Iğdır Tiroid Bezinin Fazla Çalışması (Hipertiroidi, Tiroid Hormon Fazlalığı)

Doktor Bul, Randevu Al, Yorum Yap ve Yorum Oku

Uzm. Dr. Emin AKYILDIZ - Dahiliye - İç Hastalıkları

Uzm. Dr. Emin AKYILDIZ

Dahiliye - İç Hastalıkları, Iğdır

Safra Kesesi Taşı (Kolelitiazis), Tiroid Bezinin Fazla Çalışması (Hipertiroidi, Tiroid Hormon Fazlalığı), Kronik Böbrek Yetmezliği (Kronik Böbrek Hastalığı) Cyberknife tedavisi, Diabetes mellitusta insülin tedavisi, Keratinin kan testi

Iğdır Devlet Hastanesi  Kışla Mah. Melekli yolu üzeri.  Merkez, Iğdır 

Sayfa : 1/1 | Toplam 1 kayıt bulundu.

Iğdır Tiroid Bezinin Fazla Çalışması (Hipertiroidi, Tiroid Hormon Fazlalığı) İlgili Sorular

  • Guatr var mı

    Kolay gelsin enver bey size tahlil sonucunu atsam yorumlarmisiniz acaba tsh 5.44 referans 0.27-4.2 lh 25.70 ozel referansi 7.67 prolaktin 22.90 özel referansi 29.44 şimdiden çok teşekkürler

    Doktor Cevabı:
    Uzm. Dr. Enver GÖNCÜOĞLU

    Uzm. Dr. Enver GÖNCÜOĞLU

    Tsh değerinize göre tiroid hormon eksikliğiniz olabilir. bir dahiliye ya da endokrin uzmanına muayene olmanızı öneririm. sağlıcakla kalın

  • Hiçbir şekilde kilo alamıyorum ne yapmam gerek?

    Merhaba hocam, 19 yaşında 1.63 boyunda 41 kiloyum. yazın aile hekimimiz rimobolan isimli iğneyi yazdı 1 ay kadar kullandım 3 e çıktım ama aşırı sivilce yaptı sesimi kalınlaştırdı ve adet düzensizliği yaptı bırakmak zorunda kaldım. bu aralar annem hasta diye çok üzülüyorum sürekli hareket halindeyim... devamı

    Doktor Cevabı:
    Dyt. Doğan Can GÜNER

    Dyt. Doğan Can GÜNER

    Merhabalar, öncelikle geçmiş olsun. kilo alma konusunda ezbere konuşmak yanlış olur. öncelikle kilo almanıza engel durumun ne olduğunu anlamak gerekir. bunun için de kan tahlili sonuçlarına bakmak lazım. kan tahlili sonuçlarıyla birlikte daha doğru önerilerde bulunabilirim

  • Bebekte tiroid

    Doktor hanim merhaba hamilelikte bende hipertiroidi çıkmıştı günde 1adet propycil almıştım değerlerim 6.ayda düzelmişti..kizim dogduktan sonra topuğundan kan aldılar normal çıktı..10 aylıkken tekrar kan verdik tsh değerleri normaldi..şimdi 18 aylık..ben kan verdim değerlerim çok kotu yine hipertiroi... devamı

    Doktor Cevabı:
    Doç. Dr. Ayşe Nur İZOL TORUN

    Doç. Dr. Ayşe Nur İZOL TORUN

    Anneden anne sütüyle bebeğe hipertiroidi geçmez. ancak anti tiroid ilaçlar süte geçebilmektedir. emzirmeden hemen sonra ilacı içmek de bebeğe geçen miktarı bir ölçüde azaltabilir gibi düşünülse de, ilacın 24 saatlik bir kararlı serum düzeyi ile bu çok da etkin bir yaklaşım değildir. ancak emziren v... Cevabı gör

  • Boğazda kabarcık

    Merhabalar benim dilimin biraz ilerisinde yani küçük dille ayni izada küçük küçük baloncuklar oldu sivilce gibi bunun sebebi nedir acaba

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Selçuk ONART

    Prof. Dr. Selçuk ONART

    Bunlar dil kökü papillaları iğdır yani tat tomurcukları iğdır herkesle var geçmiş olsun bir sorun yok

