Nöroloji (Beyin ve Sinir Hastalıkları) - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 5 soru cevaplandı.

Unutkanlik

Hoc saygilar57yasinfayim hayatimi etkilemryen unutkanliklar nadirde olsa oluypr dr bana nootropil8002*1 ginkoblobavetdi faydasl pluyor pnemli zarari varmi degerli yecrubeleronize dayanarak ne onerirsiniz anksiyeye icin ciptalex10mg kullaniyorum unutkanligi artirirmi

8 Eylül 2016 18:27
Prof. Dr. Fethi İdiman Doktora Sor

Prof. Dr. Fethi İdiman tarafından cevaplandı.

Sersemlik ve başağrısı

Başarısı sersemlik Teşhis edilemeyen rahatsızlıgım Yaklaşık 4senedir baş Dönmesi baş ağrısı ve sol kol ve bacakta güçsüzlük ve sersemlik şikayetleri ile mr çekyirdim çekilen mr sonucunu sol tranvers sinüs sigmoid jugulerven hipoplazik görünümdedir .Ancak açıktır.Varyasyonel olarak değerlendirildi Ek patolojı saptanmadı Rahatsızlıklarım geçmedi birtürlü şimdilerde sürekli başım ağrıyor . siddetli derecede ve başımda sürekli bir yanma hissi var Bazen kendimi etrafı algıyamayacak hissediyorum bu sonucu yorumlarsanız sevinirim ne yapmam gerekiyorCevabınız için şimdiden teşekkür ederim .

12 Ocak 2016 00:03
Prof. Dr. Fethi İdiman Doktora Sor

Prof. Dr. Fethi İdiman tarafından cevaplandı.

ara ara eğe kemiği tarafında seyirme

hocam selam 49 yaşındayım yaklaşık 1 aydır sol göğsümün altında göğüs kafesi kısmında ara ara seğirmeler oluyor..eğe kemiği kısmı da diyebilirim göğüs ağrısı yok fakat bastırınca kaburgada ağrı hissediyorum.işim gereği 6 ayda bir düzenli kan tahlilleri oluyoruz kollesterol 156 triglerasit 127 şeker 95-96 hdl 50 ldl 82 en son değerler, düzenli tansiyon hapı kullanıyorum 13/8-9 civarı EKG normal görüldü. hocam kalplemi yoksa kaslarla mı alakalı birde genelde sol kaburgamın üstüne yatıyorum.korkulacak bir durummu yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

26 Aralık 2015 13:14
Prof. Dr. Fethi İdiman Doktora Sor

Prof. Dr. Fethi İdiman tarafından cevaplandı.

Kafa bulanikligi

Merhaba doktor bey 3 yıldır gün içinde sürekli uykum geliyor. kafam kazan gibi uykudan uyandığımda dinç olamıyorum ve bu gün boyu sürüyor. dikkatimi toplayamıyorum. Kitap okurken anlamak icin çoğu cümleleri tekrar tekrar okuyorum. Baş dönmesi, göz kararması, bulantı hissi, denge kaybı yok. Başka bir rahatsızlığında yok, ilaç kullanmıyorum. Kan tetkiklerinde sorun çıkmadı. Sebebi ne olabilir. Teşekkür ederim.

26 Kasım 2015 20:43
Prof. Dr. Fethi İdiman Doktora Sor

Prof. Dr. Fethi İdiman tarafından cevaplandı.

baş dönmesi

sayın hocam iyiakşamlar bir yıl önce anjio oldum stent takıldı.biraysonra sabah başım döndü bulantı-terleme ile bayıldım ayılınca kusma oldu .kardiyoloji ye gittim 24 saat yoğun bakımda kaldım kalp krizi belirtisi görünmedi. bu bayılma iki seferde aynı şekilde ayrı aylarda oldu ama baş da sersemlik baş dönmesi bir yıldır devam ediyor ayakta durunca-heyecanlanınca-panikte-kötü olaylarda-bayılma hissi çoğalıyor.daha önceleri panik atak rahatsızlığım vardı bu bayılma dan sonra çoğaldı.kan tahlili için gittim açlık şeker 175-tokluk 258 çıktı.bu başdönmeleri şekerden mi- yoksa pisikolojikmi acaba iş yerinden ve evden uzağa yalnız çıkamıyorum.tomografi cihazına giremiyorum.gözlerimin üstünde ağırlık var .kullandığım ilaçlar dilatrend 12,5 günde 2...

23 Kasım 2015 21:12
Prof. Dr. Fethi İdiman Doktora Sor

Prof. Dr. Fethi İdiman tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube