Bağışıklık sistemimizi korumak için hacamat tedavisi

Hacamat; deri altında birikmiş ve hastalıklara neden olabilecek toksik kanın vakumlanarak dışarı alınmasıdır. Detox yöntemidir. Binlerce yıldır bir çok toplumda sağlıklı yaşam için güvenli kullanılmıştır.

Bağışıklık sistemimizi korumak için hacamat tedavisi

Hacamat Tedavisi binlerce yıl öncesine dayanan eski bir tıbbi tedavidir. Ülkemizde de Sağlık Bakanlığı tarafından Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Uygulamaları içerisinde resmi olarak kabul edilmiştir.

Hacamat; deri altında birikmiş ve hastalıklara neden olabilecek toksik kanın vakumlanarak dışarı alınmasıdır.

Hacamat tedavisi ile vücudun dışarıya atamadığı ağır metaller, toksinler, serbest radikaller, kullanılan ilaçların ve hormonlu gıdaların vücutta bıraktığı kalıntılar emilerek  bedenimizin normal formuna gelmesi sağlanmış olur.

Hacamat tedavisi Bağışıklık sistemi güçsüzlüğü, Kronik yorgunluk (Halsizlik), Tembellik, Kısırlık, Prostat ve Cinsel zayıflık, Hormon bozukluk, Yumurtalık hastalıkları, Obezite, Baş ağrısı, migren, Hipertansiyon, Şeker Hastalığı, Kas-iskelet hastalıkları (bel ağrısı, boyun ağrısı, omuz ağrısı, sırt ağrısı, romatizma, kireçlenme, fibromiyalji vb) gibi hastalıklarda tedaviye yardımcı olarak başarı ile uygulanmaktadır.

Bu makale 29 Nisan 2022 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Doç. Dr. Betül Bakan

Doç. Dr.Betül Bakan, lisans öncesi öğrenimlerinin ardından Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde başladığı tıp eğitimini 1993 yılında başarıyla tamamlayarak Tıp Doktoru unvanı almıştır. İhtisasını ise, Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tamamlayarak 2000 yılında Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Uzmanı olmuştur. 


Mesleki çalışmalarına .Şişli Kolan International Hospital'da devam etmektedir.

Yazarı sosyal medya'da takip edin
Etiketler
Hacamat
Doç. Dr. Betül Bakan
Doç. Dr. Betül Bakan
İstanbul - Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon
Facebook Twitter Instagram Youtube