Dr. Psk. Sinem Malkoç

5.0

Ergenlik Sorunları, Boşanma Oryantasyonu ve Evlilik Krizleri, Evlilik Öncesi Danışma

5.0

“Çok bilgili ve sempatik” Devamı

Dr. Psk. Sinem Malkoç

Dr. Psk. Sinem MALKOÇ, Almanya Düsseldorf Heinrich Heine Üniversitesi, Fen Fakültesi, Psikoloj Bölümü’nden mezun olmuş ve Psikolog unvanı almıştır. Klinik Psikoloji Eğitimini de tamamlamasının ardından Almanya’da pek çok farklı Psikiyatri Kliniğinde Uzman Psikolog ve Aile Terapisti olarak çalışmıştır. Heinrich Heine Üniversitesi’nin Psikoterapi Enstitüsünde Psikoterapist dalında başlamış olduğu eğitimini “Göçmenlik ve Psikolojik bozukluklar” tezi ile bitirdikten sonra aynı enstitünün Klinik Psikoloji bölümünde doktora programına başlamıştır. “ Türk göçmenlerinin iki kültür arasında yaşamanın getirdiği sonuçlar ve Depresyon Araştırması” başlıklı tezi ile doktor unvanı alan Dr. Psk. Sinem MALKOÇ’un aynı zamanda lisans ve yüksek lisans düzeyinde Pedagoji ve Çocuk Psikolojisi dalında uzmanlığı bulunmaktadır.

Dr. Psk. Sinem MALKOÇ, pek çok farklı konferans ve eğitim seminerine katılmış olup özellikle de Öfke Kontrolü, Stres Yönetimi, Sınav Kaygısı, İletişim Becerileri, Kronik Hastalıklar ve Psikolojik Bozukluklar, Aile Danışmanlığı Kuramları, Aile İçinde Arabuluculuk (Intervensiyon), Ebeveyn ve Çocuk İlişkileri alanlarında çeşitli sunumu, eğitimi ve makalesi bulunmaktadır.

Dr. Psk. Sinem MALKOÇ, kurucusu olduğu Özel Yaşam Atölyesi Aile Danışma Merkezi'nde Uzman Psikolog olarak danışanlarını kabul etmektedir.

İzmir Psikolog Uzman Klinik Psikolog Dr. Sinem Malkoç
Mimar Sinan, Caner Apartmanı, 1420. Sk. D:No:110 D:1, 35220 Konak Konak/İzmir

Hakkında

Dr. Psk. Sinem MALKOÇ, Almanya Düsseldorf Heinrich Heine Üniversitesi, Fen Fakültesi, Psikoloj Bölümü’nden mezun olmuş ve Psikolog unvanı almıştır. Klinik Psikoloji Eğitimini de tamamlamasının ardından Almanya’da pek çok farklı Psikiyatri Kliniğinde Uzman Psikolog ve Aile Terapisti olarak çalışmıştır. Heinrich Heine Üniversitesi’nin Psikoterapi Enstitüsünde Psikoterapist dalında başlamış olduğu eğitimini “Göçmenlik ve Psikolojik bozukluklar” tezi ile bitirdikten sonra aynı enstitünün Klinik Psikoloji bölümünde doktora programına başlamıştır. “ Türk göçmenlerinin iki kültür arasında yaşamanın getirdiği sonuçlar ve Depresyon Araştırması” başlıklı tezi ile doktor unvanı alan Dr. Psk. Sinem MALKOÇ’un aynı zamanda lisans ve yüksek lisans düzeyinde Pedagoji ve Çocuk Psikolojisi dalında uzmanlığı bulunmaktadır. Devamı

Diploma Aldığı Kurum

Diğer

Yabancı Dil

Almanca

Görüşler

Görüşlerinizi önemsiyoruz!
Görüşlerinizi önemsiyoruz!

Uzmanlar ile ilgili görüşlerinizi belirtmeden önce moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.

5.0

Zamanlama

5.0

İlgi

5.0

Ortam

5.0
SM
Sin*** M***
Zamanlama
İlgi
Ortam
03.11.2015

Çok bilgili ve sempatik Görüşü Şikayet Et

ag
Ahm*** G***
Zamanlama
İlgi
Ortam
25.08.2015

Sık Sorulan Sorular

Dr. Psk. Sinem Malkoç ile nasıl iletişime geçerim?

Dr. Psk. Sinem Malkoç için online veya telefonla randevu alabilirsin.

Dr. Psk. Sinem Malkoç nerede çalışıyor, iletişim bilgileri nedir?

Dr. Psk. Sinem Malkoç İzmir Psikolog Uzman Klinik Psikolog Dr. Sinem Malkoç bünyesinde çalışıyor. İletişim bilgileri için profilini ziyaret et.

Dr. Psk. Sinem Malkoç hangi uzmanlık alanında hizmet veriyor?

Dr. Psk. Sinem Malkoç Psikoloji uzmanıdır. Ergenlik Sorunları, Boşanma Oryantasyonu ve Evlilik Krizleri, Evlilik Öncesi Danışma alanlarında hizmet veriyor ve hastalıkların uzmanlık alanında hizmet veriyor.

Son 30 günde profil görüntülenmesi

Ücretsiz Randevu Oluştur

Doktorsitesi.com üzerinden randevu oluşturmak ücretsiz.

Kapat
Takvim Bulunamadı.

Bu uzmandan online randevu alabileceğin bir takvimi bulunmuyor.

Randevu Takvimi Talep Et

Talep Et

Kapat
Vazgeç
Form gönderilirken hata oluştu. Tekrar dene.
Başarılı Formunuz başarıyla gönderildi.
Bu uzman henüz Doktorsitesi.com üzerinden online randevu kabul etmiyor.

E-posta adresini bırak ve uzman randevu kabul etmeye başlayınca sizi bilgilendireceğiz.

Kişisel verileriniz, aydınlatma metni kapsamında işlenmektedir.
Facebook Twitter Instagram Youtube