  • Istahsizlik

    Hocam bende ciddi istahsizlik var gegirmeler var doktora gittim ve bana ilaç lar verdi istahinda bir degisikilik olmadı hocam bu yüzden çok stres yapıyorum henüz 20 yasindayim

    Doktor Cevabı:
    Uzm. Dr. Emin AKYILDIZ

    Uzm. Dr. Emin AKYILDIZ

    Sizdeki bu durum psikolojik olabilceği gibi yemek borusu veya mide ile ilgili rahatsızlık olabilir.iç hastalıkları uzmanına görünmeniz gerekmektedir.

  • Insülin direnci

    Hocam kolay gelsin . bende şeker var ve insülin kullaniyorum . insülin i kullandiktan sonra beni etkiliyo ve rahatsız ediyo ne yapmalıyım . . birde şekerim düşük te olsa sık sık idrara çıkıyorum .

    Doktor Cevabı:
    Uzm. Dr. Emin AKYILDIZ

    Uzm. Dr. Emin AKYILDIZ

    Öncelikle geçmiş olsun.verdiğiniz bilgilerle bir şey söylemek mümkün değil.iç hastalıkları uzmanına müracaat ederek gerekli tetkikleri yaptırmanız gerekmektedir.ancak neticelere bakarak bir şey yapılabilir.

  • Yan bağ ve çapraz bağ

    Merhaba hocam ben askeri personelim 2012 yılında yaşadığım bi çatışma da kayalıklardan düşme sonucu çapraz bağlarda ve yanbağlarda ciddi hasar oluştu. o zamanlar durumun farkında olmadığımız için ufak tedavilerle geçiştirdik. ama şimdi yürümede bile sıkıntı çekiyorum. mr çektirdim ön çapraz bağlar u... devamı

    Doktor Cevabı:
    Doç. Dr. Soner AKKURT

    Doç. Dr. Soner AKKURT

    Ön çapraz bağ ve menisküsler için ameliyat gerekebilir. menisküs onarımı yapılırsa 6 haftada tam yürüme , 3 ayda koşu yapabilirsiniz. temmuz ayında çalışıyorum. geçmiş olsun

  • Diyetisyen iş imkanı

    Merhaba benim ablam bu sene istanbul bilin üniversitesinden mezun olacak ama iş bulma konusunda çok kaygılanıyor ve kpss ye de girmek istemiyor çünki bir arkadaşları kpss den 98 puan alıp iğdır'a gitmiş iş bulabilmesi için siz ne önerirsiniz kpss dışında başka nasıl iş imkanı bulabilir yardımcı... devamı

    Doktor Cevabı:
    Dyt. Sezgül ŞAHİN

    Dyt. Sezgül ŞAHİN

    Kendi ofisini açabilir en kolayı bu olacaktır yada bir güzellik merkezi, bir yemek firmasında çalışabilir. kaygılanmakta çok haklı maalesef bizim mesleğimiz artık ayaklar altında. ne zaman olacak belli değil ama her sağlık ocagı her okula dyt ataması yapacaklar. tabi 5 yıl sonra da olabilir...... Cevabı gör

  • Tahlil sonucum

    Rbc 5.95 eo 0.02 eo% 0.4 mcv 77.6 mchc 34.8 rdw-sd 33.7 ig 0.02 nrbc% 0.2 nrbc 0.01 alt 50 tsh 5.10 hocam tahlil sonucumu yorumlar mısınız şimdiden teşekkürler

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Süleyman TÜRK

    Prof. Dr. Süleyman TÜRK

    Lütfen en yakın endokrin uzmanı ile görüşün

  • Bebeğimin tiroid yüksek

    13 aylık kızımın kan tahlili sonuçları tsh:1,7669 t4 :0,98 t3 : 4,24 çıktı çok endişeliyim tiroid yüksek çıktığı için endokrinoloji servisine götürmem gerekiyor mu? sizce sonuçları nasıl yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

    Doktor Cevabı:
    Doç. Dr. Ergun ÇETİNKAYA

    Doç. Dr. Ergun ÇETİNKAYA

    Endokrinoloji görse iyi olur.diğer muayene bulguları da önemlidir.