AM
Soru Sahibi
3 Aralık 2015 17:44

BEL AĞRISI

İyi Aksamlar hocam bugun balıkesir arastırma ve uyguluma hastanesine gittim beyin ve sinir cerrahi yardımcı doç. dr.mr filminde bakarak muayane etti. mr sonucu::L4-5 diskinde santral, sol parasantral disk protrüzyonu izlenmektedir. Ventral epidural mesafe daralmıştır. Spinal kanal çapı normaldir. Her iki nöral foramen inferiordan hafif daralmıştır. L5-S1 diskinde geniş tabanlı disk protrüzyonu izlenmetkedir. Ventral epidural mesafe daralmıştır. Her iki nöral foramen solda belirgin olmak üzere inferiordan daralmıştır. Spinal kanal çapı normaldir.hocam ben artık kafaya koydum fizik tedavisi gördüm iki kere lazerle ameliyatı oldum faydası oldu agrıyı kesti ama 20 gun sonra bi daha basladı şimdilik arada bi sol topuz agrım oluyo devamı degil muayene ederken ayagı yukarı kaldırırken agrıya giriyo belim acayip acıyo igne gibi basıyo 3 aydan beri susmuyo kesmiyo agrıyı ben artık mikro cerrahi kararı verdim ruh saglıgım bozulmaya basladı.doktor dedi ki sol taraf mikro cerrahi ameliyata yapalım dedi .ya anlamadım nokta bu sol taraf derken fıtık komple alınıyo mu sadece sol tarafa mı alınıyo cevabını verirseniz seviririm iyi çalısmalar..

0
2 cevap
000 görüntülenme
Cevaplar (2)
Op. Dr. Kerim Kenan Coşkun
Op. Dr. Kerim Kenan Coşkun
Beyin ve Sinir Cerrahisi

Öncelikle geçmiş olsun.Filmlerinizi www.wetransfer.com adlı siteye yükleyerek dr@drkenancoskun.com adresi ile paylaşırsanız size daha iyi yardımcı olabilirim.

4 Aralık 2015 11:16
AM
Soru Sahibi

cevabı verdigini için tesekkur ederim aksama eve varınca göndercem hocam..

4 Aralık 2015 15:32
Op. Dr. Kerim Kenan Coşkun
Op. Dr. Kerim Kenan Coşkun
Beyin ve Sinir Cerrahisi

Murat Bey, Filmlerinize baktım. Bence de mikrodiskektomi ile ameliyat olmanızda yarar olur diye düşünüyorum. Bu tür ameliyatlar yaklaşık 1,5 - 2 cm'lik bir kesiden girilerek mikroskop altında ameliyatın yapılması esasına dayanır. felç olma riski taşımayan bu yöntemde fıtığın tekrarlaması ihtimali yaklaşık %3-5 arasındadır. Ameliyattan sonraki gün hasta taburcu olarak evine gider. İlk 1 hafta sokağa çıkmaması evde istirahati tercih edilir. Normal yaşamına dönüşü yaklaşık 2.-3. haftalarda olur. Eğer İstanbul' a gelirseniz, size yardımcı olabiliriz. Saygılarımla, Dr. K. Kenan Coşkun *** *** **

7 Aralık 2015 14:24
Op. Dr. Kerim Kenan Coşkun
Op. Dr. Kerim Kenan Coşkun Beyin ve Sinir Cerrahisi

Yazar toplam 87 soru cevapladı.

Doktorun Cevapladığı Diğer Sorular
Şakak ağrısı hakkında Op. Dr. Kerim Kenan Coşkun
Bel ve Boyun Mr sonucu Op. Dr. Kerim Kenan Coşkun
tek tarafli bas agrisi Op. Dr. Kerim Kenan Coşkun
Baş Agrısı Op. Dr. Kerim Kenan Coşkun
BEL AĞRISI Op. Dr. Kerim Kenan Coşkun
Beyin ve Sinir Cerrahisi İle İlgili Diğer Uzmanlar
Op. Dr. Mehmet Emin Bektaş
Op. Dr. Mehmet Emin Bektaş Beyin ve Sinir Cerrahisi
Op. Dr. Bilgehan Potoğlu
Op. Dr. Bilgehan Potoğlu Beyin ve Sinir Cerrahisi
Op. Dr. Murat Gezici
Op. Dr. Murat Gezici Beyin ve Sinir Cerrahisi
Uzm. Dr. Mehmet Can
Uzm. Dr. Mehmet Can Beyin ve Sinir Cerrahisi
Dr. Öğr. Üyesi Atakan Emengen
Dr. Öğr. Üyesi Atakan Emengen Beyin ve Sinir Cerrahisi
Facebook Twitter Instagram Youtube