İstanbul Üfürüm (Anormal Kalp Sesi)

Doktor Bul, Randevu Al, Yorum Yap ve Yorum Oku

Yrd. Doç. Dr. Nuh YILMAZ - Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları

Yrd. Doç. Dr. Nuh YILMAZ

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları,Çocuk Kardiyolojisi, İstanbul

Anjiografi/Anjiyo, Kalp Deliği, Göğüs Ağrısı Kalp derinliklerinin kapalı yöntemle kapatılması, Aortik(kalp) anevrizma cerrahisi, Kalp kapağı replasmanı

İstinye Üniversitesi Hastanesi  Aşık Veysel Mah. Süleyman Demirel Cad. No: 1  Esenyurt, İstanbul 
0 (850) 811 72 93
Yrd. Doç. Dr. Cenap ZEYBEK - Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları

Yrd. Doç. Dr. Cenap ZEYBEK

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları,Çocuk Kardiyolojisi, İstanbul

Göğüs Ağrısı, Holter Testi, Kalp Anjiyosu (El Bileğinden) Aort anevrizmalarında onarım ve kaldırma, Karotis ameliyatı, Aritmide ablasyon tedavisi

Medicine Hospital  Barbaros Mah, H. Ahmet Yesevi Cad, No: 149 Güneşli  Bağcılar, İstanbul 
0 (850) 811 79 77
Uzm. Dr. Hasan GÜVEN - Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları

Uzm. Dr. Hasan GÜVEN

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları,Çocuk Kardiyolojisi, Adana

Göğüs Ağrısı, Holter Testi, Kalp Anjiyosu (El Bileğinden) Implante edilebilen kardiyoverter defibrilatör (icd), Ldl kolesterol testi, Eforlu ekg

İlkadım Çocuk Hastalıkları Merkezi  Cumhuriyet Cad. Çifte Minere Karşısı Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Üstü K:7  Seyhan, Adana 
Asya Hastanesi  Yeni Mah. 537 Sok. No: 5 Küçükköy  Gaziosmanpaşa, İstanbul 
Yrd. Doç. Dr. Savaş DEDEOĞLU - Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları

Yrd. Doç. Dr. Savaş DEDEOĞLU

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları,Çocuk Kardiyolojisi, İstanbul

Pulmoner Kapak Darlığı (Pulmoner Stenoz), Konjenital Kalp Hastalıkları, Perikard Hastalıkları Kalp kapakçığı değişimi, Anjiyoplasti, Kardiyak anjiyografi

Emsey Hospital  Çamlık Mah. Selçuklu Cad. No:22  Pendik, İstanbul 
Dr. Figen AKALIN - Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları

Dr. Figen AKALIN

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları,Çocuk Kardiyolojisi, İstanbul

Üfürüm (Anormal Kalp Sesi), Kalpte Delikler, Morarmaya Yol Açan Siyanotik Kalp Hastalıkları Perkütan koroner girişim(koroner anjiyoplasti), Komissürotomi, Kan elektrolit testi

T.c. Sağlık Bakanlığı Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim Ve Araştırma Hastanesi  Fevzi Çakmak Mah., Fevzi Çakmak, Muhsin yazıcıoğlu Caddesi No:10, 34899 Üst Kaynarca / Pendik/Pendik/İstanbul, Turkey 
Dr. Canan Ayabakan - Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları

Dr. Canan Ayabakan

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları,Çocuk Kardiyolojisi, İstanbul

Doğumsal Kalp Hastalıkları (ASD, VSD, PDA), Gelişme Geriliği (Büyüme Ve Gelişme Geriliği), Akut Romatizmal Ateş Perikardiyosentez, Kolesterol testi, Perkütan koroner girişim(koroner anjiyoplasti)

Başkent Üniversitesi İstanbul Sağlık Uygulama Ve Araştırma Merkezi  Altunizade Mah, Kısıklı Cad., Oymacı Sok. No No:7, 34662 Altunizade - Üsküdar/Üsküdar/İstanbul, Turkey 
Uzm. Dr. Mehmet Bedir AKYOL - Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları

Uzm. Dr. Mehmet Bedir AKYOL

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları,Çocuk Kardiyolojisi, İstanbul

Gelişme Geriliği (Büyüme Ve Gelişme Geriliği), Anormal Kalp Sesi (Üfürüm), Siyanoz (Morarma) Anjiyoplasti, Kalp kapakçığı tamiri, Büyüme hormonu testi

İstanbul Bakirköy Dr.sadı Konuk Eğıtım Ve Araştirma Hastanesı  Zuhuratbaba, Dr. Tevfik Sağlam Cd. No:11, 34147 Bakırköy/İstanbul, Turkey 

Uzm. Dr. Şevket BALLI

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları,Çocuk Kardiyolojisi, İstanbul

Kalp Deliği, Akut Romatizmal Ateş, Edinilmiş Kalp Hastalıkları Nonkoroner damarın cerrahi olmayan revaskülarizasyon, Cabg(koroner arter bypass grefti), Kalp kapakçığı değişimi

İstanbul Dr.siyami Ersek Göğüs Kalp Ve Damar Cerrahısı Eğıtım Ve Araştirma Hastanesı  Selimiye, Tıbbiye Cad. No:13, 34668 Üsküdar/İstanbul, Turkey 
Kendisi işini iyi bilen iyi yapan ayrıca çok kibar nazik bir doktor Allah binkere razı olsun benim 4sene gezdi... ...
Dr. Emine Funda ÖZTUNÇ - Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları

Dr. Emine Funda ÖZTUNÇ

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları,Çocuk Kardiyolojisi, İstanbul

Elektrokardiyografi (EKG), Miyokardit (Kalp Kası İltihabı), Üfürüm (Anormal Kalp Sesi) Perkütan komissürotomi, Ldl kolesterol testi, Sol ventriküler destek aygıtı (lvad)

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi  No: 34098, Koca Mustafa Paşa, Cerrahpaşa Cd. No:53, 34096 Fatih/İstanbul, Turkey 

Sayfa : 1/1 | Toplam 9 kayıt bulundu.

İstanbul Üfürüm (Anormal Kalp Sesi) İlgili Sorular

  • Sperm analizi

    Hocam öncelikle iyi günler..daha önce de size soru sormustum..esimde varikosel mevcut ve sprem sayisi azdi (9 milyon) biz ameliyat olmayi deil de cesitli gida takviyeleri ile 3 ay sonunda degerlerimiz spermatogenez hucre sayisi 15 hareketsiz %25 yerinde hareket %10 hizli hareket %35 anormal yapidaki... devamı

    Doktor Cevabı:
    Op. Dr. Muzaffer Oğuz KELEŞ

    Op. Dr. Muzaffer Oğuz KELEŞ

    Öncelikle geçmiş olsun.her üç parametre de normal değerlerin altında. bu değerlerle ben ameliyat olmanızı öneririm.varikosel ameliyatında en etkili yol mikroskobik varikoselektomidir. bu nedenle mikroskobik yöntem ile ameliyat olmanızı öneririm.

  • Penis küt sesi

    Merhaba hocam 1 ay kadar önce penisim den küt diye bir ses geldi o günden sonra tam erekte olamadım ve penis kökünun sağ tarafın da şiddetli olmasa da bazen ağrıyor .. acaba herhangi bir sorun varmıdır..?

    Doktor Cevabı:
    Op. Dr. Muzaffer Oğuz KELEŞ

    Op. Dr. Muzaffer Oğuz KELEŞ

    Öncelikle geçmiş olsun. tarif ettiğiniz şey penis fraktürü ile uyumlu. bu acil bir durum olmakla birlikte olay anında değerlendirilmesi gereken bir durum. çünkü bazı kırılmalar ameliyat gerektirirken bazılarında takip yeterli olmakta. geç kalınmış durumlarda ciddi sertleşme sorunları yaşanabilmekted... Cevabı gör

  • Kolonoskopi sonucu

    Kolay gelsin hocam.ben nurettin terzi kastamonudan kolonoskopi oldum raporda mukozada yer yer hiperemik alan lar izlendi der.biyopsi alındı ama bir ay sonra gün verdiler. ama sol karnında hafif ağrılar ı hissediyorum. ilk başlaması karin ağrısı ile vc ye gittim.sulu kırmızı kan gelmisti.su an k... devamı

    Doktor Cevabı:
    Yrd. Doç. Dr. Fatih ÇİFTÇİ

    Yrd. Doç. Dr. Fatih ÇİFTÇİ

    Merhabalar; patoloji sonucunuzu görüp ona göre tedavi uygun olur. enfeksiyon, iltihap , ülserasyon vb nedenler olabilir.

