Konya Tromboflebit (Damar İçinde Pıhtılaşma)

Doktor Bul, Randevu Al, Yorum Yap ve Yorum Oku

Uzm. Dr. Selda HAKBİLEN - Dahiliye - İç Hastalıkları

Uzm. Dr. Selda HAKBİLEN

Dahiliye - İç Hastalıkları

Mesane (İdar Kesesi) Kanseri, Sıvı Ve Elektrolit Bozuklukları, Böbrek Taşı Transvenöz karaciğer biyopsisi, Oksimetre, Üfürüm

Konya Eğıtım Ve Araştirma Hastanesı(S)  Konya Eğitim ve Araştırma Hst., 42090 Meram/Konya, Turkey 

Sayfa : 1/1 | Toplam 1 kayıt bulundu.

Hasta Soruları

  • Tomografi sonuçları

    Kontrastsiz toraks bt incelemesinde; 1.test her iki plevral yaprakta en kalın yerinde 1cm. çapa ulaşan plevral efüzyon izlenmiştir. her iki hemitoraksta yamasal tarzda buzlu cam manzaralar ve alt zonlarda hafif fibrotik değişimler ve minimal düzeyde pasif atalektazik görünüm izlenmiştir. inflamatuar...

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Vasıf Akın UYSAL

    Prof. Dr. Vasıf Akın UYSAL

    Sayın ismail kır, öncelikle ailenize geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. bilgisayarlı tomografi raporlarındaki 1,5 cm'e ulaşan plevral sıvılar, atelektaziler ( akciğerlerdeki sönmeler ) , buzlu cam manzaraları...gibi görünümlerin kesinlikle yeni muayene ve tomografi ile yeniden değerlendirilmesi ge... Cevabı gör

  • Plt yüksekliği

    Sayın hocam iyi günler. 43 yaşında bayanım. benim 3 yıldır plt yüksekliğim 580 civarında seyretmekteydi. diğerleri normal. ben de bunun üzerine 6 ayda bir kan tahlilleri yaptırmaktaydım. hematoloji ve ramotoloji bölümlerinde tahliller yaptırdım. herhangi bir şey yok dediler hemotoloji doktoru artı...

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Osman İLHAN

    Prof. Dr. Osman İLHAN

    Öncelikle nöroloji uzmanına gidiniz.beyinle ilgili kontrolu yapsın.günde 1 adet 100 mg aspirin alınız.hematoloji uzmanının kontrolunden çıkmayınız. prof.dr.osman ilhan www.osmanilhan.com ankara tıp hematoloji

  • Plt değerim 2-3 yıldır yüksek ve yıllardır romatizma türü ağrılarım var.

    -sayın hocam; benim yıllardır romatizmal türü ağrılarım var. ama hiç ramotolojiye gitmedim. kan tahlili yaptırdığım zaman 2-3 yıldır plt 535-580 arası çıkıyor. iç hastalıklarına gittim. bu yüksekliğin nedeni romatizma olabilirmi diye doktorda bana kan testleri verdi. plt haricinde diğerleri normal...

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Vasıf Akın UYSAL

    Prof. Dr. Vasıf Akın UYSAL

    Öncelikle geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. romatizmal hastalıklar ve trombositler arasında yakın ilişki olduğunu söyleyebiliriz. sistemik lupus ( sle ) trombosit arasındaki ilişki daha çok trombositlerin azalması şeklindedir. trombosit sayısını arttıracak diğer nedenlerin de ( hematolojik ve sek... Cevabı gör

  • Trombosit ile alakalı

    Hocam öncelikle saygılar bazı ınternet siteleri kafa karıstırıyor her belirti acayıp hastalıklar işareti. size sualim benim elim kesilse bi kaç sanıye kan akar ve durur kanım yani trombositler düşük olsaydı kanım durması söz konusumuydu. birde işim gereği 6 ayda bir kan alıyorlar benden yanı trombos...

    Doktor Cevabı:
    Doç. Dr. İsmail ŞİMŞEK

    Doç. Dr. İsmail ŞİMŞEK

    Egwr teombozitleriniz düşük olsaydı durmazdı ve kan alimi icin yapılan tetkiklerde mutlaka bu ortaya çıkardı