Prof. Dr. Tayfun Apuhan

Otitis Media, Kronik Sinüzit, Deviasyon

Prof. Dr. Tayfun Apuhan

Doç. Dr. Tayfun APUHAN, tıp eğitimini İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tamamlamasının ardından Kulak, Burun, Boğaz Hastalıkları ihtisasını İstanbul Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sürdürerek uzman doktor unvanını aldı.

Doçentlik unvanını ise Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nden alan Dr. Apuhan, 2013 yılı süresince Abant izzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi Kulak Burun Boğaz Anabilim Dalı'nda doçent doktor olarak; 2013 yılının Mart ayında Almanya University Medical Center Hamburg-Eppendorf'da araştırmacı doktor olarak, 2011 yılının Haziran ile Ağustos ayları arasında ABD'de The Ohio State University Comprehensive Cancer Center, Ear Nose and Throat Clinic'te araştırmacı doktor olarak; 2010 ile 2013 yılları arasında Abant izzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi Kulak Burun Boğaz Anabilim Dalı'nda Yardımcı Doçent Doktor olarak; 2005 ile 2010 yılları arasında Özel Hisar İntercontinental Hospital'da operatör doktor olarak; 2003 ile 2005 yılları arasında İstanbul Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kulak Burun Boğaz Kliniği'nde başasistan olarak; 1998 ile 2003 yılları arasında İstanbul Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kulak Burun Boğaz Kliniği'nde araştırma görevlisi olarak ve 1998 yılının Eylül ile Kasım ayları arasında Malatya Göztepe Sağlık Ocağı'nda pratisyen hekim olarak görev aldı.

Dr. Apuhan'ın mesleki özel ilgi alanları arasında burun ve sinüs hastalıkları cerrahisi (Deviasyon - Burun İçi eğiklik ameliyatları, Konka  Burun eti büyümesi ameliyatları, Rinoplasti -Burun  Estetiği Ameliyatı, Endoskopik gözyaşı kesesi ameliyatı,  Endoskopik burun ve sinüs ameliyatları, Burun ve sinüs kanser ameliyatları); kulak cerrahisi (Kulak Tüpü - Ventilasyon Tüpü,  Kulak zarı ve orta kulak iltihabı ameliyatları, Stapedektomi - Orta Kulak Kireçlenmesi Ameliyatı); baş- boyun bölgesi kanser cerrahisi; pediatrik kulak burun boğaz hastalıkları (Geniz eti, bademcik ve doğumsal anomaliler); ses hastalıklarına (nodül, polip, kist..)  yönelik ameliyatlar ile horlama ve uyku apnesi cerrahi tedavisi bulunmaktadır.

Dr. Apuhan'ın, Türk Kulak Burun Boğaz Vakfı tarafından verilen Dr. Orhan Sunar Poster Ödülleri'nde poster birincilik ödülü (Poster Birincilik Ödülü: Meltem Akpınar, Tayfun Apuhan,  Hakan Terzi, Aysel Kükner, Özgür Yiğit, Pelin Gör.""Sıçanlarda sigaranın üst havayolu Toll-Like Reseptör ve Sitokin Profili üzerine etkisi(P-350)."" 33.Türk Ulusal Otorinolarengoloji ve Baş Boyun Cerrahisi Kongresi.  Antalya, Türkiye, 26-30 Ekim 2011), Abant İzzet Baysal Üniversitesi Araştırma ve Geliştirme Vakfı tarafından verilen Bilimsel Çalışma Ödülü ve Bolu İzzet Baysal Vakfı tarafınfan verilen Bilimsel Çalışma Ödülü bulunmaktadır.

Dr. Apuhan, Türk Tabipler Birliği, Türk Otorinolarengoloji ve Baş Boyun Cerrahisi Derneği, Fasial Plastik Cerrahi Derneği, Avrupa Fasial Plastik Cerrahi Derneği, Türk Rinoloji Derneği ve İstanbul KBB BBC Derneği üyesidir.

Hisar İntercontinental Hospital
Saray Mah. Site Yolu Cad. No: 7 Ümraniye/İstanbul
Hizmetler
Tonsillektomi Medikal Estetik Orta kulak ameliyatı Miringotomi Larenjektomi Devamı

Hakkında

Doç. Dr. Tayfun APUHAN, tıp eğitimini İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tamamlamasının ardından Kulak, Burun, Boğaz Hastalıkları ihtisasını İstanbul Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sürdürerek uzman doktor unvanını aldı. Devamı

Diploma Aldığı Kurum

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ

Görüşler

Bu uzman ile ilgili herhangi bir <br /> değerlendirme yapılmamış.
Bu uzman ile ilgili herhangi bir
değerlendirme yapılmamış.

Bu uzmanı tanıyor ya da hastalığınla ilgili ziyaret ettiysen görüşünü veya şikayetini yaz.

Görüş Ekle
Görüşlerinizi önemsiyoruz!
Görüşlerinizi önemsiyoruz!

Uzmanlar ile ilgili görüşlerinizi belirtmeden önce moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.

Sık Sorulan Sorular

Prof. Dr. Tayfun Apuhan ile nasıl iletişime geçerim?

Prof. Dr. Tayfun Apuhan için online veya telefonla randevu alabilirsin.

Prof. Dr. Tayfun Apuhan nerede çalışıyor, iletişim bilgileri nedir?

Prof. Dr. Tayfun Apuhan Hisar İntercontinental Hospital bünyesinde çalışıyor. İletişim bilgileri için profilini ziyaret et.

Prof. Dr. Tayfun Apuhan hangi uzmanlık alanında hizmet veriyor?

Prof. Dr. Tayfun Apuhan Kulak Burun Boğaz hastalıkları - KBB uzmanıdır. Otitis Media, Kronik Sinüzit, Deviasyon alanlarında hizmet veriyor ve Tonsillektomi, Medikal Estetik, Orta kulak ameliyatı hastalıkların uzmanlık alanında hizmet veriyor.

Son 30 günde profil görüntülenmesi

Ücretsiz Randevu Oluştur

Doktorsitesi.com üzerinden randevu oluşturmak ücretsiz.

Kapat
Takvim Bulunamadı.

Bu uzmandan online randevu alabileceğin bir takvimi bulunmuyor.

Randevu Takvimi Talep Et

Talep Et

Kapat
Vazgeç
Form gönderilirken hata oluştu. Tekrar dene.
Başarılı Formunuz başarıyla gönderildi.
Bu uzman henüz Doktorsitesi.com üzerinden online randevu kabul etmiyor.

E-posta adresini bırak ve uzman randevu kabul etmeye başlayınca sizi bilgilendireceğiz.

Kişisel verileriniz, aydınlatma metni kapsamında işlenmektedir.
Facebook Twitter Instagram Youtube