Çorum Zatürre

Doktor Bul, Randevu Al, Yorum Yap ve Yorum Oku

Doç. Dr. Seyfettin GÜMÜŞ

Göğüs Hastalıkları, Çorum

Astım, Tüberküloz, Koah Ağır koah, Akciğer ve plevra biyopsisi, Arter kan gazı alma

Özel Elitpark Hastanesi  Bahçelievler Mah. Dumlupınar 7. Sok. No:1  Merkez, Çorum 
Seyfettin gümüş'e 3 sene önce babamı götürmüştüm. Sağolsun bizimle çok iyi ilgilendi ve ilgisiyle bilgisiyle b... ...
Uzm. Dr. Devrim AKALIN - Göğüs Hastalıkları

Uzm. Dr. Devrim AKALIN

Göğüs Hastalıkları, Kayseri

Astım, Bronşektazi, Zatürre Ağır koah, Plevral sıvı aspirasyonu, Meme mr'ı

Kayseri Eğitim Ve Araştırma Hastanesi  Sanayi, Atatürk Blv., 38010 Kocasinan/Kayseri, Turkey 
Özel Elitpark Hastanesi (Çorum)  Bahçelievler, Dumlupınar 7. Sk., 19200 Merkez/Çorum Merkez/Çorum, Turkey 

Dr. Mesut ARSLAN

Göğüs Hastalıkları, Çorum

Genel Göğüs Hastalıkları, Pulmoner Tromboemboli, Zatürre Hdl kolesterol testi, Termoplasti, Ağır koah

Çorum Göğüs Hastalıkları Hastanesi  Gülabibey, 19100 Çorum Merkez/Çorum, Turkey 
Çok memnunum allah ondan razı olsun herkese tavsiye ederim tam işinin adamı ...
Ass. Dr. Sertaç ARSLAN - Göğüs Hastalıkları

Ass. Dr. Sertaç ARSLAN

Göğüs Hastalıkları, Çorum

Genel Göğüs Hastalıkları, Pulmoner Tromboemboli, Grip Hastalığı Ve Aşısı Laringoskopi, Torasentez, Bronş lavajı

T.c. Sağlık Bakanlığı-Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim Ve Araştırma Hastanesi  Yeniyol, Çamlık Cad. No:2, 19200 Çorum Merkez/Çorum, Turkey 

Sayfa : 1/1 | Toplam 4 kayıt bulundu.

Çorum Zatürre İlgili Sorular

  • Hayırlı olsun dilekleri

    Hocamın. rahmetlı abim sivasta hastasıydı ğeçen ğün hastaneye ğittim sivastan gittiğini duyunca üzüldüm hocama izmirde yeni ğörevinde başarılar dilerim

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Melih KAPTANOĞLU

    Prof. Dr. Melih KAPTANOĞLU

    Sayın sacit kardeşim, iyi dileklerin için teşekkür ederim. sağlıcakla kalın, umarım yakında görüşürüz. buradan yapacağımız bir şey olursa 05054281756 dan arayabilirsiniz. selamlar

  • Modül hak.

    Hocam ben kasım ve subat aylarında topraksız çektirdim sağ alt lyon'da 8mmsol lopta 1-3 ve 4 mm modül tespit edildi son 1senedir hiç enfeksiyon geçirmedim 7-8 sene önce zatürre geçirdim. bu tehlikeli birşeyim . teşekkürler. hülya

    Doktor Cevabı:
    Uzm. Dr. Gürkan ERTUĞRUL

    Uzm. Dr. Gürkan ERTUĞRUL

    Sayın bekdaş, çekilen tomografinizde sağ alt lobda 8mm ve sol lobda 3-4mm lik nodüller saptanmış. ilk tomografiden 3 ay sonra kontrol çekilmiş ve anladığım kadarıyla boyutsal değişiklik saptanmamış. hekiminiz bir risk teşkil etmediğini düşünüyorsa birinci yılında kasım 2018 de bt ile takibinin uyg... Cevabı gör

  • Pönomi zatürre

    Merhaba hocam size sorum hasta 5 ay önce yaşadığı pnömoni (zatürre) tanı ve tedavisi akciğerlerinden bir hafta içinde 4 defa sıvı alındı. ve şu anda günde 5 defa nargile, iki paket sigara içer. bide hafta da bir yada iki defa bira içiyor öksürük var yapma dediğimiz halde bizi hiç dinlemiyor sürekli... devamı

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Demet KARNAK

    Prof. Dr. Demet KARNAK

    Altta yatan hastalık neyse o bulunmalı

  • Pnömonş (zatürre)

    Merhaba hocam size sorum eşim 5 ay önce yaşadığı pnömoni (zatürre) tanı ve tedavisi akciğerlerinden bir hafta 4 defa sıvı alındı. ve şu anda günde 5 defa nargile içer günde iki paket sigara içer bide hafta da bir yada iki defa bira içiyor yapm dediğim halde beni hiç dinlemez spora gidiyorum iyi o... devamı

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Demet KARNAK

    Prof. Dr. Demet KARNAK

    5 ay süren bir zatürre olmaz ya altta başka bir hastalık var o bulunmalı (verem ya da tümörler gibi)

  • Amfizematöz değişiklikler

    Merhaba hocam thoraks bt sonucumda çıkanlar için endişelenmeli miyim ?durum çok mu kötü ? bana yol gösterirmisiniz.? ayrıca alfa1 antitripsin değerim 80.30 çıktı.sigarayı bırakalı 7 ay oldu.yer yer nefes darlığım oluyor.akciğer parankiminde yaygin amfizematöz değişiklikler ve üst zonlarda periferik... devamı

    Doktor Cevabı:
  • Pnomotoraks

    Merhaba melih bey babam 20 gun önce pnomotoraks geçirdi.taburcu olduk evdeyiz.tekrar etmesinden korkuyoruz.tekrar etmemesi icin yapilmasi gerekenler nelerdir.tekrar riski nedir.birde ameliyat icin ikinci tekrari beklememiz gerekiyor mu.riski azaltmak icin ameliyat olamaz mı?

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Melih KAPTANOĞLU

    Prof. Dr. Melih KAPTANOĞLU

    Sayın gürler, babanızda sekonder spontan pnömotoraks olmuş. bunun en sık sebebei, siagara içimi ve eşlik eden akciğer hastalıkları. ilk atağı atlatmışsınız. ilk 3 yılda %30 tekrar riski olabilir. mevcut durumunuzu gösteren tomografileler bakmak lazım. patlama riski olan baloncuklar veya hava kistl... Cevabı gör

  • Yemek borusu kitlesi

    Iygunler hocam annemin yemek borusunun disinda kitle vardi aldirdik temiz huyluydu 2bucukyil sora tekrar cikti tekrar ameliyat diyorlar anestezi almasi riskli ve doktor yemek borusundan alabiliriz midesini yukari cekebiliriz dedi ve tekrarlayabilirde dedi ne yapmamiz lazim yardimci olur musunuz rapo... devamı

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Melih KAPTANOĞLU

    Prof. Dr. Melih KAPTANOĞLU

    Sayın kılıç, erzurum'dan yazdığınızı görüyorum. orada bu konuların hocası sayın prof. dr.atilla eroğlu vardır. bu konularda ondan daha iyisini bulamazsınız. temasa geçmenizi öneririm. saygılarımla

  • 11 aylık bebek

    Hocam 11 aylık bebeğim var.surekli yesil burun akintisi ve sonucunda ya bronşit ya zatürre oluyor..çok iğne yedik..antibiyotik iciyo r düzeliyor 1 hafta sonra yine aynı..lütfen randevuda alamıyorum hep dolu..ne olur yardımcı olun hocam

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Erkan ÇAKIR

    Prof. Dr. Erkan ÇAKIR

    Yarın sabah gelin bakalım

  • Annem akciğer ca mı?

    Hocam merhabalar , annem 61 yaşında otuz yıl kadar sigarayla mazisi var günde7-8adet. geçen kış zatürre tedavisi gördü ve küçük bir leke dışında iyileşti. geçmeyen grip sebebiyle doktora gittiğinde tomografi sonucu """bronkoskopi önerildi. yapıldı ve temiz çıktı,"""" akabinde iki hafta antibiyot... devamı

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. H. Armağan ARICAN

    Prof. Dr. H. Armağan ARICAN

    Merhaba, yazdığınız bulguları kuşkulu kitlesel lezyonlar diye tanımlamak daha doğru. herhangi bir tanesinden patolojik inceleme için örnek alıp kanıtlamadan "akciğer kanseridir" demek doğru olmaz. bugün yapılacağını belirttiğiniz pet sonucunu da yazarsanız daha sağlıklı tartışabiliriz. geçmiş olsun.

  • Akciğer kanseri şüphesi

    Hocam merhabalar , annem 61 yaşında otuz yıl kadar sigarayla mazisi var günde7-8adet. geçen kış zatürre tedavisi gördü ve küçük bir leke dışında iyileşti. geçmeyen grip sebebiyle doktora gittiğinde tomografi sonucu bronkoskopi önerildi. yapıldı ve temiz çıktı, akabinde iki hafta antibiyotik kul... devamı

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Demet KARNAK

    Prof. Dr. Demet KARNAK

    Açık biyopsiye gerek yok bronkoskopiyle biyopsi alınır ve 20 dk da tanı konur bu hastaya