Bayburt Viral Enfeksiyon

Doktor Bul, Randevu Al, Yorum Yap ve Yorum Oku


Sayfa : 0/0 | Toplam 0 kayıt bulundu.

Bayburt Viral Enfeksiyon İlgili Sorular

  • Lenf bezi şişlikleri

    Hocam iyi günler. 1 yıldır vücudumun bazı bölgelerinde bezeler var. bunlar boynumun sol tarafında iki tane biri çok yumuşak ve hareketli, biri daha sert ama küçük. sağ tarafta bir tane çok yumuşak, hareketli. sol kasık bölgesinde iki tane biri yumuşak hareketli, diğeri daha küçük ama sert. kafamın s... devamı

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Vasıf Akın UYSAL

    Prof. Dr. Vasıf Akın UYSAL

    Sayın batuhan pehlivan, geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. yaklaşık bir yıldır saptanan yaygın lenfadenopatiler lenfoma gibi hastalıklarda kolay kolay aynı boyutlarda kalamazlardı. sanıyorum bakteriyel enfeksiyon kaynaklı olmadıkları için ( geçirilmiş viral enfeksiyonlara bağlı olabilirler ) ant... Cevabı gör

  • Dil ve bogaz

    Mrb hocam bnm yutkunurken sanki tüy varmış hissi var cok hafif ve agızda acı tat dilim acı gibi kökü hafif sarı beyaz karışımı 2 haftadır mevcut agız suyu ve tuzlu suyla gargara yapıorum ama gecmedi ne olabilir acaba?

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Fatih BORA

    Prof. Dr. Fatih BORA

    Merhaba, muayene anlamında bir cildiye uzmanının sizi görmesi anlamlı olur. çünkü ağız içi fungal enfeksiyonların varlığında yada viral enfeksiyonlarda bahsettiğiniz durumlar görülebilir. .geçmiş olsun

  • İşitme kaybı

    Hocam kafamın sol tarafına taş düşmesi sonucu sol kulagımda çınlama ve ileri derecede işitme kaybı oluştu acaba iletimselmidir sinirselmidir herhangi bi ameliyatla düzelme şansı varmıdır lütfen yardimci olun

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Selçuk ONART

    Prof. Dr. Selçuk ONART

    Bayburtta kb8b hekimine gidin. işitme tetkikleri ve muayene yaptırın.

  • Kedi tırmalaması

    Merhaba mücahit bey, ben bir alışverişi merkezin de yemek yerken bir yandan da bir kediyi besledim ve en son elimi uzatıp kafasını okşayayım derken birden heyecanlanıp patisiyle elime vurup kaçtı çok çok küçük bir çizik ve küçük nokta şeklinde çizdi yaklaşık 54 saat geçti sizde kuduz riski taşıyor o... devamı

    Doktor Cevabı:
    Doç. Dr. Mücahit YEMİŞEN

    Doç. Dr. Mücahit YEMİŞEN

    En yakin acil servise gidin, aşı kararını onlar versin

  • Wbc normal lym yüksek???

    Hocam merhabalar bir sorum olacaktı wbc değerim normal sınırlarda;6,8 lym % üst sınır 48 benimki;54,3 gra alt sınır 42 benimki biraz düşük;41 hgb ise;12 diğer değerler ise normal görünüyor. sizce bir sorun varmı? bu arada bu tahlili yaptırma sebebim önceki yıllardaki kansızlığımdı,şu andada alt sını... devamı

    Doktor Cevabı:
    Doç. Dr. Mustafa ÖZTÜRK

    Doç. Dr. Mustafa ÖZTÜRK

    Viral bir enfeksiyon bu şekilde sonuç verebilir. bazen cihaz kalibrasyon hatası da olabilir. korkulacak bir şey değil bu

  • Teşekkür ederim

    Merhabalar leyla hanım benim 4 yaşında bir oğlum var bir haftadır antibiyotik kullandığım halde geçmeyen bir ateşi var.ilaçi kullandıktan 3 gün sonra ateşi düşdu ama bir gün sonra ateşi tekrar çıktı ilaçı kullanmaya devam ettiğim halde ne yapmalıyım sebebi ne olabilir. kulak iltihabı varmış bir haft... devamı

    Doktor Cevabı:
    Uzm. Dr. Leyla YOLAR

    Uzm. Dr. Leyla YOLAR

    Merhaba aslı hm.kusura bakmayın çok yoğun olduğum için mesajlara bakmaya pek vaktim olmadı. artık şikayeti geçmiştir ama antibiyotik kullandığınuız halde ateşin düşmediği durumlarda ikinci bir viral enfeksiyon eklenmiş olabilir.geçmiş olsun.

  • Mpv ve wbc degerlerinde düşüklük

    Merhaba doktor hanım ben kızımı dün doktora götürdüm bacaklarında bir haftadır olan kaşıntı ve sivilce çıkması sebebiyle çok kaşınıyor sadece bacakları ve kalçası alerji testi yapıldı alerjisi yok yanlız hemogram testinde dikkatimi çeken wbc değeri 3,5-11 arası olması gerekiyorken 11,3 çıkması ve mp... devamı

    Doktor Cevabı:
    Uzm. Dr. Hale ÖKMEN

    Uzm. Dr. Hale ÖKMEN

    Öncelikle geçmiş olsun, kızınızın yaşını yazmamışsınız söylediklerinizden anladığım kadarıyla hafif bir enfeksiyonu var viral bir enfeksiyon da olabilir tahlili isteyen doktorunuz bunu değerlendirmiştir zaten mevsim itibarıyla olabilecek bir durum kafanıza takmanıza gerek yok, kaşıntısı giydiği kıya... Cevabı gör

  • Lenfosit dusuklugu

    Hocam 10 yasindaki oglumun.kusma ishal ken yapilan tahlilleri ly#0.5,ly%5 notrofil # 7,notrofil%80 cikmisti.4 gun sonra iyileşti.bende 15 gun sonra lenfositlerini kontrol ettirmek istedim dusuk oldugu icin.ly# 1.5,ly%16.6, ne#5.9, ne%79,monosit# 0.9,monosit %11cikti. lenfosit biraz yukselmis ama san... devamı

    Doktor Cevabı:
    Uzm. Dr. Ali Emre ÇETİNKOL

    Uzm. Dr. Ali Emre ÇETİNKOL

    İlk tahlildeki lenfosit düşüklüğü enfeksiyonun kemik iliğini baskılamasından dolayı olabilir. çok korkutucu bir durum değil. 15 gün sonra yükselne göstermiş ama 1500 lenfosit gerçekten sınırda. bence viral bir enfeksiyon geçirmiş yükselir gibi gözüküyor. çok korkutucu bir durum yok ama en az 1 ay so... Cevabı gör

  • Insülin ignesi

    Saygı deger hilmi hocam hepatit c erken teshis edilirse tamamen temizlenir mi ? cevaplariniz icin tesekkur ederim

    Doktor Cevabı:
    Uzm. Dr. Hilmi TEZGEL

    Uzm. Dr. Hilmi TEZGEL

    Hepatit c' nin tedavisi yoktur. günümüzde bazı anti-viral ilaçlarla kontrol altında tutulmaya çalışılmaktadır. fakat siz daha sonuç almadan endişeye kapılmayın.

  • Periferik yayma

    Doktor bey iyi aksamlar; kan tahlilimde b12, demir .. gibi degerlerimib hepsi sinirlar icinde fakat; ly%47 (20-40) ly# 1.88 (0.8-4) ne%43 (50-70) ne# 1.71 ( 2-7) wbc 3.96 (4-10) doktorum daha onceki donemlerde de wbc degerim kucuk deger farkliliklariyla bazen sinirin altina indigi veya icin prefer... devamı

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Vasıf Akın UYSAL

    Prof. Dr. Vasıf Akın UYSAL

    Sayın nagehan inan, geçmiş olsun. kan sayımlarınızda lökosit ( wbc - akyuvar ) değerleriniz alt sınırın hafif altında saptanmış. bunun da nedeni nötrofil ( parçalı ) olarak tanımlanan ( ne# 1.71 (normali 2-7 ) hücrelerdeki düşme. çok sayıda nedenler bu düşüklüğe yol açabilir. bir süre sonra yapılac... Cevabı gör