Sorularda Ara
Uzmanlar

Proktoloji - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Şiddetli ve kısa süren karın ağrısı

Merhaba Atilla bey.şikayetim 5 yildir uzun aralarla tekrarlayan 5 dakika kadar süren şiddetli karnimin ust tarafi ve sirtimla yan taraflarina yayilan sanki kaburgam ayriliyormus gibi bir ağrı olmasi.neden olabilir.bu bilgiler yeterliyse yardımcı olursaniz cok sevinirim.simdiden tesekkurler.iyi calismalar.

5 Eylül 2015 01:27
Op. Dr. Atilla Kaya Doktora Sor

Op. Dr. Atilla Kaya tarafından cevaplandı.

Kaburga Sağ Alt Kısmında Ağrı

Hocam merhabalar, Ben 29 yaşında doğum yapmamış bir bayanım. Benim karnımın sağ alt tarafında neredeyse 2 yıla yakın zamandır kesik kesik zamanlarda ağrım oldu. ağrının süresi ise maksimum 3 gündü. 2 yada 3 kere ise de geceleri uyutmayacak kadar ağrıdı. hatta bir keresinde acile gittim, doktor gaz sıkışması dedi. önemli olmadığını iletti. Ancak özür dileyerek bir şey sormak istiyorum; ben sülalemde yakınlarımdan bazılarını kanser nedeni ile kaybettim (akciğer, pankreas, rahim vs vs) Bu nedenle de çok korktum açıkcası, insanın aklına her şey geliyor. ancak tekrar doktora gitmek istemiyorum. Elime bir kitle gelmiyor. buarada ağrım olduğu zaman; midemde de bir bulantı ve geyirme durumu oluyor. Ağrı sırtıma vurmuyor. Görüşleriniz nelerdir acaba...

25 Haziran 2015 11:45
Op. Dr. Atilla Kaya Doktora Sor

Op. Dr. Atilla Kaya tarafından cevaplandı.

Bagırsak Problemi

Hocam Merhaba Son 6-7 aydır bagırsaklarımda düzensizlik ve karın ağrısı oluyor.1 gün tuvalete çıktıgımda nerdeyse 1 hafta tuvalete çıkamıyorum ve bu nerdeyse 6-7 aydır böyle.Ve bundan son derece rahatsızım.Tuvalete çıktıgımda rahatlama hissi yok. bagırsak kanserinden korkuyorum daha yaşım 15-16. Ne Yapmam Gerekiyor? Cevabınız İçin Teşekkür ederim.

21 Haziran 2015 14:39
Op. Dr. Atilla Kaya Doktora Sor

Op. Dr. Atilla Kaya tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube