Prof. Dr. Sedat Kadanalı

5.0

Tüp Bebek, İdrar Kaçırma (üriner inkontinans), Riskli Gebelik

5.0

“Hocam sizin gibi dr. Tandığım için çok şanslıyım..saygılar..” Devamı

Prof. Dr. Sedat Kadanalı

Prof. Dr. Sedat KADANALI, lisans öncesi öğrenimlerinin ardından İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde başladığı tıp eğitimini 1987 yılında tamamlayarak tıp doktoru unvanı almıştır. İlk kez 1987 yılında uygulanan Tıpta Uzmanlık Sınavı ile Dokuz Eylül Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı'nda uzmanlık eğitimime başlamıştır. 1993 yılında ise eğitimini başarıyla tamamlamış ve Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olmuştur. Aynı yıl Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı'na Yardımcı Doçent olarak atanmıştır.

1994 yılında Ege Üniversitesi Tüp Bebek Merkezi'nde tüp bebek ve yardımcı üreme teknikleri konusunda eğitim almış olan Prof. Dr. Sedat KADANALI, 1996 yılında da Doçent Doktor olmuştur. 1997 yılında ABD Chicago Rush Üniversitesi'nde Prof.Ewa Radwanska'nın yanında visiting fellow olarak çalışmalar yapmış ve ileri yardımcı üreme teknikleri konusunda eğitim almıştır. 2001 yılında ise Profesörlük kadrosuna atanmıştır.

2005 yılında Şifa Hastanesi Tüp Bebek Merkezi’ni kurarak 5 yıl süresince bu merkezin sorumlusu olarak çalışmıştır. 2010 yılında İstanbul Memorial Ataşehir Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Bölüm Başkanı olarak ve 2014 yılına kadar Medicalpark Göztepe Hastanesi 'nde Tüp Bebek Merkezi Bölüm Başkanı olarak idari görev yapmıştır.

Türk Jinekoloji ve Obstetrik Derneği'nin merkez yönetim kurulu üyeliği görevlerinde bulunmuş olan Prof. Dr. Sedat KADANALI, kuruluşundan beri TSRM'nin (İnfertilite ve Reproduktif Endokrinoloji Derneği) yönetim kurulu üyeliği ve 2. başkanlık görevlerini yerine getirmiştir. Ayrıca her 2 yılda bir yapılan Palandöken Kadın Doğum Kış Kongrelerini düzenlemekte ve kongrenin başkanlık görevini üstlenmektedir.

Tüm bunların yanı sıra ulusal ve uluslararası pek çok derginin danışma kurulu üyesi ve uluslararası meslek örgütlerinden ASRM, ESHRE ve EMAS üyesi olan Prof. Dr. Sedat KADANALI, Kadıköy'de bulunan özel muayenehanesinde hastalarını kabul etmektedir.

Prof. Dr. Sedat KADANALI Muayenehanesi
Caddebostan, Bağdat Cad. No: 272, Kat: 2 No: 8 Kadıköy/İstanbul
Hizmetler
Dilatasyon ve kürtaj Düşük Ivf İdrar Kaçırma Ameliyatları Devamı

Hakkında

Prof. Dr. Sedat KADANALI, lisans öncesi öğrenimlerinin ardından İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde başladığı tıp eğitimini 1987 yılında tamamlayarak tıp doktoru unvanı almıştır. İlk kez 1987 yılında uygulanan Tıpta Uzmanlık Sınavı ile Dokuz Eylül Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı'nda uzmanlık eğitimime başlamıştır. 1993 yılında ise eğitimini başarıyla tamamlamış ve Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olmuştur. Aynı yıl Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı'na Yardımcı Doçent olarak atanmıştır. Devamı

Diploma Aldığı Kurum

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ

Görüşler

Görüşlerinizi önemsiyoruz!
Görüşlerinizi önemsiyoruz!

Uzmanlar ile ilgili görüşlerinizi belirtmeden önce moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.

5.0

Zamanlama

5.0

İlgi

5.0

Ortam

5.0
Hac*** Ö***
Zamanlama
İlgi
Ortam
10.09.2015

Hocam sizin gibi dr. Tandığım için çok şanslıyım..saygılar.. Görüşü Şikayet Et

Hac*** Ö***
Zamanlama
İlgi
Ortam
10.09.2015

Hocam siz ne güzel insansınız..o kadar güzel aydınlattınız ki ,beni yüreğime su serptiniz..Allah sizin gibi iyi insanların sayısını arttırsın..saygılar,sevgiler.. Görüşü Şikayet Et

Sık Sorulan Sorular

Prof. Dr. Sedat Kadanalı ile nasıl iletişime geçerim?

Prof. Dr. Sedat Kadanalı için online veya telefonla randevu alabilirsin.

Prof. Dr. Sedat Kadanalı nerede çalışıyor, iletişim bilgileri nedir?

Prof. Dr. Sedat Kadanalı Prof. Dr. Sedat KADANALI Muayenehanesi bünyesinde çalışıyor. İletişim bilgileri için profilini ziyaret et.

Prof. Dr. Sedat Kadanalı hangi uzmanlık alanında hizmet veriyor?

Prof. Dr. Sedat Kadanalı Kadın Hastalıkları ve Doğum uzmanıdır. Tüp Bebek, İdrar Kaçırma (üriner inkontinans), Riskli Gebelik alanlarında hizmet veriyor ve Dilatasyon ve kürtaj, Düşük, Ivf hastalıkların uzmanlık alanında hizmet veriyor.

Son 30 günde profil görüntülenmesi

Ücretsiz Randevu Oluştur

Doktorsitesi.com üzerinden randevu oluşturmak ücretsiz.

Kapat
Takvim Bulunamadı.

Bu uzmandan online randevu alabileceğin bir takvimi bulunmuyor.

Randevu Takvimi Talep Et

Talep Et

Kapat
Vazgeç
Form gönderilirken hata oluştu. Tekrar dene.
Başarılı Formunuz başarıyla gönderildi.
Bu uzman henüz Doktorsitesi.com üzerinden online randevu kabul etmiyor.

E-posta adresini bırak ve uzman randevu kabul etmeye başlayınca sizi bilgilendireceğiz.

Kişisel verileriniz, aydınlatma metni kapsamında işlenmektedir.
Facebook Twitter Instagram Youtube