  • Gaita mukus

    Hocam iyi günler bnm 8 9 gündür diskimda mukus geliyor bazen azalıyor bazen tuvalet ihtiyacım geliyor gidiyorum gazla birlikte bir kaç kez mukus geldi ama dışkının üzerinde genellikle heycan ve streste devamlı tuvaletim var gibi oluyor karmp geliyor sessiz bir ortam olduğu zamanda tuvalet ihtiyacı... devamı

    Doktor Cevabı:
    Yrd. Doç. Dr. Fatih ÇİFTÇİ

    Yrd. Doç. Dr. Fatih ÇİFTÇİ

    Merhabalar; enfeksiyon, parazitoz, alerjik hastalıklar , sinirsel kolit vb neden olabilir. tedavi alabilirsiniz, sonrası geçmezse ilave tetkik gerekebilir

  • Kaza yaptim

    Merhaba ben motorsiklet kazası geçirdim ve testislerime darbe almamla morarma cok agri oldu ne yapmam gerekli acaba ?

    Doktor Cevabı:
    Doç. Dr. Ali Nejat EĞİLMEZ

    Doç. Dr. Ali Nejat EĞİLMEZ

    Mutlaka bir üroloji uzmanına gidin

  • Kilo almada tiroid

    3 farklı lab'da ölçtürdüm önceki sonuçlar: 1. serbest t3 6,75 3,5-6,6 serbest t4 19,8 11,5-22,7 tsh 4,67 0,55-4,78 2. serbest t3 3.5pg/ml(2.3 - 4.2) serbest t4 1.42ng/dl(0.89 - 1.76) tsh 3.9 µiu/ml(0.550 - 4.780)

    Doktor Cevabı:
    Uzm. Dr. Metin ALIŞ

    Uzm. Dr. Metin ALIŞ

    Merhaba bayram bey tiroid hormon sonuçlarını tekrar yaptırmalısınız. bu sonuçlar kilo azlığını açıklamaz. tabii ki altta yatan birçok sebebi değerlendirmek gerekir. sağlıkla kalın

  • Proklatin yüksekliği

    Merhaba, ben 19 yaşındayım ve bekarım. göğsümden süt gelmesi şikayetiyle proklatin hormonuma bakıldı ve hormon değerim 65 çıktı. adet düzensizlikleri de mevcut.bu sonucu doktora götürsem benden hipofiz adenomu olup olmadığını test etmek için hipofiz mrı ister mi yoksa bakılmadan direk ilaçla tedaviy... devamı

    Doktor Cevabı:
    Uzm. Dr. Metin ALIŞ

    Uzm. Dr. Metin ALIŞ

    Prolaktin tekrar bakılmalı. yine yüksekse mr uygun olur. geçmiş olsun

  • Aşırı aktif mesane

    Merhaba hocam aşırı aktif mesane için emselex kullanmaya başladım ellerimde deri dokuntusu kuruluk kaşıntı var normal midir? ilaçla tedavi kesin sonuç verir mi 26 yaşında bekar birey için bu rahatsızlık neden olur? neden idrar sıkışması yaşıyor olabilirim?

    Doktor Cevabı:
    Yrd. Doç. Dr. Levent Türk

    Yrd. Doç. Dr. Levent Türk

    Vakaların çoğunda aşırı aktıf mesanenın nedenı bılınmıyor.emselexın böyle yan etkılerı olabılır.

  • Sertleşme sorunu

    Hocam iyi günler sertleşme sorunum var viagra kullanıyorum ve eşimle ilişkiye giriyoruz bu ilacı kullanırken eşimin hamile kalmasında bir sakınca ve engel varmıdır. teşekkürler saygılar.

    Doktor Cevabı:
    Yrd. Doç. Dr. Levent Türk

    Yrd. Doç. Dr. Levent Türk

    Hayır engel yok

  • Embriyo transferi

    Doktor hanım.cok heyecanlıyım test yapsam çıkarmı acaba. sizin fikriniz ve tavsiyeniz nedir

    Doktor Cevabı:
    Yrd. Doç. Dr. Sevinç EGE

    Yrd. Doç. Dr. Sevinç EGE

    Embryo transferinden sonraki 12. gun genelde kande beta hcg testi yaptirmaniz daha dogru sonuc verir. bol sans dilerim.