Bayburt Ürolojik Tümörler

Doktor Bul, Randevu Al, Yorum Yap ve Yorum Oku


Sayfa : 0/0 | Toplam 0 kayıt bulundu.

Bayburt Ürolojik Tümörler İlgili Sorular

  • Üroloji testi

    Kan testi sonuçları böyle crp, nefelometrik; sonuç: 4,18 birim : mg/l değer: 0-5 sedimentasyon: 7 mm/st 0-15 tam kan (hemogram) kreatinin: 0,68 mg/dl 0,67-1,17 kan ure azotu(bun): 11,1 mg/dl 7,49-20 bilirubin (total,direkt), herbiri 0,135 mg/dl 0-0,2 bilirubin (tot... devamı

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Mehmet Şevki SERT

    Prof. Dr. Mehmet Şevki SERT

    Kan tetkiki normal yılda bir usg yapilsin

  • Prostat hak

    Merhaba babamın tesyçt sonuclarını sıze bıldırecegım bu durum nedır benı aydınlatırsanız cok sevınırım ilgınız ıcın tesekkır ederım canada momtreal prpstat boyutu 63*58*55 mm olıp. volumu 105 cc dır parankımı hetorojen gorunumdedır

    Doktor Cevabı:
    Doç. Dr. Mustafa Burak HOŞCAN

    Doç. Dr. Mustafa Burak HOŞCAN

    Ultrasona göre büyümüş bir prostatı var, ek tahliller yapılmalı.

  • Varoksiyel

    Merhaba bende varoksiyel olduğu söylendi sperm sonuçlarım iyi ama çok ağrım var doktorum amelyata gerek olmadığını söyledi bide doktorumun bana tarif ettiği acı ile benim yaşadığım acı aynı deil aynı zaman da fıtık ta olqbilirmi tşk ederim şimdiden

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Mehmet Şevki SERT

    Prof. Dr. Mehmet Şevki SERT

    Fıtık için de araştırma yapılsın ama yoksa ağrı da bir ameliyat kriteridir

  • Meme kanseri ve akciğer de nodüllerin anlami

    Hocam mrhb hastamızdan biyopsi alındı biyopsi sonucu: immunohistokimya: pozitif belirteçler:ck7,mammoglobülin,östrojen,progesteron negatif belirteçler:ttf-1,gcdfp-15,c-erbb2 histopatolojik tani: akciğer,wedge biyopsi: malign epitelyal tümör metastazı -lenfovasküler invazyon görüldü. -parankim cerrah... devamı

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Ahmet ÖZET

    Prof. Dr. Ahmet ÖZET

    Biyopsi yapilmasiyla meme kanseri metastazi olup olmadiği teyid edilebilir

  • Lütfen yardim edin tesekkur ederim

    Hocam merhaba 26 yas 2010 tanili ewing sarkomu opere.2014 nuks opere otolog nakil 2017 nuks opere 3 kur temozolomid.irinotecan pet sonucumu yorumlarmisiniz.operasyon lojunda sol akciger segmen duzeyinde plevral yüzeyde kalinlasma alanlarinda düsük düzeyde artmis 18 f fdg tutulumu(enflamatuar?)sag 5.... devamı

    Doktor Cevabı:
    Doç. Dr. Özlem SÖNMEZ

    Doç. Dr. Özlem SÖNMEZ

    Son pet i ayrıca yazarmısınız

  • Akciger ca

    1 yil önce akciğer kanseri(adenokarsinom) tanısı konmuş bir kışi.15 mm lik kitle ve bir intralobüler lenf nodunun met var. adjuvan tedavisi uygulandı. ve 1 senedir kontrollerde bir sorun cikmadı.bundan sonra nüks ve met olabilir mi ihtimali nedir?

    Doktor Cevabı:
    Doç. Dr. Özlem SÖNMEZ

    Doç. Dr. Özlem SÖNMEZ

    Malesef nüks olabilir.

  • Akıntı(şeffaf)

    Hocam prostatit olup olmadıgını nasıl anlayabiliriz tanısı zor diyorlar akutmu kronıkmi diye hangi testi yaptırmam gerekiyor

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Mehmet Şevki SERT

    Prof. Dr. Mehmet Şevki SERT

    Size tedavi verilmiş siz de yarar gormussunuz

  • Akıntı(şeffaf)

    Hocam idrar yanması şikayetiyle ve idrarda akıntı (şeffaf) şikayetıyle idrar tahlili yaptırdım sonuç lökosit:81 lökosit esteraz:7 antibiyotik tedavisi gördüm şikayetler kesildi sonra yanma akıntı tekrar başladı tekrar ürolojiye gözüktüm üretral sürüntü kültürü alındı sonuç:patolojik bakteri üremedi... devamı

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Mehmet Şevki SERT

    Prof. Dr. Mehmet Şevki SERT

    Şikayetler prostatite uyuyor

  • İşitme kaybı

    Hocam kafamın sol tarafına taş düşmesi sonucu sol kulagımda çınlama ve ileri derecede işitme kaybı oluştu acaba iletimselmidir sinirselmidir herhangi bi ameliyatla düzelme şansı varmıdır lütfen yardimci olun

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Selçuk ONART

    Prof. Dr. Selçuk ONART

    Bayburtta kb8b hekimine gidin. işitme tetkikleri ve muayene yaptırın.

  • Önceden sertleşiyordu şimdi olmuyor

    Hocam ben 8 aylık evliyim yaşım 25 daha önce herhangi bir sertleşme sorunum yokdu taki 2 3 haftadır bende bir sertleşme sorunu çıktı sebebi nedir ? sertleşme olmadan boşalma oluyor bir normal kendim deneyince sertleşme oluyor hocam ve ayrıca sabahları uyandığımda da sertleşme olmuyor sizce ne yapmay... devamı

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Mehmet Şevki SERT

    Prof. Dr. Mehmet Şevki SERT

    Yaşınız genç stres ve depresyona bağlı olabilir nedenin ortaya çıkartılması ve tedavinin ona göre yapılması gerekir