Sorularda Ara

Diyetisyen - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 4 soru cevaplandı.

17 yaşındaym 179 boy 59 kilo.. kilo almak istiyrm ama alamıyorm.. kan testl

17 yaşındaym 179 boy 59 kilo.. kilo almak istiyrm ama alamıyorm.. kan testleri vs. yaptrdm herhangi bi sorun çıkmadı.. bi aydır diyet uygulamaya çalışıyrm 1 kilo alabildim.. nasıl kilo alacğm şimdiden teşekkürler..

13 Ekim 2009 21:07
Dyt. Sema Mamak Doktora Sor

Dyt. Sema Mamak tarafından cevaplandı.

merabalar ben doktora gittim kilo almak için bana parazit testi ve troid te

merabalar ben doktora gittim kilo almak için bana parazit testi ve troid testi yaptırdı. ikisindede olumsuz bişey yok dedi parazit yok troidte iyi çalışıyor ve kilo alman için hiçbir engel yok dedi. bana verdiği ilaçlar aprol fort 20 ( ağzı kesici ) - prakten şurup ( iştah açıcı ) ve 3 kutuda gynoferon ( kan ilacı ) bunları verdi. bunlarla kilo alabilirmyiim ek olarkta vitamin ilaçları kullansam 1 ayda 10 kilo alabilirmiyim. 10 kilo almam lazım

13 Ekim 2009 18:31
Dyt. Sema Mamak Doktora Sor

Dyt. Sema Mamak tarafından cevaplandı.

merhaba ben 26 yaşındayım. 1,5 yıl önce evlendim. evlendiğimde 60 kiloydum.

merhaba ben 26 yaşındayım. 1,5 yıl önce evlendim. evlendiğimde 60 kiloydum. ancak doğumkontrol hapı kullandığım için 6 ay içinde 10 kilo aldım. düzenli diyet ve spor yaptığım zaman kilo vermekte zorlanmaz iken şimdi oldukça zorlanıyorum. şu anda hap kullanmayı bıraktım ve kilo almam da durdu. eskisi gibi biraz daha rahat kilo verebilmem için bu hapların etkisini kaybedecek ne yapabilirim. sayılarımla.

13 Ekim 2009 17:08
Dyt. Sema Mamak Doktora Sor

Dyt. Sema Mamak tarafından cevaplandı.

Merhaba Sema Hanım. Obez bir annem var. Kendisi tansiyon hastası, 1994 yılı

Merhaba Sema Hanım. Obez bir annem var. Kendisi tansiyon hastası, 1994 yılında Uludağ Ünv. endokronoloji bölümünde troit bezlerinin çalışmamasından dolayı tedavi gördü ve 40 kilo verdi. Fakat şu anda yine aşırı derecede kilo aldı. Yaşadığımız yere yakın olduğunuz için sizinle nasıl iletişime geçebiliriz. Acilen yardıma ihtiyacım var. Dahiliye bölümüne götürüp zayıflama ilaçı almasını istiyorum. Ama önce bi diyetisyenemi başvurmak gerekir. İlaça gerek olup olmadığını öğrenmek teşekkür ederim.

12 Ekim 2009 18:22
Dyt. Sema Mamak Doktora Sor

Dyt. Sema Mamak tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube