iğne yapılırken kalçamı kastım biraz ağrımıştı daha sonra orda fındık büyüklüğündeki bir sertliğin oluştuğunu farkettim ardından bi doktora göründüm doktor sıcak su köy sonra masaj yap 1 aya geçer dedi yaptım geçmedi hala da devam ediyor çok ağrı yapıyor ve kalçama sıcak su koymaktan kalçama yanmış üzerinde izler var yardımcı olabilir misiniz hocam ?

27 Temmuz 2015 22:55
Op. Dr. Berkhan Savaşçın Doktora Sor

Op. Dr. Berkhan Savaşçın tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube