Soru Sahibi
10 Ocak 2019 18:06

prostat kanseri

Ali bey merhabalar , bugün onkoloji hastanesinde prostat kanseri olduğumu öğrendim. Ama tam anlamıyla açıklama yapılmadı ve ilaç tedavisi uygulamadılar. Şu anda çaresizlik içerisinde beklemedeyim ve psikolojik olarak kötü durumdayım. Net bir açıklama alabileceğim bir doktor arıyordum sizin branşlarınızda gördüğüm için soru sormak istedim. Evrak fotoğrafını size atsam bana yardımcı olabilirmisiniz ?

0
2 cevap
000 görüntülenme
Cevaplar (2)

Şeref Bey Prostat kanserinin bir çok evreleri ve dereceleri bulunmaktadır. Hem patoloji raporu, hem PSA kan değerleri ve muayene bulguları ışığında size en uygun tedavi şekli belirlenmelidir. Ameliyat, Işın tedavisi, ilaç tedavileri gibi çeşitli tedaviler hastalığın aşamasına göre uygulanır. Geçmiş olsun dileklerimle

14 Ocak 2019 12:04
Soru Sahibi

Oncelikli ilginize teşekkür ederim. Size tum tahlil ve patolojik degerlendirmelerimi göndersem ilgilenirmisiniz lutfen

14 Ocak 2019 12:24

Prostat muayenesi yapmadan, ki prostatın büyüklüğü, sertlik derecesi, nodül varlığı, rektum denilen bağırsağa yapışık olup olmaması ve sizde başka hastalıkların (şeker, tansiyon, kalp hastalığı vs) olması veya olmaması hepsi seçilecek tedavi şeklini belirler. Sadece tetkik sonucuna göre tedavi belirlemek doğru olmaz.

14 Ocak 2019 12:30
Prof. Dr. Ali Ünsal
Prof. Dr. Ali Ünsal Üroloji

Yazar toplam 34 soru cevapladı.

Doktorun Cevapladığı Diğer Sorular
Spermiyogram test sonucu Prof. Dr. Ali Ünsal
üretral akıntı Prof. Dr. Ali Ünsal
Üroloji doktoru Prof. Dr. Ali Ünsal
Prostat kanseri suphesi Prof. Dr. Ali Ünsal
Üroloji İle İlgili Diğer Uzmanlar
Facebook Twitter Instagram Youtube