Bayburt Tiroid Kanser Ve Hipertiroidi Tedavisi

Doktor Bul, Randevu Al, Yorum Yap ve Yorum Oku


Sayfa : 0/0 | Toplam 0 kayıt bulundu.

Bayburt Tiroid Kanser Ve Hipertiroidi Tedavisi İlgili Sorular

  • İşitme kaybı

    Hocam kafamın sol tarafına taş düşmesi sonucu sol kulagımda çınlama ve ileri derecede işitme kaybı oluştu acaba iletimselmidir sinirselmidir herhangi bi ameliyatla düzelme şansı varmıdır lütfen yardimci olun

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Selçuk ONART

    Prof. Dr. Selçuk ONART

    Bayburtta kb8b hekimine gidin. işitme tetkikleri ve muayene yaptırın.

  • Graves hipertiroidi

    Hocam merhaba , ben iki taraflı ve özellikle sağ gözümdeki şişlikten dolayı göz dr gittim . dr hemen mr istedi ve sonuç olarak bilateral ekzoftalmus çıktı. dr direk guatrın var senin dedi . kan testleri verildi ve tsh ft3 ft4 , anti tpo bakıldı ve bu bakılanlar normal sınırların icinde geldi . bil... devamı

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Levent KABASAKAL

    Prof. Dr. Levent KABASAKAL

    Kan tahlillerini tekrarlayınız ve sintigrafi çektiriniz

  • Tiroit ameliyatı

    Slm ben tiroit ameliyatı oldum tamamı alındı böyle bir durumda askerlik yapabilirmiyim.birde kalpte kan kaçağı var nexivol ilacı kullanıyorum sizce bu durumda askere alırlar mı teşekkür ederim....

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Levent KABASAKAL

    Prof. Dr. Levent KABASAKAL

    Hayır askere gidemezsiniz

  • Tiroidca ve nüks

    Levent hocam rahatsızlığım troid ca papiller ca folikül tür çıktı 2 cm tümör çapı hiç bir yere invazyon yok ablasyon öncesi taramalar sintiğragiler hepsi temiz..100 mkür iyot aldım iyot alma öncesi tg 3.35 a tg 0.9 dan küçük çıktı 9. ay 10 milikür taraması öncesi ise tg 0.2 den küçük a tg ise 0.9... devamı

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Levent KABASAKAL

    Prof. Dr. Levent KABASAKAL

    Tg ölçümünü tekrarlayınız

  • Hipertiroid

    Sayın hocam tsh 0.005 sintigrafi de sağ lobu dolduran hiperaktif karakter de nodul tespit edildi.çapı 32*17 mm boyutta heterojen ekoda nodul. kan degerlerimin düzene girmesi için bir ay ilaç kullanıp atom tedavisi yapılacağı söylendi sorum şu atom tedavisinden sonra iyileşme olur mu ameliyat mi olma... devamı

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Levent KABASAKAL

    Prof. Dr. Levent KABASAKAL

    Atom tedavisi kesin çözümdür. ameliyata gerek yok

  • Rai tedavisi hakkında

    Doktor bey merhaba. benim için çok önemli bir soru bu yanıtlarsanız çok memnun olucam. ben 100 mci radyoaktif iyot tedavisi gördüm. 16 gün boyunca tüm.istenilenleri yerine getirdim odadan bile çıkmadım. tüm kurallara uydum. süreç sonunda doktor normal hayata dönmemi söyledi bende buna güvenerek küç... devamı

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Levent KABASAKAL

    Prof. Dr. Levent KABASAKAL

    Hayır vermemişsinizdir

  • Tiromel - trojen

    Merhaba hocam, papiller tiroid ca teşhisi ile ameliyat oldum ve atom tedavisi aldım, 3 odak tümörüm ve 81 lenf nodundan 14ünfe metastazım vardı. tekrar tüm vücut taramasına gireceğim. bu süreç öncesi bir doktor tiromel önerirken bir diperi tirojen isimli iğne olmamı istedi ? bu ikisi arasında hipo... devamı

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Levent KABASAKAL

    Prof. Dr. Levent KABASAKAL

    Hiçbir fark yoktur. nükleer tıp uzmanı ile konuşunuz

  • İyot 131 tedavisi

    Hocam merhaba annem iyot 131 tedavisi görüyor şu an 5.günü fakat suratında yanma ve hafif uçuklar oluyor ayrıca gece ateşi çıktığı için doktoru parol içmesini söyledi. acile gidemiyoruz atomlu hasta olduğu için ne yapmamız gerekir bu yan etkiler normalmi dir. ilginize teşekkür ederiz.

    Doktor Cevabı:
  • Mikro papiller ca

    Hocam 2014 ekim de tiroit ameliyatı oldum.sonuç 0.3 mm mikro papiller ca .arom tedavisi almadım.şimdiye kadar takiplerimde sıkıntı yoktu.ancak en son triglobulin değerim 10.8 çıktı.tekrar devlette ve önceki yaptırdığım özelde aynı gün yaptırdım .devletteki 0,38 özeldeki 45 çıktı özelde verdiğim il d... devamı

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Levent KABASAKAL

    Prof. Dr. Levent KABASAKAL

    Us yaptırıp doktorunuzla konuşunuz

  • Troid ve guater

    Selam, almanya da10 yasinda kızımin kan testinde ; serbest t4 ; 6,8 tsh: 2,37 labaratuar mektubu ve çocuk doktoru normal dedi. ama ben troid ameliyat oldum.hipotroidim var. kızım da otizimli ,zekâ geriliği var. troidden şüphelendim. kızının land.sonuc normalmi.?tesekkurler

    Doktor Cevabı:
    Doç. Dr. Muammer URHAN

    Doç. Dr. Muammer URHAN

    Selam, sonuçlar normal değerler içerisinde, ancak nodül oluşumu konusundaki endişelerin giderilmesi için yılda 1 kez tiroid ultrasonu da yaptırmanızı öneririm. sanırım siz de bu nedenle ameliyat oldunuz. sağlık ve esenlikler....