Kadın Hastalıkları ve Doğum - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

aşılama tedavim

doktor bey merhabalar. ben 29 yaşındayım 3,5 senelik evliyim. ocak ayından bü yana tedavi görüyorum. ocak şubat ve nisan ayında çatlatma iğnesi vuruldum. mart ayında rahim filmi çekildi herşey normal dedi doktorum. döllenme oluyor fakat tutunamıyor sorunum bu.eşimin sprem sayısı 15 milyon hareketlilik %85. bu ay aşılamaya geçiyoruz artık tutunması için ne yapmam lazım.nasıl bir yol izlemeliyim.

3 Mayıs 2016 16:57
Op. Dr. Selim Şenöz Doktora Sor

Op. Dr. Selim Şenöz tarafından cevaplandı.

Yumurtlama

Merhaba benim gecen şubat ayında ayın 10 unda adet olmuştum ayın 22 sinde de akintim olmuştu yumurtlamayla ilgili ayın 26 sinda da muyane olduğumda doktor yumurtanın olduğunu 14 gun sonra adet olacaginı söyledi ben simdi mart 7 de tekrar adet oldum yani ayın 22 sinde yumurtalamam olmus ama ayın 26 sinda muyanede yumurtam hala gözüküyordu bu yumurtanın catlamadığı anlamına mi geliyor acaba neden 26 si olmasına rağmen yumurta gözüküyordu adetten 10 gün öncesi yumurtam gözüküyordu neden böyle olmus olabilir yumurtlama olmus muu acaba (yumurtam salinamamis midir)

21 Mart 2016 15:57
Op. Dr. Selim Şenöz Doktora Sor

Op. Dr. Selim Şenöz tarafından cevaplandı.

1 OĞLUM VAR 2.DÜŞÜK

MERHABA BENİM 5 YAŞIMDA OĞLUM VAR BEBEĞE KARAR VERDİK 2.SİNE 3-4 AY SONRA OLDU AMA DÜŞÜK OLDU 5 HAFTALIKKEN BEKLEMEYE GEREK YOK ERKEN DÜŞÜK DENDİ AMA 6 AY OLMADI DR GİTTİM BU AY YUMURTANA BAKALIM DEDİ ADETİN BİTİMİNDEN 17.GÜNE KADAR YUMURTA OLUŞMAMIŞTI BANA BİRDAHAKİ ADETİN 2.GÜNÜ GEL HORMANLARA BAKICAZ DEDİ BENDE ARŞATIRINCA NETTE ÇOK ÜRKTÜM SİZCE 1ÇOCUĞU OLAN VE 6AY ÖNCE DÜŞÜK YAPANKADININ REZERVLERİ BİTMİŞ OLABİLİRMİ

11 Aralık 2015 17:03
Op. Dr. Selim Şenöz Doktora Sor

Op. Dr. Selim Şenöz tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube