Dr. Öğr. Üyesi Hakan Peker

5.0

Laparoskopik (kapalı) Cerrahi, Vajina Estetik Ameliyatları, Ameliyatsız idrar kaçırma tedavisi

5.0

“İyi bir doktor” Devamı

Dr. Öğr. Üyesi Hakan Peker

Dr.Öğr.Üyesi Hakan Peker, 30 Temmuz 1974 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Lisans öncesi öğrenimlerinin ardından İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde başladığı tıp eğitimini  başarıyla tamamlayarak Tıp Doktoru unvanı almıştır. İhtisasını ise, 2004 - 2009 yılları arasında Zeynep  Kamil Kadın ve  Çocuk  Hastalıkları  Eğitim  ve Araştırma Hastanesi’nde  tamamlayarak Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olmuştur.

2003 – 2004  yılları  arasında  İstanbul  GATA Haydarpaşa Eğitim  ve  Araştırma  Hastanesi’nde Kadın  Hastalıkları  ve  Doğum  uzmanı olarak  askerlik görevimini  tamamladı. 2005  yılında  Anadolu  Üniversitesi  Sağlık  Kurumları  İşletmeciliği  Önlisans Programından mezun  oldu.2004 – 2009  tarihleri  arasında  Kadın  Hastalıkları  ve  Doğum  uzmanı  olarak mecburi hizmetimi  Kütahya  Gediz  Devlet  Hastanesi’nde  tamamladı. 2009 yılında  devlet görevinden  istifa  ederek, İstanbul’da  Kadın  Hastalıkları  ve Doğum  uzmanı  olarak  özel hekimlik  yapmaya  başladı. Fulya‘da  Özel  Dora Hospital’den  sonra, Bahçelievler’de İstanbul  Özel  Memorial  Hizmet Hastanesi’nde  Kadın Hastalıkları  ve  Doğum  Uzmanı olarak  görev  yaptı. Mayıs  2018’de Memorial  Hizmet  Hastanesi’ndeki  görevinden  istifa  etmiştir.ü. Mesleki çalışmalarına  Bakırköy- Ataköy  Selenium  Retro  Rezidans’ta  devam etmektedir.

2017  yılında  Nişantaşı  Üniversitesi’nden  Yardımcı  Doçent  ünvanını  aldım. Halen  aynı üniversitede  ders  vermeye  devam etmektedir.

Dr.Öğr.Üyesi Hakan Peker, Türk  Tabipler  Birliği, Türk  Jinekoloji  ve  Obstetrik  Derneği, Ürogenital Radyoloji Derneği, Ulusal  Endoskopik – Laparoskopik  Cerrahi  Derneği, Türk Ürojinekoloji  ve Pelvik Rekonstrüktif  Cerrahi  Derneği, Jinekolojik  Endoskopi Derneği, Minimal   İnvaziv Jinekoloji  Derneği, MIPS  (Mediterranean  Incontinence  and  Pelvic  Floor  Society) derneklerine  üyelikleri bulunmaktadır.

OP.DR. HAKAN PEKER MUAYENEHANESİ
Selenium Retro Ataköy 7-8-9-10. Kısım mahallesi E-5 Çobançeşme yanyol No:18/1 Bakırköy/İstanbul
Hizmetler
Abdominal ultrasonografi Aile planlaması Anormal kanamalar Anti - aging uygulamaları Aşılama yöntemi Devamı

Hakkında

Dr.Öğr.Üyesi Hakan Peker, 30 Temmuz 1974 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Lisans öncesi öğrenimlerinin ardından İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde başladığı tıp eğitimini  başarıyla tamamlayarak Tıp Doktoru unvanı almıştır. İhtisasını ise, 2004 - 2009 yılları arasında Zeynep  Kamil Kadın ve  Çocuk  Hastalıkları  Eğitim  ve Araştırma Hastanesi’nde  tamamlayarak Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olmuştur. Devamı

Diploma Aldığı Kurum

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ

Yabancı Dil

İngilizce

Görüşler

Görüşlerinizi önemsiyoruz!
Görüşlerinizi önemsiyoruz!

Uzmanlar ile ilgili görüşlerinizi belirtmeden önce moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.

5.0

Zamanlama

5.0

İlgi

4.9

Ortam

5.0
MS
Mef*** S***
Zamanlama
İlgi
Ortam
28.07.2021

İyi bir doktor Görüşü Şikayet Et

ES
Efn*** S***
Zamanlama
İlgi
Ortam
12.01.2021

Yillardir hocamin hastasiyim.9 aylik gebelik surecimi de birlikte gecirdik. Hangi sehire gidersem gidiyim yine Hakan hocami tercih ederim diyen biriyim. Kendisi sayesinde hamileligimin oncesi ve sonrasi cok rahat gecmekte. Inanilmaz ilgili ve sabirliydiniz, Iyi ki varsiniz hocam... Görüşü Şikayet Et

BS
Ber*** S***
Zamanlama
İlgi
Ortam
21.01.2018

Merhaba hakan bey sizinle güzel bir dokuz ay geçirdik ve kıvançımızı bize verdiğiniz için çok teşekkür ederiz ... Neden hakan bey derseniz ilk başta güler bir yüz , titiz bir iş anlayışı,soru sormanızı hiç gerek yok zaten çoktan hepsi anlatılmış oluyor ,huzurlu bir şekilde evinize gitmek ,mesleğine olan saygısı ,aklınızda soru işareti hiç olmuyor vs.....anlatmakla bitmez tekrardan çok teşekkürler iyi sizle bu güzel yolu almışım saygılarımla lV.Berna Sel Görüşü Şikayet Et

TA
Tuğ*** A***
Zamanlama
İlgi
Ortam
14.12.2015

Daha önce sorunlu hamilelik ve düşük gebeliğim oldu bircok doktora gittim hiç bir çözüm bulamadım tanıdıgım vasıtasıyla hakan beye gittim hamileliğimden doguma artı dogumdan sonrasına kadar hiç bir zaman bizi yanlız bırakmadı güleryüzüyle ilgisiyle alakasıyla her saat her sorumuza cevap aldık gercekten dört dörtlük bir doktor eşim ve ben kendisine minnettarız herkese tavsiye ediyoruz..TUĞÇE ÖMER ATAV Görüşü Şikayet Et

oc
Onu*** C***
Zamanlama
İlgi
Ortam
30.03.2015

kendim de doktorum.mükemmel bir hekim hakan bey Görüşü Şikayet Et

Sık Sorulan Sorular

Dr. Öğr. Üyesi Hakan Peker ile nasıl iletişime geçerim?

Dr. Öğr. Üyesi Hakan Peker için online veya telefonla randevu alabilirsin.

Dr. Öğr. Üyesi Hakan Peker nerede çalışıyor, iletişim bilgileri nedir?

Dr. Öğr. Üyesi Hakan Peker OP.DR. HAKAN PEKER MUAYENEHANESİ bünyesinde çalışıyor. İletişim bilgileri için profilini ziyaret et.

Dr. Öğr. Üyesi Hakan Peker hangi uzmanlık alanında hizmet veriyor?

Dr. Öğr. Üyesi Hakan Peker Kadın Hastalıkları ve Doğum uzmanıdır. Laparoskopik (kapalı) Cerrahi, Vajina Estetik Ameliyatları, Ameliyatsız idrar kaçırma tedavisi alanlarında hizmet veriyor ve Abdominal ultrasonografi, Aile planlaması, Anormal kanamalar hastalıkların uzmanlık alanında hizmet veriyor.

Son 30 günde profil görüntülenmesi

Ücretsiz Randevu Oluştur

Doktorsitesi.com üzerinden randevu oluşturmak ücretsiz.

Kapat
Takvim Bulunamadı.

Bu uzmandan online randevu alabileceğin bir takvimi bulunmuyor.

Randevu Takvimi Talep Et

Talep Et

Kapat
Vazgeç
Form gönderilirken hata oluştu. Tekrar dene.
Başarılı Formunuz başarıyla gönderildi.
Bu uzman henüz Doktorsitesi.com üzerinden online randevu kabul etmiyor.

E-posta adresini bırak ve uzman randevu kabul etmeye başlayınca sizi bilgilendireceğiz.

Kişisel verileriniz, aydınlatma metni kapsamında işlenmektedir.
Facebook Twitter Instagram Youtube