Sorularda Ara
Uzmanlar

Klinik Nörofizyoloji - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

FİBROMİYALJİ

İYİ GÜNLER. BENİM SORUM ŞU: BEN ANKSİYETE VE DEPRESYON TEDAVİSİ İÇİN PROZAC KULLANIYORUM 1 AYDIR. AMA GİTTİĞİM FİZİK TEDAVİ DOKTORUM FİBROMİYALJİ TANISI KOYDU. ARAŞTIRMALARIM SONUCU FİBROMİYALJİ VE ANKSİYETEYE İYİ GELEN ''CYMBALTA'' İLACINI GÖRDÜM . ŞUNU SORACAĞIM PROZACI BIRAKIP HEMEN CYMBALTA YA BAŞLAYABİLİRMİYİM YADA İKİSİNİDE KULLANABİLİRMİYİM??? ÇOK SIRT AĞRILARIM OLUYOR. BİRDE AŞIRI ÇALIŞTIĞIM ZAMAN FALAAN BAŞIM PATLAYACAK GİBİ OLUYOR BU NEDDEN OLUYOR.???

31 Mayıs 2017 11:11
Uzm. Dr. Fuldan Aktaş Doktora Sor

Uzm. Dr. Fuldan Aktaş tarafından cevaplandı.

Fibromiyalji mi?

Hocam merhabalar. Benim ellerimde ve dizlerimde yanma hissi var. Bu yanmalar soğuk akım ile çok şiddetleniyor ve aşırı derecede ağrılı bir hal alıyor. Sıcak duş ile biraz rahatlıyor. Araştırdığım kadarıyla birçok özelliği Fibromiyalji ile uyumlu gözüküyor.Bu ağrılardan ve vücutta,ellerde yanma hissisinden bir türlü kurtulamadım. Uzun zamandır beni çok rahatsız ediyor.Birçok tahlil ve görüntüleme yapıldı ama bir sonuç alamadık. nasıl bir yol izleyebiliriz? Yardımcı olmanız ricası ile.

3 Şubat 2017 15:38
Uzm. Dr. Fuldan Aktaş Doktora Sor

Uzm. Dr. Fuldan Aktaş tarafından cevaplandı.

kol ve omuzlarda ağrı

merhaba hocam.benim 2 ay önce sinüzit için avelox400 kulanmıştım.ilacı kullanmaya başladığımın 5.günü her iki kolumda ve omuzlarda biraz hafif ağrı başladı.fizik tedaviye gittim.kan değerlerim normal çıktı.ağrı kesici ve krem verdi.ama geçmedi.başka bir doktor parkipex işe yarayabilir dedi.ama bu ilaç hbs de parkinsonda kullanılıyormuş.sizce kas ağrılarında işe yararmı. bu ara alerji ilacı kullanıyorum ve fark ettim ki ağrılarımı biraz azalttı.bana yardım ederseniz sevinirim hocam. iyi günler.

27 Ocak 2017 13:13
Uzm. Dr. Fuldan Aktaş Doktora Sor

Uzm. Dr. Fuldan Aktaş tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube