Ortopedi ve Travmatoloji - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Ayak tarak kemiği

Hocam merhabalar sağ tarak kemiğimde yaklaşık üç haftayı aşkın bir süredir bir ağrı var parmak uclarımda yükselemiyorum pomem sınavı için gerekli bazı hareketleri yapmakta zorlanıyorum ayağımın sağ dış köşesine de yayıldı bu ağrı randevu da bulamadığım için kontrole gidemiyorum sizce sorun stres kırığı olabilir mi? Evde deneme amaçlı çıplak ayakla ip atlamıştm ondan sonra süregelen bir ağrı normalde de spor yaparken atlama zıplama yapıyodum. İlaç ismi belirtemiyorum ama efervesan güçlü bı ilaç kullanıyorum o sanırım benim tansiyonumu düşürüyor hızımı kesiyo hız önemli benim için sınavda.bu durumda sizce hangi ağrı kesiciyi kullanmalıyım veya buz, sargı dışında ne yapmalıyım

9 Haziran 2021 23:39
Op. Dr. Selim Akçiçek Doktora Sor

Op. Dr. Selim Akçiçek tarafından cevaplandı.

Artrose distractie

Sayın Hocam Merhaba, hastamız 2018 yılı Mart ayında menisküs ameliyatı oldu, fakat şimdi siz kapağı kıkırdağında aşırı aşınma olduğu gerekçesiyle doktorumuz artrose distractie işlemi gerçekleştirmek istiyor, kızımız 29 yaşında ve yurtdışında yaşıyor, farklı bir öneriniz varmı, veya sizinle birebir görüşerek tedavi aşaması planlayabilir miyiz, geri dönüş yaparsanız memnun olurum, saygılar Hocam.

13 Ocak 2020 19:45
Op. Dr. Selim Akçiçek Doktora Sor

Op. Dr. Selim Akçiçek tarafından cevaplandı.

Diz ağrısı

Merhabalar. 28 yaşında bir kadınım. Sol dizimde kıvırdığımda, merdiven çıkarken falan çok ağrı oluyor. Sürekli uzatmak istiyorum. Hangi doktora gittiysem gideyim krem verip gönderdiler bişi yok diyip. Görüşünüz nedir?

11 Ocak 2020 15:53
Op. Dr. Selim Akçiçek Doktora Sor

Op. Dr. Selim Akçiçek tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube