Prof. Dr. Selman Laçin

5.0

Tüp Bebek, Rahim sarkması (vajinal prolapsus), Tüp Bebek (IVF)

5.0

“Mail ile kendisine ulaştım anında yardımcı oldu allah razı olsun” Devamı

Prof. Dr. Selman Laçin

1964 Ankara doğumlu olan Dr.Selman Laçin ilk ve orta öğrenimini Ankara ve İstanbul’da tamamladıktan sonra 1988 yılında GATA Tıp Fakültesinden mezun olmuş ve 1996’da İzmir, Dokuz Eylül Üniversitesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı’ndan uzmanlığını almıştır. Yardımcı Doçent olarak başladığı Manisa Celal Bayar Üniversitesi’nde 2002 yılında Doçent olan Dr.Selman Laçin İsveç Karolinska Enstitüsü Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniğinde,Tel-Aviv Üniversitesi Yardımla Üreme Teknikleri ve Tüp Bebek Merkezinde ve Ankara GATA Tüp Bebek Merkezinde değişik sürelerde çalışmalarda bulunmuştur. Yurt dışı ve yurt içi bilimsel dergilerde yayınlanmış 80 adet makalesi ve çok sayıda bilimsel tebliği ve 4 adet kitap yazımında bilimsel katkısı bulunan Dr.Selman Laçin 2004 – 2007 yılları arasında İstanbul Memorial Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde çalışmıştır.

2007 – 2008 yıllarında İstanbul Medical Park Bahçelievler Hastanesi Tüp Bebek Merkezini kurarak sorumluluğunu yürütmüştür. Şubat 2008’de Medicana Sağlık Grubuna geçmiş ve Medicana International / Beylikdüzü Hastanesi Tüp Bebek Merkezini kurmuştur. Yurt içinde ve dışında değişik mesleki ve sosyal kuruluşların üyesi olan Doç.Dr. Laçin’in temel ilgi alanları Hormonal Bozukluklar, İnfertilite, Tüp Bebek ve Jinekolojik Endoskopik (Laparoskopik ve Histeroskopik) Cerrahi olan Dr.Selman Laçin halen Medicana International Beylikdüzü Hastanesi Tüp Bebek Merkezinin sorumluluğunu yürütmektedir.

Beylikdüzü cad No:3 Beylikdüzü/İstanbul
Hizmetler
Ivf İntrauterin inseminasyon İnfertilite Cerrahi Histerosalpingografi (hsg) Kısırlık tedavisi Devamı

Hakkında

1964 Ankara doğumlu olan Dr.Selman Laçin ilk ve orta öğrenimini Ankara ve İstanbul’da tamamladıktan sonra 1988 yılında GATA Tıp Fakültesinden mezun olmuş ve 1996’da İzmir, Dokuz Eylül Üniversitesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı’ndan uzmanlığını almıştır. Yardımcı Doçent olarak başladığı Manisa Celal Bayar Üniversitesi’nde 2002 yılında Doçent olan Dr.Selman Laçin İsveç Karolinska Enstitüsü Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniğinde,Tel-Aviv Üniversitesi Yardımla Üreme Teknikleri ve Tüp Bebek Merkezinde ve Ankara GATA Tüp Bebek Merkezinde değişik sürelerde çalışmalarda bulunmuştur. Yurt dışı ve yurt içi bilimsel dergilerde yayınlanmış 80 adet makalesi ve çok sayıda bilimsel tebliği ve 4 adet kitap yazımında bilimsel katkısı bulunan Dr.Selman Laçin 2004 – 2007 yılları arasında İstanbul Memorial Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde çalışmıştır. Devamı

Diploma Aldığı Kurum

GÜLHANE ASKERİ TIP AKADEMİSİ

Yabancı Dil

İngilizce

Görüşler

Görüşlerinizi önemsiyoruz!
Görüşlerinizi önemsiyoruz!

Uzmanlar ile ilgili görüşlerinizi belirtmeden önce moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.

5.0

Zamanlama

5.0

İlgi

5.0

Ortam

5.0
Lev*** Ş***
Zamanlama
İlgi
Ortam
30.03.2016

Mail ile kendisine ulaştım anında yardımcı oldu allah razı olsun Görüşü Şikayet Et

CD
Cig*** D***
Zamanlama
İlgi
Ortam
11.03.2015
AS
Ays*** S***
Zamanlama
İlgi
Ortam
10.03.2015

Sık Sorulan Sorular

Prof. Dr. Selman Laçin ile nasıl iletişime geçerim?

Prof. Dr. Selman Laçin için online veya telefonla randevu alabilirsin.

Prof. Dr. Selman Laçin nerede çalışıyor, iletişim bilgileri nedir?

Prof. Dr. Selman Laçin Özel Medicana International İstanbul Hastanesi bünyesinde çalışıyor. İletişim bilgileri için profilini ziyaret et.

Prof. Dr. Selman Laçin hangi uzmanlık alanında hizmet veriyor?

Prof. Dr. Selman Laçin Kadın Hastalıkları ve Doğum uzmanıdır. Tüp Bebek, Rahim sarkması (vajinal prolapsus), Tüp Bebek (IVF) alanlarında hizmet veriyor ve Ivf, İntrauterin inseminasyon, İnfertilite Cerrahi hastalıkların uzmanlık alanında hizmet veriyor.

Son 30 günde profil görüntülenmesi

Ücretsiz Randevu Oluştur

Doktorsitesi.com üzerinden randevu oluşturmak ücretsiz.

Kapat
Takvim Bulunamadı.

Bu uzmandan online randevu alabileceğin bir takvimi bulunmuyor.

Randevu Takvimi Talep Et

Talep Et

Kapat
Vazgeç
Form gönderilirken hata oluştu. Tekrar dene.
Başarılı Formunuz başarıyla gönderildi.
Bu uzman henüz Doktorsitesi.com üzerinden online randevu kabul etmiyor.

E-posta adresini bırak ve uzman randevu kabul etmeye başlayınca sizi bilgilendireceğiz.

Kişisel verileriniz, aydınlatma metni kapsamında işlenmektedir.
Facebook Twitter Instagram Youtube