Afyon Karahisar Tiroid Ve Paratiroid

Doktor Bul, Randevu Al, Yorum Yap ve Yorum Oku


Sayfa : 0/0 | Toplam 0 kayıt bulundu.

Hasta Soruları

  • Tiroid kanser teşhisi ve riskleri

    İyi günler şimdi eşimin tiroid kanseri olduğunu öğrendim hocam.ne gibi riskleri vadir .almiş olduğum bilgilere göre ses tellerini kaybetme riski mevcut bana yardimci olabilir misiniz ? ameliyattan sonra yapilmasi gerekenler hakkinda bilgi verir misiniz ölüm riski var mi? hayatini ne gibi zorlaştiric...

    Doktor Cevabı:
    Doç. Dr. Sebahat YILMAZ AĞLADIOĞLU

    Doç. Dr. Sebahat YILMAZ AĞLADIOĞLU

    Kübra hanım öncelikle geçmiş olsun. bu sorularınız cevapları eşinizin tanısına göre yani kanser tipi ve evresine göre çok değişir. bunları sizi izleyen hekimle birlikte konuşmanız gerekir. sağlıklı günler, acil şifalar dilerim.

  • Sarılık hastalığı

    Hocam bebeğim 24 günlük olmasına rağmen sarılı hala devam ediyor. uzayan sarılık testi yaptılar. hemogram güzgün çıktı. enfeksiyon çıkmadı. tsh 6,042 ref( 0,88-5,42) serbest t4 0,8 ref(0,92 - 1,84), ast ve alt değerleri normal. glikoz 6 fosfat daha çıkmadı. hocam ne olabilir? anne sütünden kaynakl...

    Doktor Cevabı:
    Doç. Dr. Sebahat YILMAZ AĞLADIOĞLU

    Doç. Dr. Sebahat YILMAZ AĞLADIOĞLU

    Merhaba geçmiş olsun. bebeğinizin sınırda bir hipotiroidisi mevcut. fizik muayene ile birlikte tekrar değerlendirilmesi gerekir. sağlıklı günler dilerim.

  • Tiroid us sonucu

    Nerhabalar hocam, annem 61 yaşında tiroid hastası; nisan 2015 yılında yapılan tiroid us tetkinde; - her iki tiroid lob boyutları artmıştır. - parankim ekolar heterojendir. - sağ tiroid en büyüğü 23 mm, 10 mm, 7 mm ve sol tiroid lobta 22 mm, 10 mm, 13 mm boyutlarında heterojen içlerinde hipokoje...

    Doktor Cevabı:
    Doç. Dr. Ergun ÇETİNKAYA

    Doç. Dr. Ergun ÇETİNKAYA

    Bu tür doktor siteleri kısa ve acil cevap alabilmek için yapılmış sitelerdir. zahmet bedip uzun uzun yazmışsınız ama bence endokrin uzmanına gidip yüz yüze görüşmeniz çok daha uygun olur. bunlar 1-2 cümle ile konuşulacak konular değildir.anladığım kadarı ile biopsi gerekiyor.

  • Tsh değerleri

    Ayşin hocam merhaba, 4 aylık bebeğimiz ilk doğduğunda tsh'i yüksek(9,6), st4 normal çıkmıştı. bu ay tekrar test yaptırdık. 4 aylık boy 61 cm. kilo 6800 gr. yardımcı olursanız sevinirim. tam kandada trobmosit düşük eritrosit yüksek çımış. serbest t3 3,95 pg/ml - serbest t4 1,13 ng/dl - tsh 3,16 - e...

    Doktor Cevabı:
    Doç. Dr. Ayşin UÇKUN KİTAPÇI

    Doç. Dr. Ayşin UÇKUN KİTAPÇI

    Yalnız başına laboratuvar sonuçlarına dayanarak görüş bildirmek sakıncalı sonuçlar doğurabiliyor. hekime başvurmanızı öneriyor ve iyi günler diliyorum. doç dr ayşın uçkun-kitapçi