El Cerrahisi ve Mikrocerrahi - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 5 soru cevaplandı.

Sol el bilek ağrım var ne yapmalıyım

Sol elimle yazı uazıyorum ve bileğimi bükerek yazı yazıyorum alıştım ve düzeltemiyorum bilek ağrım çok oluyor bunu ağrıyı gidermek için ne yapmalıyım bunun için bir aparat var mıdır?

27 Haziran 2021 20:47
Op. Dr. Hüsrev Purisa Doktora Sor

Op. Dr. Hüsrev Purisa tarafından cevaplandı.

Darbeye bağlı el şişmesi ve morarması

2 gün önce bir anlık sinir boşalmasıyla duvara yumruk attım. Elim şişti ve hafif morardı hiç ağrı yok . Ciddi bir şey midir?

2 Mayıs 2021 04:09
Prof. Dr. Mahmut Kömürcü Doktora Sor

Prof. Dr. Mahmut Kömürcü tarafından cevaplandı.

Acil, sol elimi sıkamıyorum

Acil Merhabalar Birkaç gün önce arkadaşımla şakalaşırken elini sıkmaya çalıştım ve bu kadar mı sıkabiliyorsun diye sordu. Uzun zamandır elimi bu kadar güçsüz hissetmedim, sabahları artmakla beraber devam eden kol güçsüzlüğüm var ve yumruk yapabilsem de çok zor sıkıyorum bırakma isteğim oluyor hemen. Sizce nedendir lütfen bilgilendirin. Şimdiden teşekkür ederim.

6 Ocak 2020 05:01
Op. Dr. Ahmet Özyazgan Doktora Sor

Op. Dr. Ahmet Özyazgan tarafından cevaplandı.

Hocam Sağ Ayak Baş parmağımda şişlik kitle gibi görüntü

Sağ Ayak parmağımda şişlik MR Sonucum hocam yorumlar mısınız - baş parmak düzeyinde Distal interfalangeal düzeyinde Eklem aralığında sinovial hipertrofi ile uyumlu görünüm mevcuttur. -metatarsal diğer tarsal kemikler normal olarak değerlendirilmiştir. - Tarsal ve tarsometatarsal eklemlerde mayii artışları saptanmamıştır. - Fleksör ve ekstensör tendon gruplarında belirgin patolojiye rastlanmamıştır. - Ayak Kistik yada kitlesel Patoloji İzlenmemiştir - Ayak bileğini oluşturan kemik yapılarda minimal sıvı artışı mevcuttur. - Görüntü alanına giren diğer kas ve kemik yapılar normal olarak degerlendirilmiştir.

19 Temmuz 2019 23:03
Op. Dr. Ahmet Özyazgan Doktora Sor

Op. Dr. Ahmet Özyazgan tarafından cevaplandı.

boy uzaması

merhaba iyi günler yaşım 20 ve vücut geliştirme sporuyla uğraşıyorum boyum 176cm,dışarıdan gh büyüme hormonu alsam büyüme plakları kapanmadıysa uzama ihtimalim olur mu

24 Aralık 2018 13:15
Prof. Dr. Turgut Nedim Karaismailoğlu Doktora Sor

Prof. Dr. Turgut Nedim Karaismailoğlu tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube