Çorum Tiroid Hastalıkları

Doktor Bul, Randevu Al, Yorum Yap ve Yorum Oku

Uzm. Dr. Murat AKBABA - Genel Cerrahi

Uzm. Dr. Murat AKBABA

Genel Cerrahi, Çorum

Yara, yanık, radyoterapi (ışın), kaza sonucu saç, kaş, sakal, bıyık kayıpları ekimi, Reflü - Gastrit, Tiroid Hastalıkları İleal interpozisyon, Boyun diseksiyonu, Apendektomi

Çorum Özel Hastanesi  Buharaevler Mh. Buhara 1. Sk No:2, Buharaevler, 19030 Çorum Merkez/Çorum, Turkey 
Özel Elitpark Hastanesi (Çorum)  Bahçelievler, Dumlupınar 7. Sk., 19200 Merkez/Çorum Merkez/Çorum, Turkey 

Sayfa : 1/1 | Toplam 1 kayıt bulundu.

Çorum Tiroid Hastalıkları İlgili Sorular

  • Graves hastalığı

    Merhabalar hocam ben 2 sene önce troid amelyatı oldum hastalığım gravesti bütün bezlerim alındı ben şuan hipotroid hastasımıyım bide hocam askerlikten muaf olunuyormuş bu hastalık doğrumudur hocam bide bana tuz kulanmak yasaktı kaya tuzu öneryodular amelyat oldum normal tuz kulanmamın bir sakıncası... devamı

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Yusuf BÜKEY

    Prof. Dr. Yusuf BÜKEY

    Ameliyat sonrası iyotlu tuz önermiyoruz askerlik için sanırım şubeye müracaat edip kurula girmen gerekir kesinmi bilmiyorum

  • Hipotiroid

    Cok tesekkur ederim hocam.

    Doktor Cevabı:
    Uzm. Dr. Elyesa KARACA

    Uzm. Dr. Elyesa KARACA

    Rica ederim, iyi günler dilerim, geçmiş olsun

  • Göz yaşarması

    Merhabalar tiroid kanseri tedavisi gördükten sonra sağ gözümde dediğiniz gibi sulanma kaşıntı batma gibi şikayetler çıktı son 1 yıldır bir çok dr gittikten sonra göz alerjisi var dediler ve göz yaşı damlası kullanmamı önerdiler oda çok etkili olmuyor sürekli yaşarıyor elimde selpakla geziyorum aynı... devamı

    Doktor Cevabı:
    Doç. Dr. Gölge ACAROĞLU

    Doç. Dr. Gölge ACAROĞLU

    Iki olayın bir biri ile ilgisi olduğunu sanmıyorum. sürekli yaşlanan, akan gözünüze "lavaj" yaptırın, belki göz yaşı kanalında tıkanıklık vardır ve ondan sürekli akıyordur.

  • Tiroidit ve anti tpo

    Merhabalar hocam, 19 yaşında erkeğim kan tahlillerimin sonuçları da tsh:7.27 t3-t4 normal değerlerde, anti tpo: 900. sonra tiroid ultrasonografisi istendi onun sonuçları: tiroid bezi boyutları ve isthmus kalınlığı normaldir. tiroid parankimi heterojen, psuedonodüler görünümdedir (tiroidit). paranki... devamı

    Doktor Cevabı:
    Uzm. Dr. Metin ALIŞ

    Uzm. Dr. Metin ALIŞ

    Merhaba mehmet bey tiroid beziniz yavaş çalışıyor. hashimoto hastalığınız var. tedavi kişiye göre değişir. muhtemelen tiroid hormonu kullanacaksınız. muayeneden sonra net bir şey söylenebilir. sağlıkla kalın

  • Tsh düşüklüğü

    Tsh: 0.01 (0.35 -5.50) t3: 4.14. (2.3-4.2) t4: 1.06. (0.89-1.76) ayni tpo: >1300.0 (0-60) anti tg:81 (0-60) hamile kalmak istiyorum bu değerler ile tsh ı nası düzenleyebilirim iyotsuz diyet yapıyorum şuan. aralık’ ayında boş gebelikden kürtaj olmak kaldım. bu değerler ile hamile kalınır mı

    Doktor Cevabı:
    Uzm. Dr. Metin ALIŞ

    Uzm. Dr. Metin ALIŞ

    Merhaba derin hanım test sonuçlarına göre hipertiroidizm mevcut. yani kanda tiroid hormon fazlalığı var. mutlaka araştırılmalı . bir endokrinoloğa gitmelisiniz. altta yatan sebep bulunduktan sonra hamilelik planı yapılması daha uygun olur. sağlıkla kalın

  • Tiroit biyopsi sonucu

    Merhaba tiroit biyopsi sonucumda tani:kist içeriği ile ilgili bulgular çikti ne demek. mikroskobik bulgularda da:periferik kan hücreleri içerisinde histiositler ve seyrek tirosit izlendi. diyor bilgi verirseniz sevinirim.

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Ferit TANERİ

    Prof. Dr. Ferit TANERİ

    Problem yok demek.

  • Hipotiroid

    Merhaba ben hipotiroid hastasiyim ve 25mg euthrox kullaniyorum . anksiyete ve sf için de psikiyatri doktorum paxil ve dideral yazdi kullanmamda bi problem olur mu ?

    Doktor Cevabı:
    Uzm. Dr. Elyesa KARACA

    Uzm. Dr. Elyesa KARACA

    Hayır hiçbir problem olmaz, rahatlıkla kullanabilirsin, geçmiş olsun

  • Sekonder hiperparatiroid.

    Hocam annem 65 yaşında ultrason çekilmedi tahlil sonuçları var böbrek nakli için sıradayız hocam ama gelişme yok bu ameliyat için ne yapabiliriz hocam

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Tuğbay TUĞ

    Prof. Dr. Tuğbay TUĞ

    Annenizi görüp ameliyat için hazırlık tetkiklerini yapabilir ve konuşabiliriz

  • Tiroid hastalığı

    Çok teşekkür ederim içimi biraz bile olsa rahatlattınız bu kadarı bile yeterli cevap vermeniz allah razi olsun

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Tuğbay TUĞ

    Prof. Dr. Tuğbay TUĞ

    Geçmiş olsun

  • Guatır amaliyatı

    Iyi gunler benim cok buyuk nodülüm ve guatirim var bir hafta sonra amaliyat olucam cok gec kalmışim dr ölüm riski olabilir her an dedi sorum şu asiri bir şekilde sigaraya bagimliyim ameliyat gunune kadar birakmam gerekirken birakamiyorum buyuk bir sorunla karsilasirmiyim ameliya... devamı

    Doktor Cevabı:
    Op. Dr. Orhan ŞAHİN

    Op. Dr. Orhan ŞAHİN

    Balgam probleminiz olur ameliyat sonrası o da yara yerinizde ağrı, ses kısıklığı, hematom(yarada kan birikmesi) gibi durumlara yol açabilir.