Bilecik Tiroid Hastalıkları Doktorları

Doktor Bul, Randevu Al, Yorum Yap ve Yorum Oku


Sayfa : 0/0 | Toplam 0 kayıt bulundu.

Hasta Soruları

  • Ferritin dusuklugu

    Merhaba hocam. saglik ocaginda yaptirmis oldugum kan tahlillerinde ferritin 10 normal deger 13-150 mch 26 normal deger 28-33 mchc 31.3 normal deger 33-36 hemoglobin 13 normal deger 12.3-15.3 cikti. ferritin degerim dusuk cikmasina ragmen hemoglobin degerim normal sinirlarda oldugu icin dr. il...

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Yener KOÇ

    Prof. Dr. Yener KOÇ

    Depo demirinizi tamamlamak için 3 ay demir kullanip (oroferon mideye dokunmaz, gunde 1 kez) 3 ay sonra ferritin bakilmali. 3 ay sonra ferritin 15 in uzerine cikmaz ise kan kaybi nedeni arastirilmali (gastroenteroloji, ust ve alt endoskopi). demir eksikliginin tekrarlamasi kanama odaginin bulunamamas... Cevabı gör

  • Tiroid guatr

    Tiroid us sağ lob 17×13×29 mm,sol lob 7.5×7 ×12 mm ,istmus 3 mm boyutlarindadir. sağ lobda orta kesimde 17 ×12 mm boyutlarında kistik nodül mevcuttur. nodül içerisinde septalar ve d uvarında çevresel ince solid komponent mevcuttur. yardımcı olursanız sevinirim 😊

    Doktor Cevabı:
    Op. Dr. Hakan SOYGÜR

    Op. Dr. Hakan SOYGÜR

    Tiroid, özel olarak bu alanla ilgilenen kbb doktorlarını bir yana bırakacak olursak daha çok endokrinoloji (dahiliye) ve genel cerrahi'nin konusudur. ben ilgilenmiyorum. şüphesiz ki ankarada bu alanda pek çok başarılı hekim bulabilirsiniz... sadece bu konularla ilgilenen prof. dr. ferit taneri de bu... Cevabı gör

  • Boğaz reflüsü

    Iyi günler hocam yutkunurken boğazda takılma birşey varmış rahatsızlığımdan dolayı kbb ye gittim ve boyun usg sonucum bilateral parotis, submandibular glandlar normal boyutlarda olup ekojeniteleri doğaldır. tropid bezi normal şekil, doğal lokalizasyonda ve boyutları fizyolojik sınırların üzerind...

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. İsmail YILMAZ

    Prof. Dr. İsmail YILMAZ

    Boğazda takılma hissi nedeni araştırılırken yalnızca boyun usg'si değil, yanında baryumlu yutma filmi de istenmelidir. eğer mide yakınmaları ön planda ise bu film yerine doğrudan gastroenteroloji bölümüne yönlendirilir ve yemek borusu/mide endoskopisi yaptırılır. eğer tüm bunlar normal ise ve yakınm... Cevabı gör

  • Tiroid ve göz

    Merhaba.graves tiroid hastasıyım ve yaklaşık 3 yıl 4 aydır ilaç tedavisi görüyorum bu sürede gözün durumu tiroid hastalığından bağımsız hale gelir mi ve hormon seviyesi normale yakın haldeyken göze cerrahi müdehale sorun yaratır mı?teşekkürler.

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Müslime AKBABA

    Prof. Dr. Müslime AKBABA

    Hastalık başladıktan sonra göz tiroidten bağımsız hareket etmekle beraber bezin iyi çalışmaması yada fonksiyonlarının kontrol altına alınamadığı durumlarda da göz bulguları artar. göze müdahale için hastalığın aktif olmaması gerekir. tiroid fonksiyonları ameliyat ile bozulmaz