Üreme Endokrinolojisi ve İnfertilite - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Cinsel ilişki

Merhaba ayla hanım ben kız arkdsmla ilişkiye girdim sürtünmeydi sadece sadece başı az bisey girdi cani acıdı diye çektim daha sonra 2 damla pembe bi kanmiydi sivimiydi peceteye geldi daha sonra eve gdikten sonra idrarıyla beraber kan geldiğini söyledi daha sonra da sabah az birşey idrarla beraber kan geldiğini söyledi kızlığı bozulmusmudur sizce veya hamile kalma ihtimali varmıdır yardımcı olursanız sevinirim simdir teşekürler..

20 Ocak 2019 17:25
Doç. Dr. Ayla Üçkuyu Doktora Sor

Doç. Dr. Ayla Üçkuyu tarafından cevaplandı.

Cinsel Hissizlik

İyi günler doktor hanım. Benim sorunum şöyle; vajinama dokunduğumda, parmağımı soktuğumda ya da penetrasyon sırasında hiçbir şey hissetmiyorum. Kulağım neyse vajinam da o benim için. Klitorisime dokunduğumda da hiçbir şey hissetmiyorum. Erkek arkadaşıma karşı cinsel istek duyuyorum bunda problemim yok ancak daha önceki ilişkimde yaşadığım cinsel birlikteliklerden hiç zevk almadım. Bu yüzden aynı şeyi yaşarım korkusuyla yaklaşamıyorum. Ben de diğer kadınlar gibi normal olmak istiyorum. Kendimi ucube gibi hissediyorum. O kadar mutsuzum ki. Çözülebilecek bir problem midir bu? Yoksa hayatım boyunca böyle mi kalacağım?

26 Nisan 2017 19:25
Doç. Dr. Ayla Üçkuyu Doktora Sor

Doç. Dr. Ayla Üçkuyu tarafından cevaplandı.

Vajinismus

Hocam sorum uzun ve kasvetli olacak ama kafama çok takılıyor şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim. 23 yaşındayım ve 2 yıllık bi ilişkim var. Bugün kendimizi hazır hissedip ilişkiye girmek istedik bu ikimizin kararıydı ancak denemelerimiz sonucu yapamadık yani kafası içeri azcık girince ağrımaya başlıyormuş ve kız arkadaşım kasılıyor deniyoruz ve yapamadık. Ve bu sürecin birazını prezervatifle birazınıda korunmadan prezervatifsiz yaptık.Sorum şu kız arkadaşım biraz korktuğu için mi kasıldı yapamadık ve ikincisi zevksuyu vajinanın içine girmiş olabilir ondanda hamile kalınabilir dediler ertesi gün hapı almalı mı ? Hocam çok korkuyoruz.vajinismus ihtimali varmıdır ? Herşey için çok teşekkür ederim. İyi Günler Dilerim

11 Nisan 2016 12:03
Doç. Dr. Ayla Üçkuyu Doktora Sor

Doç. Dr. Ayla Üçkuyu tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube