Sorularda Ara

Kardiyoloji - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

WPW sendromu

IYi gunler Kani bey.Kiz kardesim 28 yasinda.Panik atak hastasi.Doktoru kalbini eko cektirirken wpw sendrmu oldugunu(cok buyuk problem degilmis,kucuk ameliyyat yapila bilir eger istersek),ama genelde kalbinde hic bi sorun olmadigi ve saglikli oldugunu soyledi hic bi ilac yazmadi.Kardesim cok uzuluyor.Doktora giderken heyecanliydi.Acaba panik atak olmasi kalbinde wpw sendromun gozukmesini etkiler mi?kardesim dusunuyor ki panik atak oldugum icinmi acaba ekoda bu tehsis gozukdu.Suan yurtdisinda oldugu icin cok endise ediyor.En dogru yonlendirme ve cevap icin sizin cevabiniz ck degerli.Cevabiniz icin cok tesekkurler

21 Eylül 2015 19:05
Doç. Dr. Kani Gemici Doktora Sor

Doç. Dr. Kani Gemici tarafından cevaplandı.

Sersemlik sallantı kayma hissi

Merhaba hocam benım psıkoljık sorunum var panık atak Yaygın anksıyete lakın 3 aydır bi kayma sallantı Dönme hisdi var hareket halınde norolojı kbb dahılıye göz hepsı Temız cıktı kardıyolojı ye çıktım kalp ultrason EKG ıdrar kan tahlıllerı hepsı Temız ultrasonla böbreklere organlara da bakıldı temiz holter takıldı yüksek cıktı bu sizce nedendir hocam psıkoljık mı bu sallantı kayma hissi psıkoljık dıyıp geçıyotlar ne yapmam Lazım ??

24 Ağustos 2015 17:59
Doç. Dr. Kani Gemici Doktora Sor

Doç. Dr. Kani Gemici tarafından cevaplandı.

Beloc 50 mg

Merhaba; anksiyete hastasiyim, ekg, eko, efor testi ve 24 saatlik holter ekg yapildi, nabiz ortalamamin 95 olmasi disinda bir soruna rastlanmadi, doktorum beloc 50 mg verdi cunku efor sirasinda hizli yukseliyor. Hareketsiz yasami birakmami ve bu ilaci bir sure kullanmami onerdi. Beloc nabzimi dusurdu normal seviyelere fakat uyku esnasinda iyice dusurur ve tehlike yaratir mi diye kafama takildi. Ekg holter sonuclarinda ilac kullanmadigim halde uyku esnesinda 65 e dusmus cunku nabzim, beloc bunu iyice dusurur mu? Zaman ayirdiginiz icin simdiden cok tesekkurler.

1 Ağustos 2015 16:48
Doç. Dr. Kani Gemici Doktora Sor

Doç. Dr. Kani Gemici tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube