Çocuk Ürolojisi (Cerrahi) - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 5 soru cevaplandı.

Supheli iliski akinti

Merhaba, Temmuz ayinda supheli bir iliskim oldu, akinti nedeni ile uroloji bolumune gorundum, idrar tahlilinde uretrit oldugundan 3 hafta cipro yazildi kullandim sonrasinda akinti azda olsa devam ettiginden bir daha doktora gorundum bu sefer 1 adet antibiotik igne ile azitro verildi 1 paket kullandim, sonuc olarak sabahlari akinti gozyasi damlasi kadar 2,3 parca oluyor yeniden doktora gorunmelimiyim Tesekkurler

7 Eylül 2019 10:57
Prof. Dr. Halil Tuğtepe Doktora Sor

Prof. Dr. Halil Tuğtepe tarafından cevaplandı.

Peniste Noktacıklar

Merhaba 15 yaşındayım ve 3-4 senedir penisimde beyaz noktacıklar ve fordyce spotsa benziyor ve bazen tuvalete gidip baktığımda bazılarının içinden beyaz irin gibi bişey çıkıyor hocam lütfen bana yardımcı olur musun ? Cinsel yolla bulaştı sanırım

30 Mart 2018 19:49
Prof. Dr. Halil Tuğtepe Doktora Sor

Prof. Dr. Halil Tuğtepe tarafından cevaplandı.

Aıds şüphesi

İyi günler ilk önce durmadan peniste yanma hissi çiş yaparkende aynı çiş yaparken çatallaşıyor penisimin altında ufak ufak bezeler çıktı bundan bir kaç ay önce bir kızla beraber pldum acaba aids kapmış olasılığı varmı internet biraz baktım ataştırdım dudagımın kenarında ucuk var 1 aydır gecmiyor aids belirtelirinde yazıyordu.

27 Aralık 2017 02:21
Prof. Dr. Halil Tuğtepe Doktora Sor

Prof. Dr. Halil Tuğtepe tarafından cevaplandı.

penis ucunda yanma ve testiste yanma

26 yaşındayım 10 gün önce iş yerinde tuvalete geçtiğim sırada klozet kapağında bulunan sıvıya penisim temas etti. hemen sabunlu suyla temizledim. 5 gün sonra penis ucunda çok hafif yanma hissettim ve testislerin 2 sinde de yanma olmaya başladı. bunu haricinde akıntı, idrar yaparken yanma, boşalırken yanma, şişlik, kızarıklık, penis ucunda renk değişimi yada deride döküntü hiç bir şikayetim yok. idrar tahlili yaptırdım temiz çıktı sizce sorun ne olabilir ?

26 Haziran 2017 17:08
Prof. Dr. Halil Tuğtepe Doktora Sor

Prof. Dr. Halil Tuğtepe tarafından cevaplandı.

AIDS-HIV

Sayın Hocam.Geçen günlerde,Adana devlet genelevinde korunmasız ilişkim oldu.O andan itibaren içimi bir korku saldı.Acaba bir şey olur mu diye.İlişkiden ertesi gün burun akıntısı ve öksürük yaşadım.Ancak öksürük ilişkiden önce de vardı.Acaba bir şey olur mu?Ya da bu bir belirti midir?Ayrıca devlet genelevlerinde aids veya Hıv bulunur mu? Teşekkür ederim.

29 Kasım 2013 10:40
Prof. Dr. Ünal Zorludemir Doktora Sor

Prof. Dr. Ünal Zorludemir tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube