Jinekolojik Onkoloji Cerrahisi - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Çikolata kisti

Çikolata kisti Benim sağ yumurtalığımda 5 cm çikolata kistim var.bugun gittiğim özel hastanedeki doktor bana kisti iğne ile boşaltabileceğini soyledi yani kist aspirasyonu yapacakmiş.bunun için de benden 1.100 tl istedi.ben çok güvenenedim.sizce bu tedavi mantikli mi?biz henüz tüp bebek düşünmüyoruz.1 kez aşilama yaptik tutmadi.hocam ne olur yardim edin.ben şasirdim kaldim.tüplerim açik eşimde sorun yok.28 yaşindayim.2 yillik evliyiz..şimdiden tesekkur ederim..sevgiler saygilar hocam.

21 Temmuz 2017 18:56
Prof. Dr. Mete Güngör Doktora Sor

Prof. Dr. Mete Güngör tarafından cevaplandı.

RAHİM KANSERİ....

ÇOK DEĞERLİ METE HOCAM ,BEN 43 YAŞINDAYIM. 1 ÇOCUK ANNESİYİM.ÇOK YOĞUN VE BİTMEYEN KANAMALARIM OLDUĞU İÇİN,DOKTORUM BENDEN PARÇA ALDI VE O ESNADA DA MİRENA YERLEŞTİRDİ RAHMİME....MİRENA KANAMALARIMI DURDURDU.ANCAK PATOLOJİ RAPORUM ÇIKTI.NE YAZIK Kİ 1. EVRE ENDOMETRİUM ADENOKARSİNOM ....AMELİYAT ÖNCESİ,ALT VE ÜST BATIN EMARI ÇEKTİRMEM GEREKLİ Mİ SİZCE...YA DA SMEAR TESTİ YAPTIR MALIMIYIM?MİYOMLARIM DA VAR...KAPALI AMELİYATI , BU DURUMDA BANA ÖNERİR MİSİNİZ???SAYGILARIMLA....

12 Ağustos 2016 02:37
Prof. Dr. Mete Güngör Doktora Sor

Prof. Dr. Mete Güngör tarafından cevaplandı.

dermoid kist

merhaba Mete Bey,4.5 cm boyutunda sağ overde dermoid kist bulundu.2 yıllık evliyim.27 yaşındayım, iki farklı doktora gittim biri üç ay içinde hamile kal doğumla birlikte alırız dedi.Diğer doktor hemen alalım sonra hamilelik düşünürsün dedi.Biraz aklım karıştı.Ameliyat sonrası en yakın ne zaman hamile kalabilirim? Hangi tür ameliyat önerirsiniz? syg.

31 Aralık 2015 16:43
Prof. Dr. Mete Güngör Doktora Sor

Prof. Dr. Mete Güngör tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube