Soft laser needle tedavileri

Soft laser needle tedavileri

İğnesiz, acısız LASER ışınları ile yapılan etkin bir ağrı tedavi yöntemidir Bebeklerde ve yaşlılarda da güvenle kullanılır.

LASER iğneleri (ışınları) aşağıdaki ağrılarda başarı ile uygulanmaktadır.

bel ve boyun fıtığına bağlı ağrılar.

sırt ağrıları

diz ağrıları

kireçlenmelere bağlı ağrılar

bebeklerin gaz sancıları

romatizma ağrıları

migren ve diğer baş ağrıları

Spor yaralanmaları

İyileşmeyen açık yaralar

Kaslardaki kramplara bağlı ağrılar Lazer iğneleri acısız uygulama ve yüksek derecede etkin bir ağrı tedavisi sağlayan ileri teknoloji ürünü bir buluştur.

Kırmızı lazer ışınları optik kablolar vasıtası ile deri yüzeyine uygulanarak dokulara nüfus etmektedir.Lazer iğneleri uygulandığında ağrı giderici, spazmı çözücü ve vücudun immün sistemini (bağışıklık sistemini) harekete geçirici etkileri vardır.

Bugün Lazer iğneleri, akupunktur uygulamalarında da kullanılmaktadır. Böylece hastalar acısız akupunktur olmakta ve iğne batmasına bağlı acıyı çekmemektedir. Bunun yanında enfeksiyon riskinden de uzaklaşmaktadırlar... Lazer iğneleri ile yaptığımız uygulamalar da; migren ağrıları kısa sürede giderilmektedir...

Bu ağrıların yanı sıra; bel ve boyun fıtığına bağlı ağrılar, sırt ağrıları, diz ağrıları, bebeklerin gaz sancıları, romatizma ağrıları, yatalak hastalarda oluşan yaralar, şeker hastalarının ayaklarında açılan yaraların da kapatılmasında mükemmel sonuçlar almaktayız. Lazer iğneleriyle uygulanan tedavinin ağrısız olması, çok yaşlı ve çok küçük çocuklar da bile uygulanmasına olanak vermektedir.Günümüzde en güç tedavi edilebilen Zona ağrılarını kolayca kontrol edilebilmekte, MS(multipl skleroz) hastalığına yani sinir sistemi bozukluğuna bağlı ağrılarda iyi sonuçlar alınmaktadır. Sporcuların adele ağrılarında ve burkulmaya bağlı ağrı ve şişkinlikler kolayca ortadan kaldırılabilmektedir. Lazer iğneleri ile uygulanan yöntemde seanslar ve süre ağrının vücuttaki yerine göre değişmektedir.

Bu makale 6 Mart 2019 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Prof. Dr. Nurettin Lüleci

Prof. Dr. Nurettin LÜLECİ, İzmit'te doğmuştur. Lisans öncesi öğrenimlerinin ardından Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde başladığı tıp eğitimini başarula tamamlayarak tıp doktoru unvanı almıştır. İhtisasını ise Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde yapmış ve Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzmanı olmuştur. Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Algoloji Bilim Dalı'nda Ağrı Bilimi (Algoloji) eğitimini, İtalya'da nükleoplasti eğitimini tamamlamış ve Amerikan Clarus Medikal tarafından sertifikalandırılmıştır.  1999 yılında Doçent olmuş olan Prof. Dr. Nurettin LÜLECİ, Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı'nı kurmuş, Profesör Doktor olarak Maltepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı ve Algoloji Bilim Dalı Başkanlığı görevinde bulunmuştur. 2011 yılında Sağl ...

Yazarı sosyal medya'da takip edin
instagram
facebook
Etiketler
Laser iğneleri (ışınları)
Prof. Dr. Nurettin Lüleci
Prof. Dr. Nurettin Lüleci
İstanbul - Anestezi ve Reanimasyon
Facebook Twitter Instagram Youtube