kt
Soru Sahibi
20 Eylül 2014 22:27

yoğrt

merhabalar diyet esnasında yoğurt tam yağlı tüketilirde sorun olurmu ?

0
2 cevap
000 görüntülenme
Cevaplar (2)

hayır ben 15 yıldır hastalarıma tam yağlı yoğurt yediriyorum. bir sorun oluştuğunu görmedim. ama bazı meslektaşlarım yarım yağlı ürünler tüketilmesi konusunda ısrarcılar. yarım yağlı ürünlerin yapımını gözlerimle görmedim ama çok inandırıcı gelmiyor bana. ben kendim de tam yağlı kullanıyorum.

20 Eylül 2014 22:32
kt
Soru Sahibi

çok teşekkür ederim . diyetisyen eşliğnde zayıfladım . ancak sağlık sorunları yasamaya basladım ve bıraktım . adetten kesildim ve o bana ısrarla yağ oranım ve kilomun normal oldugunu söyledi. 49 kilo oldum boyum 167 .yağ %8 saçlarım dökülmeye basladı . kadın doğum uzmanım kilo almamı söyledi ve suanda 55 56 kilo civarlarındayım . bazen istah ataklarım oluyo ama dengeliyorum adet düzenim bu kiloya ulasınca düzeldi. basşadıgım kilom *** *** ** idi simdi bu kilodayım . birde ceviz hakkında bilgi alabilirmiyim sizden fazla kaçırılırsa kilo yaparmı :)

21 Eylül 2014 15:27

Evet cevizi yağ grubu yiyeceklerden sayarız. 2 tam ceviz bir tatlı kaşığı sıvıyag enerjisi verir. Fazla yememekte fayda var. Diyetisyen arkadaşım güveninizii sarmış üzgünüm. İlk hedef sizin saglıgınıza kavusmanız olmalı. Geçmiş olsun. Geç cevap yazdım kusura bakmayın.

24 Eylül 2014 14:48
Dyt. N. Damla Noyan
Dyt. N. Damla Noyan Diyetisyen

Yazar toplam 143 soru cevapladı.

Doktorun Cevapladığı Diğer Sorular
Kilo alamama Dyt. N. Damla Noyan
Basen ve Kilo Dyt. N. Damla Noyan
Sağlıklı gebelik Dyt. N. Damla Noyan
selam Dyt. N. Damla Noyan
Diyetisyen İle İlgili Diğer Uzmanlar
Dyt. Berna Kıllı
Dyt. Berna Kıllı Diyetisyen
Dyt. Fulya Bulutcu
Dyt. Fulya Bulutcu Diyetisyen
Facebook Twitter Instagram Youtube